Belépés
Mitől nem lesz kemény a máj?
A máj vastartalma miatt rendkívül egészséges étel. Magas vastartalma segít szervezetünknek a vérképzésben.
Igazság szerint hetente többször is kéne fogyasztanunk, de mégis csak ritkán kerül szervírozásra. Sokak emlékében rossz tapasztalatok vannak a máj elkészítésével kapcsoltban, mert nehéz puhára sütni. Nem mindegy, mikor sózzuk, mert kemény és ehetetlen lesz. Pedig van lehe...
2014-10-05 08:37:15
Mitől nem lesz kemény a máj?
...
Mitől nem lesz kemény a máj?

szerkesztette Mindenegyben Blog

A máj vastartalma miatt rendkívül egészséges étel. Magas vastartalma segít szervezetünknek a vérképzésben.

Igazság szerint hetente többször is kéne fogyasztanunk, de mégis csak ritkán kerül szervírozásra. Sokak emlékében rossz tapasztalatok vannak a máj elkészítésével kapcsoltban, me...
2014-08-02 12:16:58
Mitől nem lesz kemény a máj?
A máj vastartalma miatt rendkívül egészséges étel. Magas vastartalma segít szervezetünknek a vérképzésben.
Igazság szerint hetente többször is kéne fogyasztanunk, de mégis csak ritkán kerül szervírozásra. Sokak emlékében rossz tapasztalatok vannak a máj elkészítésével kapcsoltban, mert nehéz puhára sütni. Nem mindegy, mikor sózzuk, mert kemény és ehetetlen lesz. Pedig van lehe...
2014-07-23 09:45:22
Resztelt máj
...80 dkg sertésmáj
10 dkg zsír
2 fej hagyma
1 db paprika
1 db paradicsom
2 db babérlevél
1 db hegyes erős paprika
1 kanál pirospaprika
5 gerezd fokhagyma
1 csipet bors
1.5 kg burgonya

A májat csíkokra vágom. A zsírt egy öntött vasedénybe felmelegítem. Rászórom a finomra vágott hagymát, hozzáadom a paprikát, paradi...
2014-06-24 17:03:34
Resztelt máj recept
Hozzávalók:

80 dkg sertésmáj
10 dkg zsír
2 fej hagyma
1 db paprika
1 db paradicsom
2 db babérlevél
1 db hegyes erős paprika
1 kanál pirospaprika
5 gerezd fokhagyma
1 csipet bors
1.5 kg burgonya

Elkészítés:

A májat csíkokra vágjuk. A zsírt egy öntött vasedénybe felmelegítjük. Rászórjuk a ...
2011-11-03 14:46:20
Zsályás pulykamáj pástétom
Hozzávalók egy tálkához: 1 ek zsiradék (kacsazsír, kókuszzsír pl.), 1 közepes vöröshagyma, 30 dkg pulyka máj, 5 dkg húsos füstölt szalonna, só, tört színes bors, 5-6 levél friss zsálya, 1 dl száraz fehérbor, 1 dl tej, 1 tk mézes mustár


Az aprított hagymát megdinszteljük a zsiradékon és a kockázott szalonnán.
Erre szedjük a darabolt májat, és elkezdjük reszteln...
2011-03-18 11:32:11
1 
Címkék: Mindenegyben Blog, májat csíkokra, öntött vasedénybe, finomra vágott, aprított hagymát, kockázott szalonnán, darabolt májat, szervezetünknek, elkészítésével, megdinszteljük, tapasztalatok, szerkesztette, fogyasztanunk, szervírozásra, felmelegítjük, mindenegyben, vérképzésben, pirospaprika, felmelegítem, vastartalma, vöröshagyma, kapcsoltban, vasedénybe, egészséges, hozzávalók, paradicsom, babérlevél, elkészítés, zsiradékon, kókuszzsír, ehetetlen, sertésmáj, fokhagyma, rendkívül, kockázott, emlékében, pulykamáj, hozzáadom, elkezdjük, szalonnán, kacsazsír, rászórjuk, pástétom, zsiradék, csíkokra, resztelt, reszteln, rászórom, burgonya, fehérbor, többször, aprított, tálkához, paprikát, szalonna, darabolt, igazság, szerint, paprika, közepes, hetente, mindegy, hagymát, zsályás, füstölt, szedjük, finomra, vannak, kemény, gerezd, mustár,
© 2013 TVN.HU Kft.