Belépés
Az óvodások német nyelvtudásának kötelező vizsgálatát sürgeti a német kormány társadalmi integrációért felelős
... gyermeket nevelnek. A nem migrációs hátterű nők átlagéletkora 48,3 év, átlagosan 1,2 gyermeket nevelnek.
A jelentés szerint a migrációs hátterű lakosság beilleszkedése az utóbbi időszakban előrehaladt. Ezt jelzi például, hogy az országba menedékkérőként érkezett emberek közül az idén szeptemberben 431 ezren voltak munkaviszonyban, foglalkoztatottsági arányuk így 36,3 százalék...
2019-12-03 18:12:01
Krónika 2. rész (napirend előtt: klímaváltozás, egészségügy, migráció; eskütétel)
... errefelé.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kifejtette: ma a biztonság a legfontosabb közösségi érték, amely meghatározza mindennapjainkat. Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az illegális határátlépést megkísérlők száma, de a kormány minden feltételt biztosít, hogy eredményesen védjék a határokat - mondta.
Kitért rá: a nyugat-balkáni útvon...
2019-12-02 16:02:16
Az advent a várakozás, készülődés időszaka
Az advent a várakozás, készülődés időszaka. A természet is ilyenkor megpihen, energiát gyűjt a megújhodásra, a tavasz eljövetelére. Mi emberek azonban pont ebben az időszakban vagyunk talán a legfelpörgetettebbek. Azért hajtunk, hogy a mi karácsonyunk legyen a legszebb, a mi aján...
2019-12-02 07:42:50
Advent időszaka: Szabadítsd fel lelked a terhek alól!
... megválni a félelmeidtől, egy csodás teremtő időszak következhet. Akkor már Te határozod meg a sorsodat, nem a politika, a környezet, a család, a barátok. Egyedül TE!

Ebben az időszakban érdemes egy szál fehér gyertyával időt szánni magunkra (akár minden vasárnap), és elgondolkodni azon, hogy a közelmúlt eseményei milyen félelmeket aktiváltak lelkemben. Eldönteni, mit ak...
2019-12-01 18:35:07
Női kézilabda-vb - Kiss Nikolett és Pásztor Noémi maradt ki a keretből
...
"Nagyon nehéz volt meghozni a döntést, hogy melyik 16 játékost nevezzük be a rajtra, de ez kellemes teher, mert mindegyik kerettag nagyon jól dolgozott az elmúlt időszakban, mindenkivel elégedett voltam" - mondta Kim Rasmussen szövetségi kapitány.
Hozzátette, három kapussal kezdik a tornát, hiszen mindannyian jó formában védtek a szöuli felkészülési meccseken, és egymás ...
2019-11-29 09:11:51
MKPK: advent a várakozás, a lelki felkészülés időszaka
... kapcsolatainkat is rendbe szeretnénk tenni".
Kitértek arra: az adventi koszorú négy gyertyája az adventi időszak négy vasárnapjára utal, a három lila gyertya jelzi, hogy "bűnbánati időszakban vagyunk", az egy rózsaszín pedig azt, "van okunk az örvendezésre is, mert az Úr közel van hozzánk".
A legjellegzetesebb adventi liturgia a hajnali mise, a rorate, amely nevét a lati...
2019-11-29 07:04:34
Orbán: Magyarország támogatja az EU horvát elnökségének célkitűzéseit
... partnere.
Szavai szerint különösen fontos az általa vezetett kormány számára, hogy mandátuma alatt tovább fejlessze az öt északi és keleti horvátországi megyét.
"A következő költségvetési időszakban ezekre a területekre nagy hangsúlyt fektetünk, mert mind horvátországi, mind európai viszonylatban el vannak maradva" - jelezte.
Plenkovic elégedettségének adott hangot...
2019-11-28 21:55:13
Illegális bevándorlás - Gulyás: jelentősen nőtt a tiltott határátlépési kísérletek száma a szerb-magyar határon
... segédeszközök állami támogatására, és a ritka betegségekben szenvedők számára magasabb színvonalú egészségügyi ellátás biztosítására különítették el.
Emlékeztetett arra, hogy az elmúlt időszakban többször is előfordult, hogy egy szülő a nyilvánossághoz fordult ritka betegségben szenvedő gyermeke gyógykezelése érdekében.
Kérdésre a tárcavezető közölte: a ritka betegségek...
2019-11-28 21:42:40
Walesi-magyar - Rossi: nem tudom elképzelni, hogy döntetlen legyen
... motivációra, mert pénteken 65 ezer ember előtt játszhattak a Puskás Arénában, így átélhették, hogy életük egyik legnagyobb lehetősége vár rájuk, ha kedden győznek.
Rossi szerint az elmúlt időszakban több meccsen is rosszul kezdett a csapata. Ezt mindenképpen el kell kerülni Wales ellen - emelte ki -, azt is figyelembe véve, hogy Cardiffban hasonló lesz az atmoszféra, mint Spl...
2019-11-18 20:12:47
A magyar gazdaság és társadalom fejlődési irányait tekintették át az NFFT ülésén
... pedig Magyarország 2020-2025-ös nemzetközi fejlesztési stratégiáját mutatta be, amely a tervek szerint még idén a kormány elé kerül.
Elmondta, a tervezet értelmében a következő időszakban Afrika, a Közel-Kelet, illetve a szomszédos országokban élő magyarság támogatását kezelik majd kiemelten.
A helyettes államtitkár elmondta, hogy Magyarország már az elmúlt években is ...
2019-11-08 19:12:32
1 2 3 .................110 111 .........165 166 .........220 221 
Címkék: Kiss Nikolett, Pásztor Noémi, Kontrát Károly, Egyedül TE, Puskás Arénában, óvodások német, német kormány, terhek alól, lelki felkészülés, tiltott határátlépési, szerb-magyar határon, magyar gazdaság, jelentés szerint, migrációs hátterű, utóbbi időszakban, országba menedékkérőként, idén szeptemberben, legfontosabb közösségi, elmúlt időszakban, illegális határátlépést, kormány minden, nyugat-balkáni útvon, tavasz eljövetelére, időszakban vagyunk, csodás teremtő, időszakban érdemes, szál fehér, közelmúlt eseményei, szöuli felkészülési, adventi koszorú, adventi időszak, három lila, legjellegzetesebb adventi, hajnali mise, általa vezetett, következő költségvetési, területekre nagy, ritka betegségekben, nyilvánossághoz fordult, tárcavezető közölte, ritka betegségek, tervek szerint, tervezet értelmében, következő időszakban, szomszédos országokban, helyettes államtitkár, elmúlt években, elégedettségének, mindennapjainkat, nyilvánossághoz, munkaviszonyban, kapcsolatainkat, menedékkérőként, beilleszkedése,
© 2013 TVN.HU Kft.