Belépés
Bruno Ganzról is megemlékezik az idei Szemrevaló Filmfesztivál
... nézhet meg a közönség.
Utóbbi blokkról közölte: a svájci színész két korábbi és egy utóbbi filmjét, A trafikos címűt is levetítik, amelyben Bruno Ganz Sigmund Freudot alakítja. A kínálatból Sárossi Bogáta kiemelte még a Kontroll nélkül című német drámát, amely egy érzelmeit uralni képtelen kislányról szól, akit állami gondozásba adnak.
A filmfesztivál vendége lesz Nikola...
2019-09-12 13:31:49
Elemzők: lassabb ütemben, de marad a kiskereskedelem bővülése
... autó regisztrációk pedig az első tizenegy hónapban 20,4 százalékkal emelkedtek, noha szeptembertől az új károsanyagkibocsátás-mérési szabályozások bevezetése miatt több modell eltűnt a kínálatból, ami átmeneti visszaesést okozott a forgalomba helyezések számában.
A kiskereskedelem gyorsulása összhangban van a Takarékbank azon várakozásával, hogy idén a tavalyi 4,1 százalékot...
2018-12-05 11:31:47
Új lemezek a Gryllus Kiadótól, Sebő és 1-ső Pesti Rackák is friss anyaggal jelentkezett
... zenész huszonhét évvel ezelőtt alakított kiadójával mintegy kétszáz lemezt, korábban vinylt, aztán CD-ket jelentetett meg. A legelső 1991-ben a Pál apostolos korong volt.
Az idei kínálatból természetesen a Kaláka sem maradt ki. Gryllus Dániel kitért arra, hogy a Reformátorok nyomában című könyv eredetileg tavaly, a Reformáció 500. évfordulójára jelent volna meg, végül idén jö...
2018-12-04 15:42:38
Elemzők: strukturális értelemben teljesnek tekinthető a foglalkoztatás
... hatékonyság fokozását, illetve a munkaerőt kiváltó beruházások felfuttatását kényszeríti ki a vállalkozásoknál, ami támogatja mind a bérek, mind a GDP erőteljesebb bővülését. A szűkös munkaerő-kínálatból eredő további erőteljes reálbér növekedés pedig tovább ösztönzi a lakossági fogyasztást és a beruházásokat - összegezte a Takarékbank elemzője.
Németh Dávid, a K&H Bank veze...
2018-11-28 11:31:56
Vasárnap hirdetik ki a Bartók Világverseny zeneszerzés fordulójának nyertesét
... Csonka András, a Zeneakadémia Koncertközpont igazgatója, aki kiemelte: a Zeneakadémián a minőség a fő szerkesztési szempont, s műfajilag a kamarazene talált ott a leginkább otthonra. A kínálatból felhívta a figyelmet a Zenekar a központban bérlet fellépőire, a Kamarazene Nagyteremre és a Kamarazene karnyújtásnyira elnevezésű bérletekre.
Joshua Bell és Sam Haywood a romantika ...
2018-11-20 12:26:13
Kilenc új alkotást vetítenek a Spanyol Filmhéten az Urániában
... Torrente-filmek címszereplőjeként ismert Santiago Segura Kertelés című alkotása, amelyben ugyancsak Maribel Verdú játssza az egyik fő szerepet, de feltűnik benne Santiago Segura is.
A kínálatból kiemelte még Isabel Coixet legújabb drámáját, a Könyvesbolt a tengerparton című alkotást. Penelope Fitzgerald azonos című filmjének adaptációja egy asszonyról szól, aki álmai megvalós...
2018-10-11 16:02:24
Elemzők: közelít a teljes foglalkoztatás, de vannak tartalékok is
... fokozását, illetve a munkaerőt kiváltó beruházások felfuttatását kényszeríti ki a vállalkozásokból, ami támogatja mind a bérek, mind a GDP erőteljesebb növekedését. A szűkös munkaerő-kínálatból eredő további erőteljes reálbér-növekedés pedig a lakossági beruházásokat és a fogyasztást is ösztönzi - állapította meg az elemző.
Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője arra hí...
2018-07-27 12:22:53
VOLT Fesztivál - A szervezők 150 ezer látogatót várnak
... Maiden mellett zenél például az amerikai Skillet, a Tankcsapda, a Wellhello és a Quimby is. 29-én három amerikai fellépő, a Limp Bizkit, Steve Aoki és a Hollywood Undead mellett a hazai kínálatból kiemelve a Punnany Massif lesz látható és hallható.
A zárónapon, június 30-án a Magyarországon először koncertező az amerikai Avenged Sevenfold, a brit Clean Bandit, Majka & Curtis,...
2018-06-07 13:42:02
Több mint háromszáz új kötet jelenik meg a 89. Ünnepi Könyvhétre
... 1400 forintért lehet megvásárolni - hangsúlyozta Gál Ildikó, aki szerint a legtöbb kiadvánnyal, összesen 14 kötettel a Magvető Kiadó érkezik a Könyvhétre.
A MKKE elnöke az idei kínálatból többek között a 25 éves Fedél nélkül folyóirat új szerzői antológiáját, Az elmúlásunk hamutartója című kiadványt, Götz Eszter Zalaváry Lajos építészről írott monográfiáját, valamint Péntek O...
2018-06-05 12:51:37
Elemzők: egyensúly közeli állapotban a munkaerőpiac
... lassíthatja a növekedést, de ez egyben a termelékenység és a hatékonyság fokozását, illetve a munkaerőt kiváltó beruházások felfuttatását kényszeríti ki a vállalkozásoknál. A szűkös munkaerő-kínálatból eredő további erőteljes reálbér növekedés pedig tovább ösztönzi a lakossági beruházásokat és a fogyasztást.
A magyar gazdaság a Takarékbank elemzője szerint tovább közelít a te...
2018-05-29 11:41:15
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Bruno Ganzról, Szemrevaló Filmfesztivál, Gryllus Kiadótól, Pesti Rackák, Bartók Világverseny, Spanyol Filmhéten, VOLT Fesztivál, Ünnepi Könyvhétre, Bruno Ganz Sigmund Freudot, Sárossi Bogáta, Gryllus Dániel, Németh Dávid, Csonka András, Zeneakadémia Koncertközpont, Kamarazene Nagyteremre, Joshua Bell, Santiago Segura Kertelés, Maribel Verdú, Santiago Segura, Isabel Coixet, Penelope Fitzgerald, Virovácz Péter, Limp Bizkit, Steve Aoki, Hollywood Undead, Punnany Massif, Avenged Sevenfold, Clean Bandit, Magvető Kiadó, Götz Eszter Zalaváry Lajos, Péntek, idei Szemrevaló, kiskereskedelem bővülése, teljes foglalkoztatás, svájci színész, utóbbi filmjét, trafikos címűt, kínálatból Sárossi, érzelmeit uralni, filmfesztivál vendége, első tizenegy, forgalomba helyezések, kiskereskedelem gyorsulása, legelső 1991-ben, idei kínálatból, munkaerőt kiváltó, lakossági fogyasztást, kamarazene talált, leginkább otthonra, kínálatból felhívta, központban bérlet, kínálatból kiemelte, tengerparton című, asszonyról szól,
© 2013 TVN.HU Kft.