Belépés
Női kézilabda Eb - Rasmussen: folyamatosan fejlődött a csapat
... küzdöttek, nagyszerű volt a csapategység, és a pályán kívül is olyan jó hangulat uralkodott, hogy belevitték egymást a sikerbe.
A meccs legjobbjának megválasztott Kiss Éva elmondta, igyekezett kihozni magából a maximumot, és a többiek is nagyon jól dolgoztak.
"Az egész csapatra büszke vagyok. Jó eredményt értünk el, voltak néha hullámvölgyeink, de szerintem nagyon jól mű...
2018-12-12 21:06:16
Antall-konferencia - Boross Péter: a gondviselésnek köszönhető, hogy Antall József miniszterelnök lett
... annak idején egyfajta pozitív sokként érte az anyaországon kívül élő magyarokat - vélekedett.
Úgy látja, az Antall-kormány a határon túli magyarok "gazdasági talpra állításával" igyekezett támogatni e közösségeket, de a kormány rövid tevékenysége alatt nem sikerült ennek feltételeit megteremteni. Megjegyezte: Antall Józsefben "személyes, őszinte elfogultság" volt Erdéllyel sz...
2018-12-11 16:25:52
Szabó Gita: Hétköznapi történet
... ült, újságot olvasott.
- Mit ennél reggelire, jó lesz a bundás kenyér? - kérdezte tőle.
- Azt hiszem, teát és egy pár szem kekszet eszem - mondta kínlódva, miközben nyelvével igyekezett visszaigazítani a minduntalan kiugrani szándékozó fogsort.
Az asszony szánakozva nézett rá.
Hát igen, megmondta az orvos, hogy a meszesedéstől egyre zavarodottabb és feledékenye...
2018-12-11 07:28:14
Labdarúgó NB I - A címvédő Vidi kikapott Újpesten
... az Újpest hét perccel később megduplázta előnyét: Obinna Nwobodo ziccerben lépett ki, majd higgadtan gurított a fehérvári kapuba. A Vidit megzavarta a két kapott gólt, a vendégcsapat igyekezett ugyan átvenni az irányítást, de veszélyt csak szögleteket követően tudott kialakítani a zártan védekező újpestiek kapujánál.
A térfélcsere után mindkét oldalon sok volt a technikai hib...
2018-12-08 21:47:46
Facebookon kaptam
... felől, éppoly drága ajándék ,
mintha több ezer forinttal lepnénk meg
valakit . Minden apró kis ajándékot
tekintsük úgy , hogy akitől kaptuk , a
szíve minden szeretetét igyekezett
ezáltal sugározni felénk .Érzéseket
tükröző gesztus . Az igaz érzések
a szív legmélyéről fakadnak
és örök életűek . A szeretetet soha
nem várni , hanem adni ke...
2018-12-08 07:40:00
Az amerikai szövetségi ügyész börtönbüntetést kér Michael Cohenra, Donald Trump volt ügyvédjére
... vallomásával félrevezette a kongresszusi vizsgáló bizottságokat, és enyhébb büntetés reményében együttműködött a Mueller vezette bizottsággal. A bizottság nyomozóinak a többi között kisebbíteni igyekezett a szerepét egy Moszkvában felépítendő Trump-toronyról szóló tárgyalásokon, és azt állította, hogy a kongresszusi bizottságok előtti meghallgatását megelőzően konzultált a Fehér H...
2018-12-08 07:05:08
Női kézilabda Eb - Súlyos magyar vereség a címvédő norvégoktól
... teremtett, de ezzel sem tudott előrelépést elérni. A magyarok védekezése továbbra sem állt össze, így a címvédő a 38. percben már 11 góllal vezetett. A dán edző egy újabb időkéréssel igyekezett felrázni együttesét, ez azonban az eredmény további alakulását nem befolyásolta.
Tetemes előnyük birtokában a norvégok pörgetett lövésekkel, ejtéssel és fül mögötti passzal is sikerrel...
2018-12-07 23:56:06
Putyin: Görögország részese lehet a déli irányú európai gázszállításoknak
... görög belügyekbe való beavatkozás címén - két orosz diplomatát kiutasított, két másik beutazását pedig megakadályozta. A vád szerint Moszkva a volt jugoszláv köztársaság NATO-belépését igyekezett akadályozni görögországi tiltakozó megmozdulások támogatása révén.
A témakörben egyébként Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Efimerida ton Szintakton című görög napilapban megje...
2018-12-07 18:32:09
Férfi vízilabda Eurokupa - Hazai győzelmével elődöntőben az OSC
... Erdélyi
Továbbjutott: az OSC 19-16-os összesítéssel.
Két hete Terrassában bíztató döntetlent ért el az újbudai csapat, amely szerdán a Nyéki Imre Uszodában már a mérkőzés elején igyekezett döntésre vinni a továbbjutást. A nagyszünetre már ötgólos különbséget dolgozott ki, így a folytatásban a négy találatig jutó Manhercz Krisztián vezérletével már nyugodtan gazdálkodhato...
2018-12-05 21:32:33
Német rendőri vezető: "fájdalmas darázscsípést" sikerült okozni a maffiának
... Az eljárás németországi részében a többi között feltárták, ...
2018-12-05 17:02:20
1 2 3 ...................472 473 ..........709 710 ..........944 945 946 
Címkék: Boross Péter, Antall József, Szabó Gita, Labdarúgó NB, Michael Cohenra, Donald Trump, Kiss Éva, Antall Józsefben, Obinna Nwobodo, Fehér, Szergej Lavrov, Nyéki Imre Uszodában, Manhercz Krisztián, gondviselésnek köszönhető, címvédő Vidi, amerikai szövetségi, címvédő norvégoktól, déli irányú, pályán kívül, meccs legjobbjának, egész csapatra, anyaországon kívül, határon túli, kormány rövid, bundás kenyér, minduntalan kiugrani, asszony szánakozva, meszesedéstől egyre, fehérvári kapuba, vendégcsapat igyekezett, zártan védekező, térfélcsere után, igaz érzések, szív legmélyéről, szeretetet soha, kongresszusi vizsgáló, bizottság nyomozóinak, többi között, kongresszusi bizottságok, magyarok védekezése, újabb időkéréssel, eredmény további, norvégok pörgetett, volt jugoszláv, témakörben egyébként, újbudai csapat, mérkőzés elején, négy találatig, eljárás németországi, visszaigazítani, börtönbüntetést, külügyminiszter, hullámvölgyeink, gondviselésnek, miniszterelnök, együttműködött, megakadályozta, meghallgatását,
© 2013 TVN.HU Kft.