Belépés
Csokis-gyümölcsös-biscotti krémes torta
A piskotához 2 egèsz tojàst habosra kavarjuk 175g cukorral majd hozzàadunk 75ml langyos kàvèt ,75 ml olajat ès 125ml kefirt ,150g lisztet,30g kakaot,1kk sütöport,1/2kk szodabikarbonàt. Ezt 27 cm tortaformába sütöttem 30percig 180°
A csokis krémhez 350ml tejszint felmelegitünk ès 200g csokolàdèt olvasztunk meg benne majd 2orára ...
2017-07-20 13:41:12
x
... liter tej, 6 evőkanál liszt, 2 cs. vaníliás cukor, 1 tojás.
Az alapanyagokat sűrűre főzzük, ha kihűlt 0,5 dl rumot öntünk hozzá.
25 dkg margarin 25 dkg porcukor, ezt habosra kavarjuk, majd a kihűlt
főtt krémmel összekeverjük. Megtöltjük a lapokat, tetejére csoki mázt teszünk.
#194
2009. március 20. 17:47
Válaszolj!



|...
2014-06-07 12:41:51
Nincs Cím
Idézetgyűjtemény
*** *** ***

TARTALOM
Többektől 11
Popper Péter gyűjtéséből 82
KÍNAI UNIVERZISTÁK 1 - 40 82
ZSIDÓ-KERESZTÉNY SZERZŐK 41 - 60 87
BUDDHA ÉS KÖVETŐI 61 - 75 90
MODERN EZOTERIKUSOK 76 - 100 92
Hamvas Béla gyűjtéséből 95
ŐSKOR ÉS KELET 95
TABULA SMARAGDINA 95
PTAH HOTEP MOND...
2011-02-10 16:09:30
x
... nyújtható tésztát kapjunk. A krémet vagy vaníliás-grízes pudingporból készítjük,vagy a szokásos módon 3 dl tejből,kevés grízzel sűrű tejbegrízt főzünk. A p.cukrot és margarint habosra kavarjuk,majd ezt a vajas krémet a teljesen kihűlt tejbegrízzel összekeverjük,csomómentesre.A tésztát 4 lapban kell kisütni a tepsi hátoldalán (kis méretű tepsi legyen).Ha a lapok kisültek,megtöltjük...
2010-06-10 12:24:24
Somlói galuska
... pudingport összekeverjük a cukorral, a kakaóval és lassan hozzáadjuk a tejet és 1 dl tejszínt. Sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a rumba áztatott mazsolát, az étcsokoládét és addig kavarjuk, míg a csokoládé elolvad. Ízlés szerint még rumot adhatunk hozz. Egy üveg vagy porcelántálba rétegesen rakjuk a piskótát és a krémet. Az utolsó réteg krém legyen. Hagyjuk kihűlni. ...
2009-11-14 10:00:45
Somlói galuska
... pudingport összekeverjük a cukorral, a kakaóval és lassan hozzáadjuk a tejet és 1 dl tejszínt. Sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a rumba áztatott mazsolát, az étcsokoládét és addig kavarjuk, míg a csokoládé elolvad. Ízlés szerint még rumot adhatunk hozz. Egy üveg vagy porcelántálba rétegesen rakjuk a piskótát és a krémet. Az utolsó réteg krém legyen. Hagyjuk kihűlni. ...
2009-11-11 07:23:04
Disznótoros ételek
... meghintve pirosbarna rántást keverünk. Felöntjük a füstölthúslével, és állandó keverés közben felforraljuk. A tojást habosra keverjük és belecsurgatjuk a forrásban levő levesbe. Néhányszor felkavarjuk, a lángot elzárjuk alatta, csak ezután keverjük bele a tejfölt. Pirított zsemlekockával tálaljuk.

Sonkás tojásleves 2.
25 perc
Nehézség: 1
1 l füstölthúslé,...
2008-12-01 23:30:51
1 
Címkék: Nincs Cím, Popper Péter, KÍNAI UNIVERZISTÁK, ZSIDÓ-KERESZTÉNY SZERZŐK, BUDDHA ÉS KÖVETŐI, MODERN EZOTERIKUSOK, Hamvas Béla, ŐSKOR ÉS KELET 95, TABULA SMARAGDINA 95, PTAH HOTEP MOND, csokis krémhez, alapanyagokat sűrűre, krémet vagy, szokásos módon, vajas krémet, teljesen kihűlt, tepsi hátoldalán, lapok kisültek, tűzről levéve, rumba áztatott, csokoládé elolvad, üveg vagy, utolsó réteg, tojást habosra, forrásban levő, lángot elzárjuk, idézetgyűjtemény, füstölthúslével, belecsurgatjuk, zsemlekockával, összekeverjük, felmelegitünk, alapanyagokat, porcelántálba, szodabikarbon, csomómentesre, ezoterikusok, tortaformába, étcsokoládét, tejbegrízzel, felforraljuk, univerzisták, pudingporból, füstölthúslé, felkavarjuk, gyűjtéséből, disznótoros, néhányszor, hozzáadjuk, hátoldalán, piskotához, tojásleves, gyümölcsös, olvasztunk, pudingport, smaragdina, pirosbarna, megtöltjük, keresztény, tejbegrízt, rétegesen, meghintve, felöntjük, margarint, nyújtható, csokoládé, készítjük, forrásban, többektől, válaszolj, tetejére,
© 2013 TVN.HU Kft.