Belépés
Illegális bevándorlás - Europol: tízezer migránst Nagy-Britanniába juttató embercsempészeket fogtak el
... legalább 70 millió euró (mintegy 23,1 milliárd forint) nyereségre tettek szert.
Az előállított embercsempészek főként afgán, szíriai, iraki és iráni migránsoknak szervezték meg az illegális határátkeléseket a nyugat-franciaországi Le Mans és Poitiers városaiból Nagy-Britanniába.
A bevándorlókat életveszélyes körülmények között, hűtőkocsikba zárva rejtették el, amelyeket ...
2020-01-23 13:41:22
Kutatás: a V4-ek nem csak az illegális migráció elutasításában értenek egyet
...
A Visegrádi identitás - Vízió vagy valóság? című eseményen Lajtai Márk, a Central European Perspectives (CEPER) Zrt. vezető elemzője a négy visegrádi államban, országonként ezer ember telefonos megkérdezésével készült kutatás eredményét ismertetve közölte: a V4-es országok népességének kétharmada szerint vannak közös jellemzői az együttműködésben részt vevő államoknak.
A...
2020-01-22 18:23:39
Illegális bevándorlás - Rendkívüli főkapitányi értekezletet tartott a belügyminiszter
... érdekében alkalmazott intézkedésekre, amelyeket az újonnan megjelenő és elterjedő módszerek követeltek ki - írta a tárca.

Hozzátették: egyre növekvő számban vannak azok az illegális migránsok, akik kivágják a vasúti konténereket és azokban bújnak meg. Az ilyen esetek felderítésére alkalmazott eszközt részletesen ismertették a miniszterrel.
A minisztérium közlése ...
2020-01-21 14:01:38
Olasz sajtó: hosszúnak ígérkezik a Salvinivel szembeni jogi eljárás, ha egyáltalán elítélik
... felkavaró újabb "migránsügyben". Elérte, hogy a vasárnapi tartományi választások kampányfinisében ismét majdnem kizárólag róla hallani: arról, miként akadályozta meg belügyminiszterként az illegális bevándorlást, az olaszországi határok védelmével.
A Liga és a jobbközép vezetője képviselte migrációs döntésekről a felsőház fog véleményt mondani a február 17-ig megtartandó szav...
2020-01-21 10:31:13
Illegális bevándorlás - Németh Szilárd: megerősödött a migrációs nyomás a déli határon
...
Németh Szilárd a szegedi határkikötőnél tartott sajtótájékoztatóján elmondta, az elmúlt héten 699, az azt megelőző héten 636 határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák. Hozzátette: az év eleje óta hetente ötvennel-százzal növekszik az elfogottak száma.
Tavasztól őszig a honvédség rohamcsónakokkal járőrözött a Tiszán, a Maroson és a Ferenc-csatornán. A téli időjárás elle...
2020-01-20 12:22:19
Líbia - Merkel: a résztvevők megállapodtak a fegyverembargó betartásában
... intézményi megosztottságok, a fegyverek tömegének ellenőrizetlen áramlása és a rablógazdálkodás továbbra is fenyegeti a világbékét és a nemzetközi biztonságot, mert melegágyat biztosít az illegális kereskedelemnek, fegyveres csoportoknak és terrorista szervezeteknek".
Mindennek következtében meg tudta vetni a lábát Líbiában, és a szomszédos országokban is támadásokat tudott v...
2020-01-19 22:12:11
Nyitrai: a polgárőrök részt vesznek a határvédelemben, és ezáltal jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyaror
... megbízott.
Nyitrai Zsolt kijelentette, hogy a határkerítésre és a határvédelemre továbbra is szükség van, mert egyre nagyobb a nyomás a magyar határon. Tavaly több mint 17 ezer illegális bevándorló szeretett volna bejutni az országba, az idén számuk már meghaladta a kétezret - mondta.
Úgy vélekedett: a migráció rontja Európa biztonságát, ahol a migránsok megjelentek, m...
2020-01-19 12:11:51
Illegális bevándorlás - Szakértő: egyre több migráns érkezik
...
A műsorban felidézték, hogy az Európai Unió határ- és partvédelmi ügynökségének (Frontex) igazgatója pénteken Brüsszelben, a testület 2019-es migrációs adatait rögzítő jelentésének bemutatására összehívott sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, hogy a Törökországból Európába vándorlók száma rendkívüli mértékben megugrott. Fabrice Leggeri szerint a szíriai és afganisztáni viszály...
2020-01-18 23:12:32
Illegális bevándorlás - Frontex: jelentősen megnőtt tavaly a Törökországból Európába vándorló migránsok száma
... Görögországba érkezők száma tavaly volt a legmagasabb az egyezmény életbe lépése óta.
A jelentés mindazonáltal azt is megállapította, hogy összességében tavaly hatéves mélypontra süllyedt az illegálisan érkező bevándorlók száma az Európai Unióban. Valamivel több mint 139 ezer embert regisztráltak a tagországok külső határain.
A Frontex-jelentésben az is szerepel, hogy a ...
2020-01-17 18:35:57
Illegális bevándorlás - A Sea-Watch 3 kapitánya szabad, Matteo Salvini mentelmi jogáról hétfőn döntenek
... elindult a partok felé, és kikötött Lampedusa szigetén. A kikötési manőverezés közben majdnem nekihajtott a Sea-Watch 3-at ellenőrző olasz pénzügyőrség hajójának.
Többek között illegális bevándorlás pártolása, hatósági tilalom megszegése, valamint katonai hajóval szembeni ellenállás miatt Carola Racketét őrizetbe vették. Az ügyészség a nő letartóztatását kérte, de ezt a vizs...
2020-01-17 14:11:39
1 2 3 .................211 212 .........317 318 ........421 422 423 
Címkék: Németh Szilárd, Törökországból Európába, Matteo Salvini, Lajtai Márk, Central European Perspectives, Nyitrai Zsolt, Európai Unió, Fabrice Leggeri, Európai Unióban, Carola Racketét, illegális migráció, migrációs nyomás, déli határon, résztvevők megállapodtak, fegyverembargó betartásában, polgárőrök részt, előállított embercsempészek, illegális határátkeléseket, bevándorlókat életveszélyes, négy visegrádi, együttműködésben részt, újonnan megjelenő, illegális migránsok, vasúti konténereket, ilyen esetek, minisztérium közlése, vasárnapi tartományi, illegális bevándorlást, olaszországi határok, jobbközép vezetője, február 17-ig, szegedi határkikötőnél, elmúlt héten, elfogottak száma, honvédség rohamcsónakokkal, téli időjárás, fegyverek tömegének, rablógazdálkodás továbbra, nemzetközi biztonságot, illegális kereskedelemnek, lábát Líbiában, szomszédos országokban, határvédelemre továbbra, magyar határon, idén számuk, migráció rontja, migránsok megjelentek, műsorban felidézték, testület 2019-es,
© 2013 TVN.HU Kft.