Belépés
Visszatérés Győrbe
...2020. július 1-től Székely Zoltán nyolc év mosonmagyaróvári múzeumi igazgatóság után, mint a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum új igazgatója ( A korábbi igazgatónőt március 1-gyel a győri polgármester mentette fel vezetői beosztásából ) tér vissza Győrbe.
Székely Zoltán 2012 óta járt ki/be Győrből Óvárra a munkahelyére, s élt meg nagy időket a Hansági Múzeumi mu...
2020-06-30 05:32:00
Egy embert megölt, többeket pedig megsebesített egy késelő támadó egy szlovákiai iskolában
...
A támadás indítéka egyelőre nem ismert. A támadás során - a cas.sk hírportál információi szerint - az iskola igazgatóhelyettese életét vesztette, illetve a támadó az igazgatónőt, két tanárt és két gyereket is megsebesített. A támadót, egy 22 éves túrócszentmártoni (Martin) férfit a helyszínre érkező rendőrök lelőtték.
A sebesülteket a túrócszentmártoni kórházba szállíto...
2020-06-11 12:41:50
Donald Trump is részt vett a CIA új igazgatójának beiktatási ünnepségén
... a múlt héten szavazta meg a szenátus. Az elnök kiemelte, hogy Haspel személyében a hírszerzés történetében az első nő kerül a CIA élére. "Nagyon különleges személynek" nevezte az új igazgatónőt, leszögezve, hogy "az egész országban" nincs nála alkalmasabb ember "e különleges hivatal irányítására". Trump szerint "Amerikát ismét tisztelet övezi".
Az ünnepséget többször ováció ...
2018-05-21 18:44:14
160 milliót szerzett az iskolájának, mégis mennie kellett
... aláírta a lemondó nyilatkozatát és az áthelyezéséről szóló dokumentumot. A tankerületi igazgató egy pápai általános iskola alsó tagozatába helyezte át a mesterpedagógusi minősítésű igazgatónőt, aki - információnk szerint - nap végére idegösszeomlást kapott a történtek miatt.
Martonné Vathy Hedvig jobbra
Fotó: Facebook/Somlóvásárhelyi Széchenyi István Általáno...
2018-01-12 10:43:06
Tegnap olvashattátok
... hogyha másik iskolába íratjuk a lányunkat, a tanév végéig nem piszkálja tovább, békén hagyja? Erre azt válaszolta, hogy abban az esetben nem fogja többet bántani. Ezután felkerestem az igazgatónőt, aki a pedagógust a védelmébe vette, ő maga is az iskolaváltást szorgalmazta.

Barátaink erre azt javasolták, hogy ne hagyjuk annyiban a dolgot, keressünk jogorvoslatot, mert e...
2016-08-02 21:47:13
DK: listázták az otthon maradt diákokat egy székesfehérvári iskolában
... vagy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) a tiltakozó diákok listázására. Az ügyet a képviselő-testület elé viszik.
A DK szerint a "hatalom házmestereként viselkedő" igazgatónőt azonnali hatállyal vissza kell hívni az iskola éléről, "a kormány megfélemlítő szervezeteként működő" Kliket pedig meg kell szüntetni.
Földi Judit megjegyezte: a szülők azt sejtik, hog...
2016-03-02 12:52:01
Óvodai dajkát bántalmazott a többszörös visszaeső C- típusú
... mert nem öltöztette fel addigra a gyermekét, mire érte ment. A férfi a bántalmazás mellett életveszélyesen megfenyegette a nőt, majd az óvoda további négy alkalmazottját, köztük az igazgatónőt is. A bíróság elrendelte a büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő férfi előzetes letartóztatását - írta a főügyészség.

mti

http://hunhir.info/index.php?pi...
2016-01-12 17:02:07
Óvodai dajkát bántalmazott egy férfi Sályban
... nem öltöztette fel addigra a gyermekét, mire érte ment.
A férfi a bántalmazás mellett életveszélyesen megfenyegette a nőt, majd az óv...
2016-01-12 13:53:03
Ünnepi vita a tiszteletről Sepsiszentgyörgyön
... vezetősége, hogy nekik sem az önkormányzat, sem a tanfelügyelőség nem dirigál, birtokon belül érzik magukat, és önállóan járnak el. Cserey úgy gondolja, hogy meg kellene kérdezni az igazgatónőt: mi célt szolgál ez az állandó erőfitogtatás és feszültségkeltés, kinek jó ez?

Említette még, hogy a kívülről már felújított Gyárfás Jenő Képtárról egy helyen lehullott a vakola...
2015-12-29 21:33:41
Működnek a magyar reformok
... Emberi Erőforrások Minisztériuma. Bár az összes véleménynyilvánításra jogosult szervezet a tanárnő mellé állt, ez sem volt elég: az iskola szülői szervezete egyhangúlag támogatta az igazgatónőt, a 33 fős tantestületből Iván Zsuzsanna pályázatának 30-an szavaztak bizalmat. Mellette tette le a voksát a diákönkormányzat és az iskolaszék is.

Az iskola szülői szervezete az E...
2015-08-13 14:51:28
1 2 3 4 5 
Címkék: Visszatérés Győrbe, Donald Trump, Székely Zoltán, Rómer Flóris Művészeti, Történeti Múzeum, Hansági Múzeumi, Martonné Vathy Hedvig, Somlóvásárhelyi Széchenyi István Általáno, Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, Földi Judit, Gyárfás Jenő Képtárról, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Iván Zsuzsanna, embert megölt, késelő támadó, szlovákiai iskolában, otthon maradt, székesfehérvári iskolában, többszörös visszaeső, férfi Sályban, magyar reformok, korábbi igazgatónőt, győri polgármester, támadás indítéka, támadás során, helyszínre érkező, túrócszentmártoni kórházba, múlt héten, elnök kiemelte, hírszerzés történetében, egész országban, ünnepséget többször, lemondó nyilatkozatát, áthelyezéséről szóló, tankerületi igazgató, pápai általános, mesterpedagógusi minősítésű, történtek miatt, tanév végéig, védelmébe vette, iskolaváltást szorgalmazta, tiltakozó diákok, iskola éléről, kormány megfélemlítő, bántalmazás mellett, óvoda további, bíróság elrendelte, büntetett előéletű, állandó erőfitogtatás,
© 2013 TVN.HU Kft.