Belépés
A cukorbetegség néma tünetei
... beállításával a látás is ismét a régi a lesz.

Ha nehezen gyógyuló sebei vannak, akkor is lehet, hogy cukorbetegségben szenved, csak még nem tud róla. Cukorbetegség esetén az immunrendszer legyengül, de ez az állapot csak addig áll fenn, míg a vércukorszint magas szinten áll.

A magas vércukorszint idegkárosodást is okozhat, ez pedig a végtagok zsibbadását okoz...
2022-05-20 23:48:19
Ásványi anyagok, vitaminok, kiegészítők a meleg időszakban
Dübörög a nyár! Azonban nemcsak télen van szükségünk vitaminokra, ásványi anyagokra és különféle immunrendszert is támogató kiegészítőkre, tápanyagokra, hanem bizony nyáron a melegebb időszakban is nagy hasznát vesszük ezeknek a tápanyagoknak. A cikkben néhány remek kiegészítőt mutatunk be.

Ásványi anyagok közül ki kell emelni a magnéziumot, amely több mint 300 biokémiai...
2022-05-12 19:35:33
Egy vitamin, amely segít az izomtömeg megőrzésében
... csoportba tartoznak a vitaminok és az ásványi anyagok. Az összes tápanyag közül a C-vitamint fogyasztják a legtöbben világszerte, hiszen köztudott, hogy mennyire fontos szerepe van az immunrendszer védelmében. Azonban ez a vitamin még az izomtömeg megőrzésében is a segítségünkre lehet.

Azt mindenki tudja, hogy az izomtömegünkből is veszítünk, amennyiben nem mozgunk, nem...
2022-05-12 19:32:26
A ráncok és a természetes kiegészítők
... javasolt. Ebben bőrgyógyász vagy egy remek kozmetikus lehet a segítségünkre. Az AHA-t éjszakára szabad használni, mivel fényérzékenységet okozhat.

A C-vitamin nem csak az immunrendszer egészségét védi. Nemcsak az ereknek tesz jót és nemcsak a megfázás elleni védelemben lehet a segítségünkre, hanem a kollagénszintézisben és a ráncok elleni védelemben is. Manapság egyre t...
2022-05-10 09:06:02
Tápanyagok, amelyek nélkül nem működhetünk
... amennyiben a következő tápanyagok nem állnak a szervezetünk rendelkezésére.

Ásványi anyagok közül talán a vasra van a legnagyobb szükségünk, nagy szerepet játszik ugyanis az immunrendszer erősítésében és nagyon sok enzimnek is az összetevője. A vas voltaképpen antioxidánsként működik a szervezetben. Ha nagy mennyiségben viszünk be belőle a szervezetünkbe, akkor székreke...
2022-05-07 16:15:33
Egy esszenciális, zsírban oldódó vitamin – E-vitamin
... emésztési gonddal küzdenek, hiányuk lehet ebből a vitaminból, ami viszont meglehetősen veszélyes, hiszen az E-vitamin hiánya káros hatással van az idegekre, de szemproblémákat és immunrendszeri gondokat is okozhat.

A legjobb, amit tehetünk, ha táplálékok útján visszük be a szervezetünkbe ezt a vitamint. A legtöbb E-vitamint a napraforgóolaj vagy a mandulaolaj tartalmazz...
2022-05-07 16:12:44
A tea egészségügyi előnyei
... amiről eddig talán még nem hallott

Az emberek a világ minden táján már több ezer éve hódolnak a teaivásnak. Számos tanulmány számolt már be arról, hogy sok tea segíthet az immunrendszer megerősítésében, csökkenti a szervezetben kialakuló gyulladást, a rákos betegségek és a szívbetegségek kialakulásának a kockázatait. Lássuk is, hogy milyen teákat fogyasszunk, hogy sokái...
2022-05-06 22:27:48
Étrend-kiegészítő kisokos
... meg. A B12-vitamin az idegek egészségét védi és segít a vérszegénység megelőzésében.

A folsav csökkenti a születési rendellenességeket, míg a D-vitamin a csontok és az immunrendszer erősítésében vesz aktívan részt. A kalcium szintén a csontok egészségét védi, a C-vitamin és az E-vitamin pedig a sejtek károsodását akadályozza meg.

A halolaj a szív egészségét t...
2022-05-05 22:53:12
Az ószibarack gyógyhatásairól
... gyümölcsről van szó, amely tele van a szervezet számára nagyon hasznos tápanyagokkal. A gyümölcs gazdag forrása a C-vitaminnak, amely egy antioxidáns vitamin. A C-vitamin erősíti az immunrendszert, jót tesz a szív- és az érrendszer egészségének, illetve gyorsítja a sebek gyógyulását is.

A narancssárga zöldségek és gyümölcsök gazdag forrásai a béta-karotinnak, amely ezek...
2022-05-03 21:23:08
Immunproblémákról
Milyen immunproblémák léteznek?

Az immunrendszer egyik kiemelt feladata, hogy megvédje a szervezetet a kórokozókkal, illetve a betegségekkel szemben. Az immunrendszer alul is működhet, de a túlműködés is jellemző lehet rá, amikor is a saját sejtjei, szervei és szövetei ellen fordul és így okoz akár komoly megbetegedést is.

Amikor valaki állandóan arra panaszko...
2022-05-03 21:19:51
1 2 3 ...............555 556 ........832 833 .......1109 1110 1111 
Címkék: cukorbetegség néma, meleg időszakban, izomtömeg megőrzésében, természetes kiegészítők, ószibarack gyógyhatásairól, immunrendszer legyengül, állapot csak, vércukorszint magas, magas vércukorszint, végtagok zsibbadását, melegebb időszakban, cikkben néhány, ásványi anyagok, összes tápanyag, legtöbben világszerte, immunrendszer védelmében, segítségünkre lehet, remek kozmetikus, immunrendszer egészségét, ereknek tesz, megfázás elleni, ráncok elleni, következő tápanyagok, szervezetünk rendelkezésére, legnagyobb szükségünk, immunrendszer erősítésében, legtöbb E-vitamint, napraforgóolaj vagy, mandulaolaj tartalmazz, világ minden, immunrendszer megerősítésében, szervezetben kialakuló, rákos betegségek, szívbetegségek kialakulásának, idegek egészségét, vérszegénység megelőzésében, folsav csökkenti, kalcium szintén, csontok egészségét, sejtek károsodását, szív egészségét, szervezet számára, gyümölcs gazdag, antioxidáns vitamin, érrendszer egészségének, sebek gyógyulását, narancssárga zöldségek,
© 2013 TVN.HU Kft.