Belépés
Koronavírus - Egy nap alatt ismét több mint százan fertőződtek meg Ausztriában
... családokra, elsősorban a nőkre háruló terheket.
A nők számára az otthoni munkavégzés, illetve az iskolabezárások jelentettek nehézséget. Éppen ezért a női vállalkozók támogatást igényelhetnek, a női munkavállalók áttérhetnek a részmunkaidős foglalkozásra, az alacsony jövedelemmel rendelkező nők pedig adókedvezményben részesülnek - mondta.
A miniszter ígéretet tett arra...
2020-08-12 07:24:49
A hőguta figyelmeztető jelei
... megszűnnek. A másik lehetőség - ha valaki nem jut például egy légkondicionált helyiségbe -, hogy rosszul lesz és olyan erős tünetei lesznek, hogy azok akár kórházi kezelést is igényelhetnek.

A hőguta egyik jele a zavartság megjelenése. Ilyenkor az illető nem tud koncentrálni, megfelelő döntéseket hozni és még az egyszerű kérdésekre sem tud válaszolni.
|...
2020-07-27 21:12:17
Kétszázötvenmillió forintra pályázhatnak a sportszervezetek
... az utánpótlássportban elért eredményekben is megtérülnek" - fogalmazott Szabó Tünde, aki hozzátette, hogy a sportszervezetek egyenként 500 ezer és 4 millió forint közötti összeget igényelhetnek.
A támogatásokból a sportági toborzó események szervezéséhez, a versenyeztetési és nevezési díjakhoz, a különböző sporteszközök beszerzéséhez vagy a sportszakemberi foglalkoztatáshoz ...
2020-07-20 13:21:48
Pénzügyminiszter: kétmilliárd forintos panzióépítési pályázat indul
... hozzá.
A Pest megyei vállalkozások és önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok most a program keretében 1,8 milliárd forint értékben, 60 és 300 millió forint közötti támogatást igényelhetnek, amelyből lehetőség van új panziók építésére és a működtetéshez szükséges eszközök beszerzésére, informatikai és infrastrukturális beruházásokra.
A miniszter emlékeztetett: Pest...
2020-07-20 08:31:03
Kedvezményes tőkejuttatást igényelhetnek kaposvári cégek
...
A 3 milliárd forintos keretösszegre olyan kis- és középvállalkozások pályázhatnak, amelyek hozzájárulnak a város fejlődéséhez. A tőkejuttatás tőkeemelésre, részesedés vásárlására, vagy akár közös vállalkozás alapítására is fordítható - írták.
A tőkealapról szóló szerződést Sipos-Tompa Levente, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) elnök-vezérigazgatója és Bugár Csaba, a válla...
2020-07-15 15:36:22
Az MFB új hitelkonstrukciókat jelentett be
... mikro-, kis- és középvállalatok vehetik igénybe, az MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram 2020 és az MFB Élelmiszeripai Forgóeszköz Hitelprogram 2020 esetében viszont nagyvállalatok is igényelhetnek finanszírozást.
A piaci igényekhez és a gazdasági környezethez való alkalmazkodás alapján megújult hitelprogramok összesen 129 milliárd forintos finanszírozási lehetőséget jelentenek...
2020-07-13 12:31:28
Horvátországi választások - Megkezdődött a voksolás
... vasárnap reggel a koronavírus-fertőzés tüneteit tapasztalják magukon, és ezért nem tudnak megjelenni abban a szavazóhelyiségben, ahol a választói névjegyzékben szerepelnek, mozgóurnát igényelhetnek otthonukba, de felkérhetik egyik családtagjukat is vagy egy bizalmi személyt, hogy leadja voksukat.
Az Országos Választási Bizottság (DIP) a hét elején még úgy tájékoztatott, hogy ...
2020-07-05 22:34:38
Új szolgáltató felületet készített a Mikes Kelemen programhoz az OSZK
... munkatársai a napokban indították el azt a megújult, a felhasználói igényekhez jól alkalmazkodó, adatbázis alapú szolgáltató felületet, amelyen a közgyűjteményi partnerek kiadványokat igényelhetnek.
A fejlesztések két irányra összpontosítottak: minél több információval gazdagítani a felajánlott tételeket, megkönnyítve ezzel a gyarapító könyvtárosok döntését a megrendelés lead...
2020-06-05 15:52:28
Koronavírus - Eddigi mélypontján a napi halálesetek száma Nagy-Britanniában
... egyebek mellett a kerékpárok használatának ösztönzésével.
Ennek jegyében a kerékpár-tulajdonosok e hónap második felétől 50 font (több mint 19 ezer forint) értékű utalványokat igényelhetnek, amelyeket biciklijavítási költségek fedezésére lehet felhasználni.
Grant Shapps szerint a kormány arra számít, hogy e kezdeményezéssel több százezer régi kerékpárt lehet ismét közúti...
2020-06-04 21:03:46
MNB: július 1-től kerülnek forgalomba a korszerűbb alapanyagú 100 forintosok
... problémát az automaták használata.
Az új alapanyagú 100 forintosok automatákban történő elfogadásához szükséges beállítások elvégzéséhez az üzemeltetők az MNB-től tesztérméket igényelhetnek egyszerű címletváltás keretében. A tesztérmék átvételének módjáról és az új alapanyagú 100 forintosokkal kapcsolatos további részletes információk az MNB honlapjának Bankjegy és érme oldal...
2020-06-03 16:42:45
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Mikes Kelemen, Szabó Tünde, Sipos-Tompa Levente, Magyar Fejlesztési Bank, Bugár Csaba, Agrár Forgóeszköz Hitelprogram, Élelmiszeripai Forgóeszköz Hitelprogram, Országos Választási Bizottság, Grant Shapps, hőguta figyelmeztető, napi halálesetek, korszerűbb alapanyagú, nőkre háruló, otthoni munkavégzés, iskolabezárások jelentettek, részmunkaidős foglalkozásra, alacsony jövedelemmel, miniszter ígéretet, másik lehetőség, légkondicionált helyiségbe, hőguta egyik, zavartság megjelenése, egyszerű kérdésekre, sportszervezetek egyenként, sportági toborzó, különböző sporteszközök, sportszakemberi foglalkoztatáshoz, program keretében, működtetéshez szükséges, miniszter emlékeztetett, város fejlődéséhez, tőkejuttatás tőkeemelésre, tőkealapról szóló, piaci igényekhez, gazdasági környezethez, választói névjegyzékben, bizalmi személyt, napokban indították, felhasználói igényekhez, közgyűjteményi partnerek, felajánlott tételeket, gyarapító könyvtárosok, megrendelés lead, kerékpárok használatának,
© 2013 TVN.HU Kft.