Belépés
A nyár végén rendezik meg a Városmajori Színházi Szemlét
... pedig szeptember 11-én A mizantróp című darab, Novák Eszter rendezése lesz.
A szemle darabjait szakmai csapat válogatta az elmúlt évek legjobbnak ítélt, nem budapesti kőszínházi kínálatból, alkalmazkodva a városmajori színpad technikai lehetőségeihez - áll a közleményben.
Mint írják, a résztvevő előadásokat elbíráló szakmai zsűri több kategóriában oszt ki díjakat, a zsűr...
2020-06-11 12:22:51
A Vivicittá is virtuális lesz idén
... lesz, a távok három napon át bármikor és bárhol teljesíthetőek.
A versenyen a leghosszabb táv a félmaraton, melyet egyéni mellett párban és hármasban is le lehet futni, emellett a kínálatból még a 10 kilométeres Vivicittá, az 5 km-es Midicittá és a 2,5 km-es Minicittá választható. A csapatversenyben 10 km-en, 7 km-en vagy 2,5 km-en lehet nevezni. Egy 1000 méteres Virtuális SU...
2020-06-08 12:51:39
Tokaji Március Nagykóstoló Budapesten
... ágazatnak - emlékeztetnek a szervezők.
Mint kiemelték, a tokaji aszú az őt megillető exkluzív környezetben mutatkozik be: a vendégek külön aszúteremben térítés ellenében választhatnak a kínálatból és nyugodt körülmények között ízlelgethetik kedvenceiket.
A kóstolás mellett a rendezvény komoly hangsúlyt fektet a borral kapcsolatos edukációra is: az érdeklődők 30 perces, i...
2020-03-11 09:41:21
Bruno Ganzról is megemlékezik az idei Szemrevaló Filmfesztivál
... nézhet meg a közönség.
Utóbbi blokkról közölte: a svájci színész két korábbi és egy utóbbi filmjét, A trafikos címűt is levetítik, amelyben Bruno Ganz Sigmund Freudot alakítja. A kínálatból Sárossi Bogáta kiemelte még a Kontroll nélkül című német drámát, amely egy érzelmeit uralni képtelen kislányról szól, akit állami gondozásba adnak.
A filmfesztivál vendége lesz Nikola...
2019-09-12 13:31:49
Elemzők: lassabb ütemben, de marad a kiskereskedelem bővülése
... autó regisztrációk pedig az első tizenegy hónapban 20,4 százalékkal emelkedtek, noha szeptembertől az új károsanyagkibocsátás-mérési szabályozások bevezetése miatt több modell eltűnt a kínálatból, ami átmeneti visszaesést okozott a forgalomba helyezések számában.
A kiskereskedelem gyorsulása összhangban van a Takarékbank azon várakozásával, hogy idén a tavalyi 4,1 százalékot...
2018-12-05 11:31:47
Új lemezek a Gryllus Kiadótól, Sebő és 1-ső Pesti Rackák is friss anyaggal jelentkezett
... zenész huszonhét évvel ezelőtt alakított kiadójával mintegy kétszáz lemezt, korábban vinylt, aztán CD-ket jelentetett meg. A legelső 1991-ben a Pál apostolos korong volt.
Az idei kínálatból természetesen a Kaláka sem maradt ki. Gryllus Dániel kitért arra, hogy a Reformátorok nyomában című könyv eredetileg tavaly, a Reformáció 500. évfordulójára jelent volna meg, végül idén jö...
2018-12-04 15:42:38
Elemzők: strukturális értelemben teljesnek tekinthető a foglalkoztatás
... hatékonyság fokozását, illetve a munkaerőt kiváltó beruházások felfuttatását kényszeríti ki a vállalkozásoknál, ami támogatja mind a bérek, mind a GDP erőteljesebb bővülését. A szűkös munkaerő-kínálatból eredő további erőteljes reálbér növekedés pedig tovább ösztönzi a lakossági fogyasztást és a beruházásokat - összegezte a Takarékbank elemzője.
Németh Dávid, a K&H Bank veze...
2018-11-28 11:31:56
Vasárnap hirdetik ki a Bartók Világverseny zeneszerzés fordulójának nyertesét
... Csonka András, a Zeneakadémia Koncertközpont igazgatója, aki kiemelte: a Zeneakadémián a minőség a fő szerkesztési szempont, s műfajilag a kamarazene talált ott a leginkább otthonra. A kínálatból felhívta a figyelmet a Zenekar a központban bérlet fellépőire, a Kamarazene Nagyteremre és a Kamarazene karnyújtásnyira elnevezésű bérletekre.
Joshua Bell és Sam Haywood a romantika ...
2018-11-20 12:26:13
Kilenc új alkotást vetítenek a Spanyol Filmhéten az Urániában
... Torrente-filmek címszereplőjeként ismert Santiago Segura Kertelés című alkotása, amelyben ugyancsak Maribel Verdú játssza az egyik fő szerepet, de feltűnik benne Santiago Segura is.
A kínálatból kiemelte még Isabel Coixet legújabb drámáját, a Könyvesbolt a tengerparton című alkotást. Penelope Fitzgerald azonos című filmjének adaptációja egy asszonyról szól, aki álmai megvalós...
2018-10-11 16:02:24
Elemzők: közelít a teljes foglalkoztatás, de vannak tartalékok is
... fokozását, illetve a munkaerőt kiváltó beruházások felfuttatását kényszeríti ki a vállalkozásokból, ami támogatja mind a bérek, mind a GDP erőteljesebb növekedését. A szűkös munkaerő-kínálatból eredő további erőteljes reálbér-növekedés pedig a lakossági beruházásokat és a fogyasztást is ösztönzi - állapította meg az elemző.
Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője arra hí...
2018-07-27 12:22:53
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Városmajori Színházi Szemlét, Tokaji Március Nagykóstoló Budapesten, Bruno Ganzról, Szemrevaló Filmfesztivál, Gryllus Kiadótól, Pesti Rackák, Bartók Világverseny, Spanyol Filmhéten, Novák Eszter, Virtuális SU, Bruno Ganz Sigmund Freudot, Sárossi Bogáta, Gryllus Dániel, Németh Dávid, Csonka András, Zeneakadémia Koncertközpont, Kamarazene Nagyteremre, Joshua Bell, Santiago Segura Kertelés, Maribel Verdú, Santiago Segura, Isabel Coixet, Penelope Fitzgerald, Virovácz Péter, nyár végén, idei Szemrevaló, kiskereskedelem bővülése, teljes foglalkoztatás, mizantróp című, szemle darabjait, elmúlt évek, városmajori színpad, résztvevő előadásokat, távok három, 1000 méteres, tokaji aszú, vendégek külön, kóstolás mellett, rendezvény komoly, borral kapcsolatos, svájci színész, utóbbi filmjét, trafikos címűt, kínálatból Sárossi, érzelmeit uralni, filmfesztivál vendége, első tizenegy, forgalomba helyezések, kiskereskedelem gyorsulása, legelső 1991-ben, idei kínálatból, munkaerőt kiváltó, lakossági fogyasztást,
© 2013 TVN.HU Kft.