Belépés
Augusztus 22. és 24. között rendezik meg az Alba Regia Fesztet
... stiláris nyitottság jellemzi, mindenféle igényes műfajt - amelyben az improvizáció, a dzsessz egyik legfontosabb eleme fellelhető - felvonultatnak, sokféle zenét hallhat a közönség.
A fesztiválon többek között a Nene zenekar, a Vörös Tamás Project, Vörös Janka x Newseries, valamint Elsa Walle és Winand Gábor szerepel.
Az idén a helyzetnek megfelelően egy szabadtéri színp...
2020-08-12 13:11:57
Augusztus 17-ig lehet jelentkezni az idei Budapest Design Weekre
... és a dizájn - hangsúlyozta Osvárt Judit, a Budapest Design Week szakmai vezetője, kiemelve: a programötletekkel ezúttal díjmentesen lehet részt venni a 17. alkalommal megrendezendő fesztiválon.
Mint mondta, a pályázóknak nem kötelező kapcsolódniuk a kiemelt témához, mivel a Design Week elsődleges célja, hogy segítse a magyar kis- és középvállalkozásokat.
Kiemelte, hogy...
2020-08-04 11:42:12
Auer Lipót hegedűje is megszólal az idei Auer Fesztiválon
... később, augusztus közepén lesz a rendezvény, és így sikerült megszervezni, hogy a különleges, mély tónusú Stradivari-hegedűt is hallhassa a veszprémi közönség - tette hozzá.
A fesztiválon fellép még a két hegedűs, egy zongorista és egy nagybőgős alkotta Janoska Ensemble, akik virtuóz, jazzhez közel álló stílusban játszanak, valamint egy főleg barokk művekre épülő közös koncer...
2020-07-19 09:51:38
Újabb magyar filmklasszikus a cannes-i filmfesztivál válogatásában
... kevésbé rendkívüli körülmények között valósul meg. A 73. Cannes-i Filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt nem a szokott módon tartják meg: a Cannes Classics válogatást a lyoni Lumiére Fesztiválon (október 10-18.) és a Rencontres Cinématographiques de Cannes eseményen vetítik (november 23-26.) - közölte az NFI.
A Feldobott kő teljeskörű, 4K felbontású restaurálása a Nemzeti...
2020-07-17 14:12:20
Kate Winslet életműdíjat kap a Torontói Filmfesztiválon
...
Az Oscar-díjas brit színésznő Ammonite című új filmjét a fesztiválon mutatják be. A 19. századi romantikus brit drámában, amit Francis Lee rendezett, Winslet paleontológust alakít, partnerét Saoirse Ronan játssza - számolt be róla a The Hollyood Riporter.
Joana Vicente, az A-kategóriás torontói mustra társelnöke közleményében Winslet "briliáns és magával ragadó színészi ...
2020-07-17 10:01:52
Arcus Temporum - Jubiláló művészek az idei fesztivál középpontjában
... zongoraművész, a fesztivál díszvendége adja elő. Esterházy Péter író - aki idén lenne hetvenéves - Oratorium Balbulum című műve pedig Mácsai Pál előadásában elevenedik majd meg.
Az idei fesztiválon az egyébként a nagyközönség elől elzárt terek is megnyílnak. Az orgonatúra alatt a Pannonhalmi Főapátságban lévő összes orgonát bemutatják és megszólaltatják, és az érdeklődőket el...
2020-07-10 16:32:24
Vlad Ratiu nagybőgőművész kapta ez első díjat a bukaresti 16. Magyar Zene Fesztiválon
... Járdányi Pál és Pavlovits Dávid által ...
2020-06-29 12:41:59
Huszonöt előadás lesz látható az augusztusi kisvárdai színházi fesztiválon
... gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház Örkény István Tóték című tragikomédiáját, míg a marosvásárhelyi Spectrum Színház Kincses Elemér drámaíró művét, a Függönyt hozza el Kisvárdára. A fesztiválon látható lesz Anton Pavlovics Csehov klasszikusa, a Sirály Borisz Akunyin átiratában és a csíkszeredai Csíki Játékszín színrevitelében, Visky András Pornó - Feleségem története című do...
2020-06-28 10:29:51
A műfaji sokszínűség jellemzi a Gyulai Várszínház idei programjait
...
Közlése szerint négy bemutatóval, az erdélyi társulatokat felvonultató Erdélyi Héttel, Márai Sándor-napokkal és Shakespeare Fesztivállal is várják a nézőket az összművészeti fesztiválra.
Kifejtette: Acsai Roland Farkasok című drámájának ősbemutatójával indul az évad, amely a teátrum és a nagyváradi Szigligeti Színház közös Hamlet-bemutatójával zárul. A bemutatók között ...
2020-06-11 15:22:20
Augusztusban rendezik a Fesztivál Akadémia Budapest idei koncertsorozatát
...
A Fellélegzés címet viselő fesztiválon fellépő művészek mesterkurzusokat is tartanak országszerte és a FAB új kezdeményezéseként december 3. és 6. között Miskolcon rendezik meg a Kelet-közép Európai Hubay Jenő Hegedűversenyt - közölték a fesztivál alapítói csütörtökön az MTI-vel.
A Kokas Katalin és Kelemen Barnabás által alapított kamarazenei fesztivál koncertsorozata au...
2020-06-04 12:11:33
1 2 3 .....................68 69 ...........103 104 ..........136 137 138 
Címkék: Alba Regia Fesztet, Budapest Design Weekre, Auer Lipót, Auer Fesztiválon, Kate Winslet, Torontói Filmfesztiválon, Arcus Temporum, Vlad Ratiu, Magyar Zene Fesztiválon, Gyulai Várszínház, Fesztivál Akadémia Budapest, Vörös Tamás Project, Vörös Janka, Elsa Walle, Winand Gábor, Osvárt Judit, Budapest Design Week, Design Week, Janoska Ensemble, Cannes-i Filmfesztivált, Cannes Classics, Lumiére Fesztiválon, Rencontres Cinématographiques, Francis Lee, Saoirse Ronan, Hollyood Riporter, Joana Vicente, Esterházy Péter, Oratorium Balbulum, Mácsai Pál, Pannonhalmi Főapátságban, Járdányi Pál, Pavlovits Dávid, Figura Stúdió Színház Örkény István Tóték, Spectrum Színház Kincses Elemér, Anton Pavlovics Csehov, Sirály Borisz Akunyin, Csíki Játékszín, Visky András Pornó, Erdélyi Héttel, Márai Sándor-napokkal, Shakespeare Fesztivállal, Acsai Roland Farkasok, Szigligeti Színház, Kelet-közép Európai Hubay Jenő Hegedűversenyt, Kokas Katalin, Kelemen Barnabás, idei Budapest, idei Auer, cannes-i filmfesztivál,
© 2013 TVN.HU Kft.