Belépés
Szívgyógyszerek és a gyógynövények
... említett hatások miatt, hanem a trigliceridszint csökkentése miatt is. Azoknak viszont nem javasolják a fogyasztását, akik véralvadásgátló gyógyszert szednek, vagy alacsony vérnyomásban szenvednek. Aszpirinnel együtt sem ajánlatos fogyasztani, mivel fokozza a vérzés kockázatait.

A Ginkgo bilobát elsősorban a memória javítására, a demencia és az Alzheimer-kór megelőzésér...
2024-05-23 19:36:48
Idézetek az életről
... mindörökre!"
A kocka el van vetve.
Julius_Caesar


A boldogtalanságot abban az iskolában tanuljuk meg, amelyikben a tanítómester neve: Szenvedés.
Gárdonyi_Géza

A fák levelei tavasszal újra kihajtanak és ősszel újra lehullanak. A virágok újra kinyitnak...
2024-05-15 21:45:22
Paul David Tripp Május 8
... hegyen-völgyön a felszínre törnek; búzát és árpát, szőlőt, fügét és gránátalmát termő földre, olajfáknak és méznek a földjére. Olyan földre, ahol nem kell szűkösen enned a kenyeret, és nem szenvedsz hiányt semmiben; olyan földre, amelynek köveiben vas van, a hegyeiből pedig rezet bányászhatsz. Ehetsz jóllakásig, és áldani fogod Istenedet, az URat azért a jó földért, amelyet neked ...
2024-05-07 21:24:38
A tesztoszteron és a betegségek
... fogyasztanak, jelentősen csökkenti a szabad tesztoszteron szintjét, és még a hajnövekedést is megtámogatja.

A ganoderma gomba rákellenes és immunerősítő hatással rendelkezik. A PCOS-ban szenvedő betegek számára is nagyon hatékony lehet, ugyanis csökkenti az 5-alfa-reduktáz enzimet, amely a tesztoszteronhormont alakítja át.

Az édesgyökeret már évszázadok óta h...
2024-05-03 22:30:22
Háború és béke
... költő/


A háborúban mindig vannak, akik jól járnak. Néhányan nagyon meg is gazdagodnak.

Ezért van az, hogy Brüsszel támogatja a háborút.

De a többség minden háborúban szenved. És ha ez a többség most Európa-szerte felemeli a szavát, akkor még elkerülhető a legrosszabb.

Ez a tét június 9-én!


A világháborúk áldozatain...
2024-05-02 21:30:21
Hogyan imádkozzunk a betegekért?
... Jakab 5:14-15: ,,Beteg-e valaki közöttetek? Hívassa magához a gyülekezet véneit, hogy imádkozzanak érte, és kenjék meg olajjal az Úr nevében. És a hitből fakadó imádság megszabadítja a szenvedőt, az Úr felsegíti őt, sőt ha bűnt követett is el, bocsánatot nyer."

NÉGYLÉPCSŐS FOLYAMAT

Ha figyelmesen megnézzük ezt a részt, felfedezzük, hogy négy lépést...
2024-04-28 23:23:27
A hét szűk esztendő
... miről beszélek. Kiszáradt, eltikkadt kukorica táblák - termés csövek nélkül!!! Félelmetes, ahogy sok helyen kinézett a föld. Az ország több pontján is óriási szárazság volt, a növények szenvedtek, majd kimúltak. Siralmas volt! A következményei pedig beláthatatlanok: áremelkedés, takarmány hiány, éhinség stb.

Az utóbbi évek szinte mind rendkívüli évek voltak - ha nem is ...
2024-04-22 20:45:05
Varga János Veniam - Fontos szó
... köszönöm,
Ha őszinte az öröm.
Kicsiből is lehet nagy,
Mely által boldogabb vagy.

Fontos szó a sajnálom,
Mind...
2024-04-20 18:36:23
Segítsük barátainkat, hogy megtalálják a megbocsátást
... 119,67).
Jézus nem feltétlenül arra utalt, hogy a férfi bénulása a bűneinek közvetlen következménye volt. Lehet, hogy az volt. A korabeli rabbikkal szemben Jézus azt tanította, hogy bár minden szenvedés az emberi faj bűnbeesésének köszönhető, de nem minden szenvedés az egyén konkrét bűne miatt van (Lukács 13:1-5; János 9:1-3). Jézus azonban tudta, hogy a bűnös embereknek nem ...
2024-04-18 22:22:39
Gebhardt Nóra versei II.
... ezekben a versekben. Szép szerelmes verseihez csak gratulálni tudok. Aki így tud írni, az megérdemli hogy Ámor lenyilazza!

Az élet sokszor kegyetlen. Mindenkinek jut boldogság és szenvedés egyaránt. Egy költő rímekbe szedi mindezt és ez által maradandót alkot. Minden költőnek kell egy múzsa is, amely megihleti. Ez lehet egy személy, egy tárgy, illat, íz, érzés. Bármi, ...
2024-04-10 21:30:27
1 2 3 ..................442 .........663 .........883 884 
Címkék: Paul David Tripp Május, Varga János Veniam, Gebhardt Nóra, NÉGYLÉPCSŐS FOLYAMAT, trigliceridszint csökkentése, vérzés kockázatait, memória javítására, boldogtalanságot abban, iskolában tanuljuk, tanítómester neve, virágok újra, felszínre törnek, hegyeiből pedig, szabad tesztoszteron, ganoderma gomba, 5-alfa-reduktáz enzimet, háborúban mindig, többség minden, többség most, világháborúk áldozatain, gyülekezet véneit, hitből fakadó, ország több, növények szenvedtek, következményei pedig, utóbbi évek, férfi bénulása, bűneinek közvetlen, korabeli rabbikkal, egyén konkrét, bűnös embereknek, megérdemli hogy, élet sokszor, költő rímekbe, boldogtalanságot, trigliceridszint, beláthatatlanok, szívgyógyszerek, véralvadásgátló, következményei, bűnbeesésének, tesztoszteron, gyógynövények, következménye, megszabadítja, hajnövekedést, bányászhatsz, világháborúk, megbocsátást, édesgyökeret, vérnyomásban, fogyasztanak, fogyasztását, immunerősítő, tanítómester, imádkozzanak, megtámogatja, legrosszabb, négylépcsős, figyelmesen,
© 2013 TVN.HU Kft.