Belépés
Harmónia......
... kreativitással! Ha nincs párkapcsolatod, ma díszítsd magad, akár egy pillangó, és vonzóbb leszel, mint valaha!

Ezt mondja neked:

Honnan jöttél, s hová tartasz életutadon?
Milyen a viszonyod a szép ruhákhoz, a divathoz, a külsőségekhez? Imádod? Gyűlölöd és megveted? Mindkét véglet szélsőség! Találd meg a harmóniát a külcsín és a belbecs között.
H...
2021-05-08 11:19:34
Gyógynövényként működő gyümölcsök
... gyümölcsturmixot fogyasztunk el. A cikkben olyan gyümölcsök kerülnek terítékre, amelyek gyógynövényként is funkcionálnak, hiszen gyógyító és regeneráló hatással rendelkeznek.

Az egyik ilyen nagyszerű gyümölcs a papaya, amely egy papain nevű enzimet tartalmaz. Ez az enzim elősegíti a fogyást, hiszen aktívan részt vesz a zsírégetésben. De nemcsak emiatt szerethetjük ezt a...
2021-05-07 21:49:03
Ballagási versek, idézetek, dalok
... DALOKA ballagás egy mérföldkő egy ember életében: minden ballagási beszédben elhangzik, hogy egy életszakasz a végéhez ér, de ezzel egyidőben egy új veszi a kezdetét. Egy ilyen, sokszor érzelemdús esemény pillanatában nehéz frappánsan kifejezni az ember saját gondolatait. Erre jók a versek, hiszen a költők szakavatottan tudják megfogni a pillanat lényegé...
2021-05-06 22:30:46
Kávé - tea és a reflux
... olvashatja:

A koffein hatása a GERD-re

A koffein, amely a tea- és kávéfélék legtöbb fajtájának fő összetevője, gyakran okoz gyomorégést. Néhány kutatás szerint azonban ez nem ilyen egyszerű kérdés. A koffein hatása GERD-es betegségek esetén ugyanis sokféle lehet.

Az élelmek gyógyszertanával és a hozzájuk kapcsolódó terápiával foglalkozó Alimentar...
2021-05-06 09:22:05
Házi elixírreceptek megfázásra és köhögésre
... készítünk a saját otthonunkban különféle elixíreket, olyan italokat, amelyek tele vannak értékes tápanyagokkal, és amelyek nagyon hasznosak lehetnek az immunrendszer felturbózására. Most ilyen receptek következnek.

Elixír megfázás és influenza ellen
Hozzávalók:
2 nagyobb citrom
4 bíbor kasvirág teafilter
1 nagyobb darab gyömbér
2...
2021-05-05 20:52:52
Gyulladás csökkentése és a bélrendszer egészségének fenntart
... megszabadulni. A természetben olyan kincsek állnak rendelkezésünkre, amelyek nagyon hatékonyak lehetnek a gyulladás csökkentésében és ezzel a bél egészségének fenntartásában.

Az egyik ilyen természetes táplálék az áfonya. Nem hiába tartozik a szupertáplálékok sorába, hiszen számos pozitív hatással rendelkezik. Az áfonya nagyon sok polifenolt tartalmaz, emellett prebioti...
2021-05-05 20:49:27
Mai harmónia kártyám
... kreativitással! Ha nincs párkapcsolatod, ma díszítsd magad, akár egy pillangó, és vonzóbb leszel, mint valaha!

Ezt mondja neked:

Honnan jöttél, s hová tartasz életutadon?
Milyen a viszonyod a szép ruhákhoz, a divathoz, a külsőségekhez? Imádod? Gyűlölöd és megveted? Mindkét véglet szélsőség! Találd meg a harmóniát a külcsín és a belbecs között.
Hogy ...
2021-05-05 06:34:01
Üzenet az ellenzéknek!
... migrációról, a demográfiai helyzetről, a családok szerepéről, a nemzeti kultúra és a multikulturalizmus konfliktusa ismét ráirányítják a figyelmünket Közép-Európa történelmi hivatására. Van-e ilyen egyáltalán?

Ha van, mi a modern formája? S a nekünk, miniszterelnököknek legégetőbb kérdés: tud-e ezzel kezdeni valamit a politika? A magyar fölfogás szerint Közép-Európa az ...
2021-05-04 22:00:57
Aromaterápia a jó alvásért
... aktivitását, ennek következtében több szerotonin termelődik a szervezetünkben, ami elősegíti a relaxációt és a nyugodt pihenést.

Az aromaterápia tehát mindazoknak javasolható, akik valamilyen érzelmi probléma, mentális állapot vagy testi betegség miatt nem tudnak elegendő időt az ágyban tölteni, mélyen aludni.

Az alvásprobléma sok betegség mellékhatása is leh...
2021-05-04 20:49:41
Szemünk védelmében
... számára a természetes fény a legjobb, de ha fel kell kapcsolni a lámpát, akkor ügyeljünk arra, hogy ne tükröződjön a fény a monitoron. Ma már vannak tükröződésmentes képernyővédők, így érdemes ilyen monitort választani, hiszen ezzel is óvjuk a szemünket.

A szemünk egészségét úgy is védhetjük, ha nem egyfolytában csak a monitort nézzük, hanem néha tartunk egy kevés szüne...
2021-05-04 20:35:17
1 2 3 .......11686 11687 ....17530 17531 ....23372 23373 23374 
Címkék: bélrendszer egészségének, szép ruhákhoz, belbecs között, cikkben olyan, egyik ilyen, papain nevű, enzim elősegíti, ember életében, ember saját, költők szakavatottan, pillanat lényegé, koffein hatása, élelmek gyógyszertanával, hozzájuk kapcsolódó, saját otthonunkban, immunrendszer felturbózására, természetben olyan, gyulladás csökkentésében, szupertáplálékok sorába, áfonya nagyon, demográfiai helyzetről, családok szerepéről, nemzeti kultúra, figyelmünket Közép-Európa, modern formája, magyar fölfogás, nyugodt pihenést, aromaterápia tehát, ágyban tölteni, természetes fény, szemünk egészségét, monitort nézzük, kevés szüne, tükröződésmentes, gyümölcsturmixot, gyógyszertanával, rendelkezésünkre, szupertáplálékok, szervezetünkben, gyógynövényként, elixírreceptek, párkapcsolatod, felturbózására, fenntartásában, csökkentésében, kreativitással, funkcionálnak, immunrendszer, zsírégetésben, következtében, képernyővédők, külsőségekhez, tápanyagokkal, megszabadulni, alvásprobléma, szakavatottan, rendelkeznek,
© 2013 TVN.HU Kft.