Belépés
Regenor-gumi vitaminok


Finomak és hasznosak? Igen, ezek az új gumivitaminjaink!
Szívesen nassolna valamit folyamatosan?...
2019-08-21 20:31:24
Regenor
... reakcióhoz kapcsolódik és ritkán találkoztak a kezelés alatt gombás fertőzéssel. Ez abból adódik, hogy az igen nagy mennyiségű fertőző korokozó a testben elpusztul viszonylag rövid idő alatt. Ilyenkor nagy mennyiségű toxikus anyag keletkezik a test szöveteiben és a véráramban az elhalt korokozók úgy mint ,,sejtes hulladék".

Az ember immunrendszere gyorsan rea...
2019-08-21 20:20:24
Regenor
... ha felborul az egyensúly és túlszaporodik a firmicutes, akkor bizony hízásnak indulunk. Ekkor van az az érzése az embernek, hogy iszik 1 pohár vizet és hízik tőle 3 kilót.

Mi ilyenkor a teendő?

Ezen kívül megjelent a piacon nem is olyan régen egy egyedülálló, magyar (!) termék, aminek az a feladata, hogy helyrebillentse az egyensúlyt a bélbacik között.
|...
2019-08-21 20:17:19
Regenor
... ha felborul az egyensúly és túlszaporodik a firmicutes, akkor bizony hízásnak indulunk. Ekkor van az az érzése az embernek, hogy iszik 1 pohár vizet és hízik tőle 3 kilót.

Mi ilyenkor a teendő?

Ezen kívül megjelent a piacon nem is olyan régen egy egyedülálló, magyar (!) termék, aminek az a feladata, hogy helyrebillentse az egyensúlyt a bélbacik között.
|...
2019-08-21 19:43:05
Szép napot mindenkinek!
... szavaztak, külön meggyőzési órát tartanak és feladatul adják, hogy térítsék jó útra a szüleiket. Kérdőre vonják őket, sikerült-e a kormánypárt mellé állítani
apjukat, anyjukat. Szabad-e ilyenkor felelős vezetőként ezt mondanod?
NEM

6. Épeszű dolog-e az embereket (mint Grósz Károly annak idején) azzal ijesztgetni, hogy inden elért eredmény, minden jó összeom...
2019-08-21 10:09:03
Szép napot mindenkinek!
... forint számít.

Minden évben kiürül a szülő pénztárcája, amikor elérkezik az iskolakezdés ideje, hiszen az új tanévre új tanszerek, új tornacipő, tornaruha és egyebek szükségesek. Ilyenkor minden fillér számít, ezért érdemes megragadni a lehetőségeket támogatás igénylésére.

Az iskolakezdési támogatást 2019-től jelentős változások érintik: ettől az évtől, a caf...
2019-08-17 09:49:11
Szép napot mindenkinek!
... tetejére álló, de kétségkívül lenyűgöző körforgását.

Nyári napfordulónak azt a pillanatot nevezzük, amikor a forgástengely a legkisebb szöget zárja be a beérkező napsugarakkal. Ilyenkor tölti az adott terület a legkevesebb időt ,,napárnyékban", következésképpen finom meleg van és jó sokáig van világos este.

Azt is tanultuk ötödikben, hogy a Föld n...
2019-08-17 08:59:40
A bóbitás levegőakrobata
... kékesen, olykor bordó színben csillognak. Ezek a színezetek különösen a tavaszi párzási időszakban válnak feltűnővé, amikor a hím akrobatikus násztáncával hívja fel magára a figyelmet. Ilyenkor torokszíne fehérből feketére vált. A puha, süppedős talajon rendkívül ügyesen tud szaladni, ebben három hosszú, előre jól szétterpeszthető ujja segíti. A negyedik ujj hátrafelé néz, s csupá...
2019-08-16 20:17:25
Szép napot mindenkinek!
... levelei, melyek arról tájékoztatják a címzetteket, hogy október 13-án hol és milyen feltételek mellett szavazhatnak az önkormányzati választáson.


"Egy normális országban ilyenkor a szégyenpadra került kormány megköveti a választókat és önként távozik a hatalomból,
de legalábbis elgondolkodik azon, hogy bűnei elfedésére meddig tarthatja még pajzsként maga elé ...
2019-08-16 09:32:51
A szelén gyógyhatásairól
... Ginzeng

- Kamilla

- Borsmenta

Mire vigyázzunk?

Nagy adagban (2400 mcg felett) a szervetlen kötésű szelén mérgező lehet. Ilyenkor a lehelet, vizelet és izzadság fokhagyma szagú lesz, anélkül, hogy fokhagymát fogyasztottunk volna. Extrém esetekben emésztési rendellenességet, hajhullást, vagy súlyos idegkárosodást is oko...
2019-08-15 18:24:19
1 2 3 ..............2835 2836 .......4253 4254 .......5669 5670 5671 
Címkék: Grósz Károly, bóbitás levegőakrobata, szelén gyógyhatásairól, kezelés alatt, igen nagy, testben elpusztul, test szöveteiben, elhalt korokozók, ember immunrendszere, bélbacik között, kormánypárt mellé, szülő pénztárcája, iskolakezdés ideje, lehetőségeket támogatás, iskolakezdési támogatást, pillanatot nevezzük, legkisebb szöget, beérkező napsugarakkal, adott terület, legkevesebb időt, színezetek különösen, tavaszi párzási, önkormányzati választáson, normális országban, szégyenpadra került, szervetlen kötésű, szétterpeszthető, következésképpen, rendellenességet, gumivitaminjaink, gyógyhatásairól, helyrebillentse, immunrendszere, levegőakrobata, idegkárosodást, fogyasztottunk, elgondolkodik, iskolakezdési, forgástengely, tájékoztatják, napsugarakkal, önkormányzati, napfordulónak, lehetőségeket, túlszaporodik, folyamatosan, szégyenpadra, szavazhatnak, napárnyékban, iskolakezdés, násztáncával, mindenkinek, legkevesebb, akrobatikus, egyedülálló, kormánypárt, kétségkívül, igénylésére, pénztárcája, szükségesek,
© 2013 TVN.HU Kft.