Belépés
A hónap aranyköpései
... --Miért? Tán kihagytam valakit?

Egy mai parlamenti képviselő önéletrajza
Még jóval a rendszerváltás előtt egy nagy szocialista vállalatnak voltam a vezérigazgatója.
A reggeli kávémat egy szexi titkárnő készítette, munkába fekete
kocsival jártam. Egyszer utánam jöttek, hogy adományozhatna a cégem 10 ezer forintot az egyik ...
2019-05-22 09:22:44
Ferenc pápa jóváhagyta a Međugorjei zarándoklatokat
...2019. május 13., hétfő | 12:57
Henryk Hoser, a Međugorjei plébánia különleges apostoli vizitátora május 12-én tette közzé a hírt. A Szentszék Sajtótermének megbízott igazgatója, Alessandro Gisotti elmondta: ez nem jelenti a jelenések hitelességének elismerését.
Ferenc pápa döntése nyomán mostantól kezdve az egyházmegyék, a plébániák hivatalosan is szervezhetnek zarándokla...
2019-05-13 21:13:20
A szolgálat lelkiségével az emberek felé
... segédpüspök, Fábry Kornél, a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) Általános Titkársága főtitkára és Zsuffa Tünde, a NEK Általános Titkársága sajtófőnöke és kommunikációs igazgatója.
Bővebben http://www.magyarkurir.hu/hirek/a-sz olgalat-lelkisegevel-az-emberek-fele -sajtotajekoztato-budapesten-nek-elo keszuleteirol?fbclid=IwAR36n9JjQuiNJ EQqsqwWr_GTxL2ZRC_trJW...
2019-05-11 08:58:20
A feltételek javításával bővítené a kerékpározást az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos
... üzemeltetési vezetője elmondta, hogy céges autót nem is tartanak, viszont törekednek a kerékpározás meghonosítására a munkahelyi kultúrában. Molnár Csaba, a Magnet Bank közösségfejlesztési igazgatója az egyéni és önkormányzati kezdeményezések mellett a munkaadók részvételét sürgette a biciklis alkalmazottak ösztönzésében. A vállalatok képviselői szerint a közlekedésbiztonság javít...
2019-05-06 13:15:37
A visegrádi országok startupjainak nemzetközi terjeszkedését segítő program indult Budapesten
... kiemelte, céljuk, hogy a régió tehetségei együtt fejlődjenek, sikereik elején ismerjék meg egymást, és erősödjön kötődésük a régióhoz.
Dávid F. Andor, a Visegrádi Alap ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy a Visegrádi Alap feladata a tagországok közötti szinergiák megmutatása, kiaknázása többek között a vállalkozásfejlesztés révén.
A programban részt vevő startupok közül ...
2019-05-06 13:09:16
Triatlon világkupa - Öt magyarból csak egy ért célba Madridban
... perc alatt teljesítette a 750 méter úszásból, 20 kilométer kerékpározásból és 5 km futásból álló távot, amivel a 16. helyen végzett.

Lipták Tamás a magyar szövetség szakmai igazgatója az MTI-nek elmondta: Dévay a futás közepéig az élbollyal haladt, csak ott maradt le a legjobbaktól. A kiesőkkel kapcsolatban hozzátette: rosszullét, illetve fáradtság játszott közre abban,...
2019-05-05 19:11:43
Politológus: Donald Trump fel szeretné értékelni Magyarországot az EP-választás előtt
...
A XXI. Század Intézet regionális igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatornán azt mondta: ennek egyik oka, hogy a magyar politika olyan megoldásokat - határkerítés, családtámogatások - kínál, amelyek beváltak, a másik pedig, hogy Donald Trump és Orbán Viktor hasonlóan vélekedik bizonyos kérdésekben.
Mindketten politikai megoldásokat keresnek, nem akarják, hogy NGO-k vag...
2019-05-05 10:20:57
Megnyílt az évad a Velencei-tónál
... lesz alkalmas. Jelezte, hogy az első komoly versenyt szeptemberben rendezik a pályán, amikor masters evezős vébének ad otthont.
Az MTI érdeklődésére Deák Csaba, a VVSI ...
2019-05-04 12:31:14
K&H: a pénzügyi oktatásnak is lépést kell tartania a digitalizációval
...
A csoport közleménye szerint a változás az oktatásban is megjelent: az iskolák 98 százalékának van legalább egy olyan terme, amely megfelel az aktuális igényeknek. Az általános iskolák mintegy felében, a középiskolák mintegy kétharmadában két vagy még több számítógépterem található - írták.
A közlemény idézi Horváth Magyary Nórát, a csoport kommunikációs ügyvezető igazga...
2019-05-04 07:04:09
Sűrített levegővel hajtott járművek versenye lesz Egerben
...
A mérnökhallgatók által tervezett és épített, sűrített levegővel hajtott járművek megmérettetését május 9-11. között szervezi meg Egerben az Emerson globális technológiai és gépészeti vállalatcsoport magyarországi leányvállalata, az Aventics Hungary Kft.

A verseny gondolata az Aventics Hungary Kft.-től származik, amelynek célja az volt, hogy a gyakorlatorientált ké...
2019-05-04 07:03:59
1 2 3 .............1310 1311 ......1966 1967 .......2620 2621 2622 
Címkék: Donald Trump, Henryk Hoser, Szentszék Sajtótermének, Alessandro Gisotti, Fábry Kornél, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, Általános Titkársága, Zsuffa Tünde, Molnár Csaba, Magnet Bank, Dávid, Visegrádi Alap, Lipták Tamás, Század Intézet, Orbán Viktor, Deák Csaba, Horváth Magyary Nórát, Aventics Hungary Kft, hónap aranyköpései, szolgálat lelkiségével, emberek felé, feltételek javításával, aktív Magyarországért, visegrádi országok, pénzügyi oktatásnak, rendszerváltás előtt, nagy szocialista, reggeli kávémat, szexi titkárnő, jelenések hitelességének, plébániák hivatalosan, 2020-as Nemzetközi, kerékpározás meghonosítására, munkahelyi kultúrában, munkaadók részvételét, biciklis alkalmazottak, vállalatok képviselői, régió tehetségei, tagországok közötti, programban részt, magyar szövetség, futás közepéig, élbollyal haladt, kiesőkkel kapcsolatban, magyar politika, másik pedig, első komoly, csoport közleménye, olyan terme, aktuális igényeknek, általános iskolák, középiskolák mintegy, közlemény idézi,
© 2013 TVN.HU Kft.