Belépés
x
... leves tetejére,s akkor még 5 percig főzzük.
Májgombóccal vagy húsgombóccal is nagyon finom.Sőt piritott,fokhagyával bedörzsölt kenyérkockákkal is készítettem már./csak a tányérba tettem igaz/
Citrom levével,ecettel vagy citromsóval ízlés szerint savanyitjuk.De finom úgy is.Én tejfőllel tálalom.
#834
2009. június 27. 10:43
Válaszolj!
Üzenet t...
2010-06-10 12:24:24
A tartósítás
A tartósítás története dióhéjban

Őseink a leszedett bogyókat, gyümölcsöket napon szárították, majd jégverembe tették, hogy tovább tartósítsák azokat. A görögök és a rómaiak már mézben és mustban tartósították gyümölcseiket, sőt, a cukrozott gyümölcsök receptje is tőlük ered. A befőzve tartósítás alapját egy 18. századi francia cukrászmester teremtette meg azzal, hogy ráj...
2008-11-29 16:53:53
1 
Címkék: tányérba tettem, tartósítás története, leszedett bogyókat, cukrozott gyümölcsök, befőzve tartósítás, kenyérkockákkal, tartósították, cukrászmester, gyümölcseiket, májgombóccal, húsgombóccal, gyümölcsöket, citromsóval, készítettem, savanyitjuk, szárították, fokhagyával, tartósítsák, teremtette, bedörzsölt, tartósítás, gyümölcsök, jégverembe, dióhéjban, története, tejfőllel, leszedett, cukrozott, válaszolj, tetejére, receptje, tányérba, piritott, bogyókat, szerint, rómaiak, görögök, tálalom, mustban, alapját, befőzve, ecettel, levével, századi, francia, tovább, tették, percig, őseink, azokat, üzenet, citrom, mézben, nagyon, június, főzzük, tettem, azzal, tőlük, leves, akkor, napon, finom, ízlés,
© 2013 TVN.HU Kft.