Belépés
Memóriára : brokkoli, a zeller és a cékla is jó hatással van
... segíti elő, amelyeknek fontos szerepük van a hangulat szabályozásában és a jó memória megőrzésében.

A csontlevessel kapcsolatban bebizonyosodott, hogy jó hatással van az immunrendszerre és még az ízületek egészségi állapotát is javítani tudja. Emellett prolin és glicin nevű aminosavakban is gazdag, amelyek pozitívan hatnak a memóriára.

A gyökérzöldségek csalá...
2023-12-09 23:41:49
A koriander antioxidánsai javítják a szív egészségét
... bírják. Ez a különös illat a növényben található aldehideknek köszönhető. Kiknek nem ajánlott a fogyasztása? Az állapotos hölgyeknek, a 65 év feletti személyeknek és a legyengült immunrendszerrel rendelkező személyeknek. A koriander ugyanis allergiás reakciókat válthat ki. Ilyen allergiás tünet lehet az asztma, a csalánkiütés, az orrduzzanat és a szájon belüli duzzanat. Bőrirritác...
2023-12-07 21:44:36
Vitaminok a hormonegyensúly megteremtésére
... kiemelkedő szerepe van az immunrendszer normál működésének fenntartásában, javítja a hangulatot és csökkenti a depresszió kockázatait.

A B7-vitamin is nagy hatással van az immunrendszerre, illetve a haj és a bőr állapotára. Ez a vitamin segít még a szervezet egészséges koleszterinszintjének megőrzésében is.

A B9-vitamin, vagyis a folát nemcsak a hormonrendsze...
2023-12-04 23:28:46
Jó nekünk a vércsoport szerinti étrend?
... dióféléket és magvakat kell fogyasztaniuk. Az ebbe a vércsoportba tartozó emberek jógázzanak és meditáljanak rendszeresen a stressz csökkentése érdekében. Az A vércsoportúak érzékeny immunrendszerrel rendelkeznek.

A B vércsoportú embereknek a változatos étrendhez kell ragaszkodniuk, ami azt jelenti, hogy az étrendben szerepelni kell a gyümölcsöknek, a zöldségeknek, a ga...
2023-11-21 22:43:53
Az immunrendszer javítása
... egészsége

Minden embernek háromféle immunitása van: létezik a veleszületett, az adaptív és a passzív immunrendszer. Voltaképpen mindenki veleszületett, azaz természetes immunrendszerrel születik. Az immunrendszert azonban sok minden gyengítheti, többek között ilyen a dohányzás, a rendszeres alkoholfogyasztás, az inaktivitás és a rossz, egészségtelen táplálkozás.
...
2023-11-17 19:06:07
A várható élettartam és az alvás közötti kapcsolat
... igényelnek, mint a felnőttek.

A kutatási eredmények azt mutatják, hogy a hét óránál kevesebb alvás negatív hatással lehet a szív- és érrendszerre, az endokrin rendszerre, az immunrendszerre és az idegrendszerre. Az alváshiány oka lehet az elhízásnak, a szívbetegségeknek, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak, a szorongásnak, a depressziónak, a mértéktelen alkoholfogy...
2023-11-15 22:00:16
A magas kortizolszint sok tünetet eredményez
... folyamán folyamatosan csökken. Ha a stressz krónikussá válik, akkor a kortizol szintje este is magas lesz, ami viszont álmatlanságot okozhat.

A magas kortizolszint az immunrendszerre is károsan hat. Ilyenkor szisztémás gyulladás alakul ki az egész szervezetben, így csökken a szervezet képessége a betegségek leküzdésére.

Ha megemelkedik a kortizolszint, akkor ...
2023-11-14 19:37:51
Egészséges italok
... csalántea is kiemelkedik, már ami az egészséges italokat illeti. A máj tonikjaként is nevezik, illetve sokan fogyasztják fiatalító tulajdonsága miatt. Jó hatással van a keringésre, az immunrendszerre, a légutakra, a húgyutakra, az idegrendszerre, az emésztőrendszerre és az endokrin rendszerre is.

A vörösmálnalevél-tea tanninokat tartalmaz nagyobb mennyiségben, amelyek h...
2023-11-09 19:20:29
Az árpa jó hatásai és ellenjavallata
... sört fogyaszt.

Sokan gyakran csíráztatnak magvakat, gabonákat, köztük árpát is. Azonban ez nem javasolt terhes nőknek, gyerekeknek, időseknek és azoknak, akik gyenge immunrendszerrel rendelkeznek, ugyanis a csíráztatás során különféle baktériumok szaporodnak el, amelyek aztán bekerülve a szervezetbe súlyos egészségi problémákat is okozhatnak.

Akkor is kerülni...
2023-11-09 18:48:41
A normál immunfunkció megteremtése
A normál immunfunkció megteremtése C-vitaminnal, A-vitaminnal, D-vitaminnal és cinkkel:

Az immunrendszerre nagyon sok feladat hárul, többek között hogy megvédje a szervezetet a kórokozóktól, azaz a vírusoktól, a baktériumoktól és a gombáktól.

Az immunrendszer védelmezi a szervezetet a betegségek és a fertőzések ellen. Speciális szerepet játszik az idegen anyag...
2023-11-04 22:06:34
1 2 3 .........33 34 ....49 50 .....65 66 67 
Címkék: koriander antioxidánsai, szív egészségét, hormonegyensúly megteremtésére, vércsoport szerinti, immunrendszer javítása, várható élettartam, alvás közötti, magas kortizolszint, normál immunfunkció, hangulat szabályozásában, csontlevessel kapcsolatban, ízületek egészségi, gyökérzöldségek csalá, különös illat, növényben található, állapotos hölgyeknek, legyengült immunrendszerrel, koriander ugyanis, szájon belüli, immunrendszer normál, depresszió kockázatait, vitamin segít, szervezet egészséges, folát nemcsak, vércsoportba tartozó, stressz csökkentése, változatos étrendhez, étrendben szerepelni, passzív immunrendszer, immunrendszert azonban, rendszeres alkoholfogyasztás, kutatási eredmények, endokrin rendszerre, magas vérnyomásnak, mértéktelen alkoholfogy, stressz krónikussá, kortizol szintje, egész szervezetben, szervezet képessége, betegségek leküzdésére, egészséges italokat, csíráztatás során, szervezetbe súlyos, immunrendszerre nagyon, immunrendszer védelmezi, fertőzések ellen,
© 2013 TVN.HU Kft.