Belépés
Itt a tavasz, indul a szezonális allergia
... kvercetin egy olyan természetes flavonoid, amely sokkal hatásosabb is lehet, mint az antihisztanmin tartalmú gyógyszerek. De nemcsak az allergiás tünetek ellen nagyon hatékony, hanem az immunrendszer támogatásában is aktívan részt vesz. Más tápanyagok és vitaminok is segíthetnek az allergia megszüntetésében, ilyen például a C-vitamin, a bromelain és a bioflavonoidok.

Az...
2021-04-19 22:29:55
Imunex Alga komplex gyógyhatásairól
... fukoxanthin.

Többek között, ekkor jó Imunex-et szedni:
Betegség megelőzési + Vitamin pótlási céllal
Ízületi fájdalmak, Hátfájás, Térdfájdalom
Gyenge Immunrendszer, Gyakori betegségek
Pajzsmirigy alulműködés
Magas vérnyomás, Meszesedés, Koszorúér problémák
Daganatos megbetegedések
Máj regenerálás
Cuk...
2021-04-18 19:10:43
Mire és miért jó a cink?
... nem fogyasztunk elegendő cinkben gazdag táplálékot, úgy a szervezetünk nem tud megfelelően megküzdeni a vírusok támadásaival szemben, illetve gyulladás is kialakulhat, amellyel az immunrendszer egész egyszerűen nem tud mit kezdeni.

A cink sok immunfunkcióban játszik nagyon fontos szerepet. Ez az ásványi anyag egy olyan mikrotápanyag, amely az immunitás szinte minden asp...
2021-04-16 20:10:07
Chlorella alga: 7 lenyűgöző egészségügyi előny
... élelmiszer-ellátásban.

Ezen bizonyítékok alapján úgy tűnik, hogy a chlorella alga hozzájárulhat a szervezet természetes toxin-tisztító képességéhez.

3. Javíthatja immunrendszerét
Az immunrendszer segít a fertőzések elleni küzdelemben. Ez egy bonyolult rendszer, amely több mechanizmusból áll, amelyek azonnal beindulnak, amikor egy betolakodó belép a ...
2021-04-16 13:36:56
A víz még a fogyásban is segít
... a hatékonyságán, egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja nem más, mint az, hogy odafigyelünk a megfelelő folyadékfogyasztásra.

Nemcsak az emésztőrendszer, hanem az immunrendszer megfelelő működéséhez is szükség van vízre. Az immunrendszer vírusokkal és betegségekkel szembeni ellenálló képességét is növelhetjük azzal, ha annyi vizet iszunk, amennyire a szervezetünkne...
2021-04-16 08:13:32
A vashiányos vérszegénység otthoni kezelése
... lehetővé teszik. Ha a normálisnál kevesebb a vörösvérsejtek száma, akkor sem a szervek, sem a szövetek nem kapnak elegendő oxigént. Ha nem kezelik időben ezt a problémát, gyengülhet az immunrendszer, ami viszont hajlamosabbá tehet bennünket a fertőzések és a betegségek kialakulására.

A vashiányos vérszegénységben szenvedő ember nagyon sok és sokféle tünetet produkál. A ...
2021-04-15 18:48:53
Koronavírus és az immunrendszer
... majd a gyógyszer- és vakcinaipar válhasson a megmentőnkké, és még inkább függjünk majd tőlük.

Nem a vírus öl meg minket, hanem a saját legyengült, vaktában bármire támadó immunrendszerünk.

Bemutatja a hagyományos immunrendszer felfogást, amely szerint az immunrendszer a veleszületett és a tanulásra képes adaptív immunrendszerből áll, amit, ha megtámad egy vír...
2021-04-15 10:15:04
A Janssen védőoltásról
...
Vaccine Janssenvakcinaösszetétele : SARS-CoV-2 tüske-glikoproteintkódoló, 26-os típusú humán adenovírusvektor vakcina

Hogyan véd a vakcina?
A vakcina elősegíti, hogy az immunrendszer (a szervezet természetes védelme) antitesteket és a vírus ellen ható vérsejteket termeljen, így nyújtson védelmet a COVID 19 ellen.

Kinél alkalmazható a védőoltás?...
2021-04-14 23:21:51
Az emésztőrendszer egészségének fenntartása egyszerűen
... kapják meg azokat a tápanyagokat, amelyek szükségesek lennének a kiegyensúlyozott működésükhöz. A tápanyaghiány negatív hatással lesz az alvásra, a hangulatra, az energiaszintre, az immunrendszerre, a memóriára és még a testtömegre is. Vagyis felborul az egyensúly, ami további egészségügyi gondokat, betegségeket okozhat.

Az emésztőrendszer egészségének megőrzése érdekéb...
2021-04-13 21:42:21
Feketeköménymag-olaj gyógyhatásairól
... igazolják, hogy a fekete köménymag olaja (Nigella sativa) óriási segítséget jelenthet akár még az életveszélyes betegségek gyógyításában is. Ugyanis a feketeköménymag-olaj segíthet az immunrendszer kényes egyensúlyának a helyreállításában, megelőzve a gyulladásos állapotok, például a szívbetegség, a rák vagy az ízületi gyulladás kialakulását.

A szisztémás gyulladás krón...
2021-04-13 18:56:04
1 2 3 ..............540 541 .......810 811 .......1080 1081 1082 
Címkék: Imunex Alga, Gyenge Immunrendszer, Vaccine Janssenvakcinaösszetétele, szezonális allergia, vashiányos vérszegénység, emésztőrendszer egészségének, olyan természetes, antihisztanmin tartalmú, allergiás tünetek, immunrendszer támogatásában, allergia megszüntetésében, vírusok támadásaival, immunrendszer egész, ásványi anyag, olyan mikrotápanyag, immunitás szinte, chlorella alga, szervezet természetes, immunrendszer segít, fertőzések elleni, bonyolult rendszer, betolakodó belép, immunrendszer megfelelő, immunrendszer vírusokkal, normálisnál kevesebb, vörösvérsejtek száma, betegségek kialakulására, vashiányos vérszegénységben, saját legyengült, hagyományos immunrendszer, tanulásra képes, vakcina elősegíti, vírus ellen, kiegyensúlyozott működésükhöz, tápanyaghiány negatív, fekete köménymag, életveszélyes betegségek, immunrendszer kényes, gyulladásos állapotok, ízületi gyulladás, szisztémás gyulladás, immunrendszerünk, vérszegénységben, adenovírusvektor, kiegyensúlyozott, megszüntetésében,
© 2013 TVN.HU Kft.