Belépés
Ezek okozhatják az időskori memóriaromlást
... nemcsak a fiatalokra terjedtek ki, hanem középkorúakat is vizsgáltak. Megállapították, hogyha egy 50 éves személynél kiderül valamilyen szív- és érrendszeri probléma és megkezdődik a kezelés, illetve az életmódváltás, akkor a kognitív képességek hanyatlása, a demencia vagy az Alzheimer-kór kialakulása igen magas.

Tehát a legjobb, ha már fiatalkorunkban elkezdjük az egés...
2021-09-15 21:20:09
Immunitást fokozó táplálékok
... táplálékokat fogyasztunk, amelyek vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdagok. Amennyiben erős az immunrendszerünk, nagyobb az esélye, hogy a betegségek elkerülnek bennünket, illetve, ha meg is betegszünk, akkor gyorsabban felépülünk. Vannak olyan táplálékok, amelyek rendszeres fogyasztása elősegíti az immunrendszer megerősödését. Mutatjuk is, hogy melyek ezek....
2021-09-14 20:01:52
Türelem
... mert ha veszít a tempóból a vonat, akkor ind...
2021-09-14 15:18:41
Ferenc pápa
... páran. Hihetetlen, mennyire lent van az intelligencia egyeseknél.

A sötét és a világos oldal találkozása

260 milliós szarvasagancskapu a vadászati világkiállításra, illetve megérkezett a pápa. Ezekre a hírekre ébredtem. Egy Giuseppe Ungarettiről elnevezett repülőgéppel jött a pontifex maximus.
Találkozott, de inkább letudta a találkozást Orbán Viktorral...
2021-09-14 07:35:25
Elhízás
...
nemcsak azt jelenti, hogy nehézkesebbé válik a mozgás, a lépcsőzés, vagy
hogy nehezebben találunk magunknak szép ruhákat, hanem egészségügyi
problémákat is vonz maga után, illetve sokféle krónikus betegséget, amelyekre
aztán gyógyszereket kell majd szednünk.

Mikor beszélünk elhízásról? Már akkor az elhízottak táborát gyarapítjuk, ha az
ideá...
2021-09-14 06:53:55
Krónikusfáradtság-szindróma kezelése
... jelentkezhetnek. A tünetek közé tartozik még a fejfájás, a hidegrázás, az éjszakai izzadás, az emésztési zavarok, mint az irritábilisbél-szindróma, az ingerlékenység, a hangulati ingadozások, illetve a szorongás és a depresszió.

A krónikusfáradtság-szindrómában a természetes módszerek alkalmazása is sokat segíthet. Például a teljes értékű ételek fogyasztása, de is haszn...
2021-09-13 23:00:55
A túl kevés vas vérszegénységet okoz, a túl sok pedig cukorb
... tényező is szerepet játszik, például a vas nem megfelelő felszívódása. Az erre hajlamos emberek csoportjába tartoznak a sportolók, a fiatal nők, a várandós hölgyek, az idősebb személyek, illetve a vegetáriánusok.

A vashiány gyakori tünetei közé tartozik a fáradtság, a munkahelyi teljesítmény csökkenése, a hidegérzet a végtagokban, a nem megfelelő immunrendszeri működés,...
2021-09-13 22:56:56
Harmonia.......
... ajándékozós ünnepen kapni ezt a kártyát nagy ajándék, mely rólad szól, téged reprezentál.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek jelzés, hogy meglepjétek egymást ajándékkal, illetve hogy letegyetek valamilyen életterhet, amit eddig cipeltetek. Párkeresőknek meglepetést hozó randevú, különleges ismerkedési helyzet, régi barátságból hirtelen lobbanó szerelem.
...
2021-09-13 16:08:11
Az elhízás veszélyei
... elhízás tehát nemcsak azt jelenti, hogy nehézkesebbé válik a mozgás, a lépcsőzés, vagy hogy nehezebben találunk magunknak szép ruhákat, hanem egészségügyi problémákat is vonz maga után, illetve sokféle krónikus betegséget, amelyekre aztán gyógyszereket kell majd szednünk.

Mikor beszélünk elhízásról? Már akkor az elhízottak táborát gyarapítjuk, ha az ideális testsúlyunkn...
2021-09-12 22:36:36
A migrén tüneteinek enyhítése egyszerű módszerekkel
A migrén nem más, mint egy nagyon erős fejfájás. Sajnos több kellemetlen tünet is kísérheti, akár hányinger, illetve fény- és hangérzékenység is. A migrént sok minden előidézheti, akár étcsokoládé, bab, ecetes ételek és italok, különböző sajtfélék, alkohol, kiváltképp a vörösbor, hideg és jeges ételek és italok, szárított gyümölcsök és egyes tejtermékek is.

Nagyon sok ol...
2021-09-11 22:32:34
1 2 3 ........8129 8130 ....12194 12195 ....16258 16259 16260 
Címkék: Giuseppe Ungarettiről, Orbán Viktorral, időskori memóriaromlást, elhízás veszélyei, migrén tüneteinek, fiatalokra terjedtek, kognitív képességek, demencia vagy, betegségek elkerülnek, immunrendszer megerősödését, intelligencia egyeseknél, világos oldal, vadászati világkiállításra, hírekre ébredtem, pontifex maximus, találkozást Orbán, elhízottak táborát, tünetek közé, éjszakai izzadás, emésztési zavarok, hangulati ingadozások, természetes módszerek, teljes értékű, erre hajlamos, várandós hölgyek, idősebb személyek, vashiány gyakori, munkahelyi teljesítmény, kártyát nagy, ideális testsúlyunkn, nagyon erős, immunrendszerünk, antioxidánsokban, világkiállításra, párkapcsolatban, vérszegénységet, fiatalkorunkban, megállapították, hangérzékenység, jelentkezhetnek, memóriaromlást, irritábilisbél, vegetáriánusok, immunrendszeri, ingerlékenység, életmódváltás, gyógyszereket, párkeresőknek, megerősödését, immunrendszer, középkorúakat, intelligencia, nehézkesebbé, egészségügyi, szindrómában, repülőgéppel,
© 2013 TVN.HU Kft.