|
|
|
...
Nem kell mást tennünk, mint egy nappal elkészítése előtt olajban hűtőszekrénybe tenni. Az olajnak teljesen el kell lepnie. Amennyiben így teszünk, újra lesz kedvünk májat sütni, resztelni, pástétomot készíteni belőle, mert vaj puhaságúvá válik. Mi sem hittük el, míg ki nem próbáltuk.
forrás:noivilag.hu http://www.mindenegybenblog.hu/eletm od-egeszseg/mitol-n... |
2014-10-05 08:37:15 |
|
|
|
|
|
|
...
Nem kell mást tennünk, mint egy nappal elkészítése előtt olajban hűtőszekrénybe tenni. Az olajnak teljesen el kell lepnie... |
|
2014-08-02 12:16:58 |
|
|
|
|
|
|
...
Nem kell mást tennünk, mint egy nappal elkészítése előtt olajban hűtőszekrénybe tenni. Az olajnak teljesen el kell lepnie. Amennyiben így teszünk, újra lesz kedvünk májat sütni, resztelni, pástétomot készíteni belőle, mert vaj puhaságúvá válik. Mi sem hittük el, míg ki nem próbáltuk.
forrás:noivilag.hu... |
2014-07-23 09:45:22 |
|
|
|
|
|
|
... hozzáadom a paprikát, paradicsomot és lepirítom. Felengedem vízzel és visszapirítom, majd megszórom paprikával és felengedem vízzel. Ha kész a pörköltal... |
|
2014-06-24 17:03:34 |
|
|
|
|
|
|
... a paprikát, paradicsomot és lepirítjuk. Felengedjük vízzel és visszapirítjuk, majd megszórjuk paprikával és felengedjük vízzel. Ha ... |
|
2011-11-03 14:46:20 |
|
|
|
|
|
|
... száraz fehérbor, 1 dl tej, 1 tk mézes mustár
Az aprított hagymát megdinszteljük a zsiradékon és a kockázott szalonnán.
Erre szedjük a darabolt májat, és elkezdjük resztelni, sütni.
Fűszerezzük, sütjük, folyamatos rázogatás mellett.
A máj akkor készült el, akkor jó, ha már nyomásra (nyomja meg, vagy vágja ketté fakanállal), már nem véres.
Ekkor ... |
2011-03-18 11:32:11 |
|
|
|
|