Belépés
Ábrahám, mint közbenjáró
... Krisztus eljött, Isten nyilvánvaló terve az, hogy az ő ügyét képviseljük az emberek előtt, és az, hogy Istennel a világ üdvösségéért tusakodjunk.
Imádkoznunk kell azokért, akik nem imádkoznak. Kérnünk kell Istent, hogy fordítsa el haragját. Nem az a dolgunk, hogy átadjuk városainkat az égből jövő tűznek. Imádkozzunk és dolgozzunk úgy, hogy Jézus nevének zenéje legyen hallható...
2020-02-21 20:28:26
Dr. Gyökössy Endre : Boldogok
... lesz.

Boldogok, akik jóindulattal értelmezik mások botlásait akkor is, ha naivnak tartják őket, mert ez a szeretet ára.

Boldogok, akik gondolkodnak, mielőtt cselekednének és imádkoznak is mielőtt gondolkodnának, mert kevesebb csalódás éri őket.

Boldogok, akik el tudnak hallgatni, ha szavukba vágnak, ha megbántják őket és szelíden szólnak, mert Jézu...
2020-02-20 10:11:12
A lélek kulcsa 6. rész -Csakrák 6. 7. -
... Megérkeztél! A gyakorlatot bármikor megismételheted, ajánlatos hetente legalább kétszer, de bármikor, ha szükségét érzed.
* A következő gyakorlatot azoknak ajánlom, akik rendszeresen imádkoznak, és ismerik a

MIATYÁNKOT.
Pszi-sebészetnél én is ezt alkalmazom... Az ima, zsoltár, híd szerepét tölti be Isten és ember között. Amennyiben isteni gyógyító erőt sz...
2020-02-13 13:05:29
5. évközi hét kedd 02.11
... amelyről kijelentetted: Ott lesz az én lakásom! Hallgasd meg az imádságot, amelyet szolgád e helyen hozzád intéz, és hallgasd meg szolgádnak és választott népednek könyörgését, bármiért is imádkoznak majd ezen a helyen! Halld meg égi lakóhelyedről; és ha meghallod, légy irgalmas!"
Ez az Isten igéje. 1Kir 8,22-23.27-30

EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
Jézu...
2020-02-11 10:38:15
Az emberrel képes párbeszédet kezdeni,
Az emberrel képes párbeszédet kezdeni, folytatni a Teremtő! Jézus Krisztus szeretettel meghív mindannyiunkat a mennyei Atyánk asztalához, a nagy mennyei lakomára, hol nincs első és utolsó vendég. Minden egyes ember Isten gyermeke, és ez őt olyan ranggal, méltósággal ruházza fel, melyet nekünk minden helyzetben tisztelnünk kell!!
Ezt a méltóságot törik össze, gyalázzák meg mind...
2020-02-08 19:57:29
Erdő Péter: a keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés
... közötti megosztottság hosszú évszázadok óta tart. Ez nagyon fájdalmas, és ellenkezik Isten akaratával".
Ezért az imahéten szerte az országban a különböző felekezetek tagjai közösen imádkoznak a keresztények egységéért és a megbékélésért a világban, hogy "az ima erejével legyőzzük a megosztottságot".
A résztvevők az istentisztelet végén közösen imádkoztak az üldözött kere...
2020-01-19 20:22:09
Könyörgés az életért és a megújulásért.
... folyik a lelkek felkészítése is, ami legalább ennyire sokrétű. Először is meg kell említenünk az eucharisztikus kongresszusért mondott imádságokat, melyeket ma már nagyon sok nyelven imádkoznak. Fontos a szentségimádás, melyhez sok templom csatlakozott. Elindult a szentségimádás iskolája, ami azt mutatja meg, hogyan kerüljük el a nem kívánatos végleteket. Van, aki szerint minél tö...
2020-01-06 09:58:20
Wroclawban megkezdődött a 42. európai taizéi ifjúsági találkozó
... helyi templomokban. Kisebb csoportokban elmélkednek a hit, a társadalmi élet és a kultúra kérdéseiről is.
Január 31-én este a vendéglátó egyházközségekben a résztvevők a békéért imádkoznak, majd közös imán vesznek részt a Centenáriumi Csarnokban, ahol éjfél után megtartják a hagyományos "nemzetek ünnepét", amelynek keretében az egyes országok kultúráját mutatják be.
A fr...
2019-12-28 21:31:22
Legyetek jók, ha tudtok film
... egyre öregszik. Egy nap egy apáca érkezik hozzá látogatóba: Leonetta az, aki zárdába vonult, de Fülöp azt hiszi kísértés és arcon köpi, ahogy korábban a Szűz Mária kísértést. Együtt imádkoznak Cirifischióért, akiből időközben híres rablóvezér lett. Közben az ördög egy szép mór nő (Iris Peynado) alakjában jelenik meg megint (aki édességet árul). Fülöp ismét felismeri benne az ördög...
2019-12-21 11:53:40
Ferenc pápa ma 83. éves szülinapja van
... boldog születésnapot kívánnak a pápának. Sok gyerek is írt levelet. Emberek ezrei üzentek a különböző közösségi hálózatokon keresztül is, hogy kifejezzék jókívánságaikat, és elmondják, imádkoznak a pápáért.
Az olasz közélet képviselői és a világ egyházi vezetői is felköszöntötték Ferenc pápát, valamint az emeritus pápa, XVI. Benedek is küldött születésnapi üzenetet.
Egys...
2019-12-17 22:57:29
1 2 3 ...................119 120 ..........179 180 ..........238 239 240 
Címkék: Gyökössy Endre, Erdő Péter, EVANGÉLIUM Szent Márk, Jézus Krisztus, Centenáriumi Csarnokban, Szűz Mária, Iris Peynado, lélek kulcsa, emberrel képes, keresztények egységéhez, emberi erőfeszítés, emberek előtt, világ üdvösségéért, égből jövő, gyakorlatot bármikor, következő gyakorlatot, mennyei Atyánk, nagy mennyei, méltóságot törik, imahéten szerte, különböző felekezetek, keresztények egységéért, istentisztelet végén, üldözött kere, lelkek felkészítése, eucharisztikus kongresszusért, szentségimádás iskolája, társadalmi élet, kultúra kérdéseiről, vendéglátó egyházközségekben, békéért imádkoznak, egyes országok, apáca érkezik, különböző közösségi, olasz közélet, világ egyházi, emeritus pápa, megosztottságot, felköszöntötték, megismételheted, jókívánságaikat, szentségimádás, kongresszusért, istentisztelet, mindannyiunkat, cirifischióért, gondolkodnának, eucharisztikus, születésnapot, kijelentetted, megosztottság, lakóhelyedről, megbékélésért, cselekednének, megújulásért, megkezdődött, csoportokban, templomokban,
© 2013 TVN.HU Kft.