Belépés
A MaSzSz azt kéri Ádertől, küldje vissza a munka törvénykönyvének módosítását az Országgyűlésnek
... hatnapos lehet a munkahét, a túlmunkát pedig a következő esztendőben ki lehet adni szabadidőben, és akkor a munkavállaló egyetlen fillért sem kap a túlóráért. Ez akkor is meglehetősen igazságtalan, kizárólag a tőke érdekeit szolgáló szabályozás, ha ennek alkalmazását kollektív szerződéshez kötik - írják.
Hozzáteszik: ez a szabályozás szembemegy egy 2003-as európai uniós irán...
2018-12-12 18:42:14
Advent - Ismét a Magyarok karácsonyára várják a vendégeket Ópusztaszeren
... eseményeit, majd az országba benyomuló ellenséges seregek - szerbek, románok, később a csehek - tevékenységét.
A diplomáciai aktus után számos társadalmi szervezet követelte az igazságtalanul meghúzott országhatárok korrekcióját. Az irredenta propagandának számtalan tárgyi emléke - a bélyegektől és gyufásdobozoktól a nemes fémből készített kisplasztikákig - maradt fenn, ezek ...
2018-12-12 11:41:15
Magyar Levente a FAZ-ban: abszurd vádakkal támadják Magyarországot
...
A lap újságírója, Christian Geinitz az államtitkárral folytatott beszélgetése alapján készített írásában kiemelte: Magyarország úgy érzi, igazságtalanul kirekesztik politikailag Európában.
A jogállamiság és a demokrácia hiányáról szóló vádaskodás abszurd, és a külföldi befektetők élénk érdeklődése azt mutatja, hogy Magyarország valójában szilárd, nyitott és megbízható or...
2018-12-11 14:03:33
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei /Átlagos/
... riválisaikat, illetve azokat, akik fenyegetik a biztonságukat. Ha hatalmi pozícióban vannak, akkor pontosan olyan tekintélyszeméllyé válnak, mint akiket ők maguk annyira megvetnek: önkényessé, igazságtalanná és bosszúállóvá. A tekintély karikatúrái lesznek, akadékoskodó, kicsinyes zsarnokok, pöffeszkedő hencegők, akik veszélyesek, de gyengék - és ezért különösen veszélyesek. Az át...
2018-12-06 22:24:34
Igazságosság
..."Isten nem mindig választja az igazságszolgáltatást, helyette olykor a kegyelem gyakorlása mellett dönt. A kegyelem nem igazságos, ugyanakkor nem is igazságtalan. Az igazságtalanság sérti az igazság normáját. A kegyelem szeretetet és elnézést tanúsít, de nem sérti az igazságot. Isten legfeljebb lemond az igazságszolgáltatásról (ez a kegyelem), de soha nem igazságtalan."
...
2018-12-05 19:47:42
Szép napot mindenkinek!
... (Moliere)


A szőke nők igazságtalan kifigurázása

...
2018-12-05 08:41:42
2018. December 3., hétfői Napiszöveg
... emberért,2királyokért és mindazokért is, akik magas tisztséget töltenek be,
hogy továbbra is nyugodt és csendes életet élhessünk, mindig odaadóan és meggondoltan szolgálva Istent.).
Amikor igazságtalanul bánnak velünk,
Pál apostolhoz hasonlóan jogorvoslatért
folyamodunk a hatóságokhoz.
Noha a Biblia azt tanítja, hogy Isten
ellenségének, Sátánnak...
2018-12-04 15:02:21
Ma 14 éve, hogy meghalt Bubik István
... hajnal volt, amikor beült imádott, öreg bogárhátú Volkswagenjébe. Talán arra gondolt, hogy szeme fényét, 3 éves kislányát ő ébreszti majd. Akkor még nem sejthette, hogy a sors milyen igazságtalan. Hogy valahol Cegléd és Ceglédbercel között, a 4-es főúton véget ér egy ragyogó színész karrierje. És élete is.
Reggel 6 óra 50 perckor a nedves-jeges úton valószínűleg megcsúszott ...
2018-11-28 16:32:53
Illegális bevándorlás - Humanitárius szövetséget hozott létre három nemzetközi civil szervezet
... mindez egyenes következménye tevékenységük korlátozásának a térségben, amiért bírálták Európát, a humanitárius szervezetek munkájának "kriminalizálását", valamint az "embertelen és igazságtalan" migrációs politikákat.
Felhívást intéztek az európai városok vezetőihez, szervezeteihez, lakosaihoz, hogy mutassák meg: lehetséges egy "szolidárisabb Európa" is.
Az NGO-k bejelen...
2018-11-23 16:52:41
A hit embere
...,,Milyen gyakran morgolódunk magunkban: 'Nem volt joga, hogy velem így tegyen. Ezt nem hagyom annyiban!' Talán valóban úgy van. Talán csakugyan igazságtalanul bántak veled; a hit embere azonban mindezek fölött áll. Ő mindenben Istent látja."

-C. H. Mackintosh-...
2018-11-23 16:50:16
1 2 3 .....................257 258 ...........386 387 ..........514 515 516 
Címkék: Magyar Levente, Hatos Archetípus Szintjei, Bubik István, Christian Geinitz, munka törvénykönyvének, vendégeket Ópusztaszeren, túlmunkát pedig, következő esztendőben, munkavállaló egyetlen, tőke érdekeit, szabályozás szembemegy, 2003-as európai, országba benyomuló, diplomáciai aktus, igazságtalanul meghúzott, irredenta propagandának, nemes fémből, államtitkárral folytatott, demokrácia hiányáról, külföldi befektetők, tekintély karikatúrái, kegyelem gyakorlása, igazságtalanság sérti, igazság normáját, kegyelem szeretetet, sors milyen, 4-es főúton, ragyogó színész, nedves-jeges úton, humanitárius szervezetek, európai városok, gyufásdobozoktól, törvénykönyvének, kriminalizálását, országgyűlésnek, kisplasztikákig, igazságtalanság, magyarországot, korlátozásának, igazságtalanul, jogorvoslatért, igazságtalanná, szervezeteihez, államtitkárral, volkswagenjébe, propagandának, országhatárok, szolidárisabb, következménye, ópusztaszeren, tevékenységük, biztonságukat, tevékenységét, igazságtalan, humanitárius,
© 2013 TVN.HU Kft.