Belépés
Trianon 100 - Nagy-Románia hőseiről emlékeznek meg június 4-én a román ortodox templomokban, de nem lesz hivata
... Mivel a jogszabályok - egyéb rendelkezés híján - a hivatalos közlönyben történő megjelenésüktől számított három nap után lépnek hatályba, a Trianon-törvény csak akkor lett volna hatályos az idei centenárium idején, ha az államfő legkésőbb június elsején kihirdeti.
Kelemen Hunor RMDSZ-elnök múlt heti, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel tartott közös kolozsvári ...
2020-06-03 12:02:46
Koronavírus - A Lufthansa szerint 2023-ig tart a válság a légi közlekedésben
...
A társaság szerdán kiadott jelentésében megerősítette korábban közölt adatait, amelyek szerint a kamat- és adófizetés előtti eredménye (EBIT) az idei első negyedévben mínusz 1,2 milliárd euró volt. A veszteség így csaknem megnégyszereződött az egy évvel korábbi 336 millió euróhoz képest. A bevétel 6,4 milliárd euró volt, 18 százalékkal süllyedt az egy évvel korábbi 7,8 milliá...
2020-06-03 11:25:19
Indul a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár online
... Láng Zsolt, a Libri irodalmi díjak nyertesei, Bereményi Géza, Cserna-Szabó András, Erdős Virág, Zoltán Gábor, Fiala Borcsa, Háy János, Krusovszky Dénes, Ablonczy Balázs, Péntek Orsolya, az idei Aegon Irodalmi Díjas Nádasdy Ádám, Selyem Zsuzsa, Spiró György, Szentesi Éva, Mécs Anna, Berta Ádám és Tompa Andrea - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.
Mint írták, június 4-én l...
2020-06-03 09:23:15
A járvány egyértelműen lecsengőben van
... eljárás pedig bármikor megismételhető, ha szükséges.
Ugyancsak kérdésre válaszolva hangsúlyozta, hogy a hatóságok folyamatosan végzik a fürdők és a strandok ellenőrzését. Ez nem csak az idei nyárra érvényes, mert a strandszezonban fokozott a népegészségügyi kontroll.
Arról is szólt, hogy a klór elpusztítja a koronavírust, vagyis az ivóvíz sehol nem lehet fertőző.
Eg...
2020-06-03 07:07:14
Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban
... rámutatott: a szolgáltatóipari foglalkoztatottság továbbra is aggasztó képet festett májusban, amikor a negyedik egymást követő hónapja csökkent. A kínai kormányzat a múlt héten közölte, hogy az idei évre 9 millió új városi munkahely teremtését tűzte ki.
Kína gazdasága a járvány bénító hatásainak nyomán 6,8 százalékkal esett vissza az idei első negyedévben - először zsugorodv...
2020-06-03 07:04:56
Trianon 100:a magyar fájdalom és remény emlékművei Budapeste
Trianon 100: a magyar fájdalom és remény emlékművei az egykori Budapesten


A trianoni békediktátum idei 100. évfordulójára való megemlékezések feltehetően végigkísérik az egész esztendőt. Ezért annak jártunk utána, hogy Budapest közterületein milyen fo...
2020-06-02 22:15:09
Papírforma eredmények a kajak-kenusok edzésversenyén
... második ilyen megméretésen a női C-1 200 és C-2 500, valamint a férfi K-4 500 méteren érdekeltek szálltak vízre. A sportágban a koronavírus-járvány miatt majd csak augusztus végén rendezik az idei első tétversenyt.
Délelőtt a legrövidebb távú viadal két futamát bonyolították le, először Balla nyert Takács előtt, majd másodszorra helyet cserélt a két győri klubtárs.
Ebben...
2020-06-02 20:02:33
Rali ob - Hatfutamos bajnoksággal terveznek a módosított naptárban
... Frigyes, Bagaméri László páros pilótatagja örömmel vette tudomásul, hogy hamarosan már versenykörülmények között tudják majd kipróbálni a Korda Racing Volkswagen Polo R5-ösét, amellyel az idei lesz az első évük.
"A június közepén sorra kerülő Rally3-as futamot mi tesztversenyként használjuk ki, és mivel több más Rally1-es duó is így tesz majd, számunkra ez egy jó lehetőség le...
2020-06-02 15:49:48
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van
... eljárás pedig bármikor megismételhető, ha szükséges.
Ugyancsak kérdésre válaszolva hangsúlyozta, hogy a hatóságok folyamatosan végzik a fürdők és a strandok ellenőrzését. Ez nem csak az idei nyárra érvényes, mert a strandszezonban fokozott a népegészségügyi kontroll.
Arról is szólt, hogy a klór elpusztítja a koronavírust, vagyis az ivóvíz sehol nem lehet fertőző.
Eg...
2020-06-02 15:48:27
Koronavírus - Javultak, de továbbra is visszaesést mutatnak a brit gyáripar aktivitási mérőszámai
... brit gyáripar a BMI-felmérések csaknem három évtizedes eddigi történetének negyedik legnagyobb ütemű termelés-visszaesését produkálta a múlt hónapban.
A brit gazdaság egészének várható idei teljesítményére is példátlanul borúlátó előrejelzések vannak érvényben.
A Bank of England új negyedéves pénzügypolitikai jelentése azt valószínűsíti, hogy a brit hazai össztermék (GDP...
2020-06-01 12:56:27
1 2 3 ....................742 743 ..........1114 1115 ...........1484 1485 1486 
Címkék: Margó Irodalmi Fesztivál, Kelemen Hunor RMDSZ-elnök, Szijjártó Péter, Láng Zsolt, Bereményi Géza, Cserna-Szabó András, Erdős Virág, Zoltán Gábor, Fiala Borcsa, Krusovszky Dénes, Ablonczy Balázs, Péntek Orsolya, Aegon Irodalmi Díjas Nádasdy Ádám, Selyem Zsuzsa, Spiró György, Szentesi Éva, Mécs Anna, Berta Ádám, Tompa Andrea, Bagaméri László, Korda Racing Volkswagen Polo R5-ösét, román ortodox, légi közlekedésben, járvány egyértelműen, növekedési pályára, kínai szolgáltatóipar, magyar fájdalom, kajak-kenusok edzésversenyén, módosított naptárban, brit gyáripar, hivatalos közlönyben, idei centenárium, államfő legkésőbb, társaság szerdán, idei első, idei Aegon, szervezők szerdán, hatóságok folyamatosan, strandok ellenőrzését, idei nyárra, strandszezonban fokozott, népegészségügyi kontroll, klór elpusztítja, ivóvíz sehol, negyedik egymást, kínai kormányzat, múlt héten, idei évre, járvány bénító, egykori Budapesten, trianoni békediktátum, egész esztendőt, legrövidebb távú, idei lesz, első évük, június közepén,
© 2013 TVN.HU Kft.