|
|
|
A máj vastartalma miatt rendkívül egészséges étel. Magas vastartalma segít szervezetünknek a vérképzésben.
Igazság szerint hetente többször is kéne fogyasztanunk, de mégis csak ritkán kerül szervírozásra. Sokak emlékében rossz tapasztalatok vannak a máj elkészítésével kapcsoltban, mert nehéz puhára sütni. Nem mindegy, mikor sózzuk, mert kemény és ehetetlen lesz. Pedig van lehe... |
2014-10-05 08:37:15 |
|
|
|
|
|
|
...
Mitől nem lesz kemény a máj?
szerkesztette Mindenegyben Blog
A máj vastartalma miatt rendkívül egészséges étel. Magas vastartalma segít szervezetünknek a vérképzésben.
Igazság szerint hetente többször is kéne fogyasztanunk, de mégis csak ritkán kerül szervírozásra. Sokak emlékében rossz tapasztalatok vannak a máj elkészítésével kapcsoltban, me... |
|
2014-08-02 12:16:58 |
|
|
|
|
|
|
A máj vastartalma miatt rendkívül egészséges étel. Magas vastartalma segít szervezetünknek a vérképzésben.
Igazság szerint hetente többször is kéne fogyasztanunk, de mégis csak ritkán kerül szervírozásra. Sokak emlékében rossz tapasztalatok vannak a máj elkészítésével kapcsoltban, mert nehéz puhára sütni. Nem mindegy, mikor sózzuk, mert kemény és ehetetlen lesz. Pedig van lehe... |
2014-07-23 09:45:22 |
|
|
|
|
|
|
...80 dkg sertésmáj
10 dkg zsír
2 fej hagyma
1 db paprika
1 db paradicsom
2 db babérlevél
1 db hegyes erős paprika
1 kanál pirospaprika
5 gerezd fokhagyma
1 csipet bors
1.5 kg burgonya
A májat csíkokra vágom. A zsírt egy öntött vasedénybe felmelegítem. Rászórom a finomra vágott hagymát, hozzáadom a paprikát, paradi... |
|
2014-06-24 17:03:34 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
80 dkg sertésmáj
10 dkg zsír
2 fej hagyma
1 db paprika
1 db paradicsom
2 db babérlevél
1 db hegyes erős paprika
1 kanál pirospaprika
5 gerezd fokhagyma
1 csipet bors
1.5 kg burgonya
Elkészítés:
A májat csíkokra vágjuk. A zsírt egy öntött vasedénybe felmelegítjük. Rászórjuk a ... |
|
2011-11-03 14:46:20 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók egy tálkához: 1 ek zsiradék (kacsazsír, kókuszzsír pl.), 1 közepes vöröshagyma, 30 dkg pulyka máj, 5 dkg húsos füstölt szalonna, só, tört színes bors, 5-6 levél friss zsálya, 1 dl száraz fehérbor, 1 dl tej, 1 tk mézes mustár
Az aprított hagymát megdinszteljük a zsiradékon és a kockázott szalonnán.
Erre szedjük a darabolt májat, és elkezdjük reszteln... |
2011-03-18 11:32:11 |
|
|
|
|