Belépés
Török offenzíva - Erdogan: a hadsereg eddig 109 négyzetkilométert vont ellenőrzése alá Északkelet-Szíriában
...
Erdogan kifejtette: a katonai beavatkozás jelenleg a szíriai Rász el-Ajn és Tell-Abjad városok közötti 120 kilométer hosszú területre összpontosul. Egyúttal rámutatott: az offenzíva így gyakorlatilag kettészakítja azt a 480 kilométeres szakaszt, amely mentén az Ankara által terrorszervezetnek és nemzetbiztonsági fenyegetésnek tekintett Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milí...
2019-10-13 15:51:46
A végleges adatok szerint öten sebesültek meg a manchesteri késeléses incidensben
...
Az incidens az Arndale Centre bevásárlóközpontban történt. Az épületet kiürítették és pénteken már nem is nyitják ki.
A támadás utáni órákban bizonytalan volt, hogy hányan sebesültek meg. Az első jelentés négy, a nem sokkal későbbi második beszámoló öt, a harmadik közlemény három sérültről szólt.
Russ Jackson, a manchesteri rendőrség főparancsnok-helyettese péntek ...
2019-10-11 20:02:04
Hárman megsebesültek egy manchesteri késeléses incidensben, terrorgyanúval vették őrizetbe az elkövetőt
...
Az incidens az Arndale Centre bevásárlóközpontban történt. Az épületet kiürítették és pénteken valószínűleg már nem is nyitják ki.
Az első jelentés négy, a nem sokkal későbbi második beszámoló öt sérültről szólt, de a manchesteri rendőrség péntek délutáni tájékoztatása szerint három embert - két nőt és egy férfit - vittek kórházba szúrt sebekkel.
A két nő állapota ...
2019-10-11 17:01:54
Öten megsebesültek egy manchesteri késeléses incidensben
...
Az első jelentés négy sebesültről szólt, a nem sokkal későbbi, részletesebb beszámoló szerint öt embert vittek kórházba.
A gyanúsítottat a rendőrök elektromos sokkolóval leterítették, majd őrizetbe vették.
A manchesteri rendőrség pénteken kora délután közölte, hogy egy negyvenes éveiben járó férfit vettek őrizetbe a támadás gyanújával, kihallgatása megkezdődött....
2019-10-11 14:21:49
Török offenzíva - Minisztérium: meghalt az első török katona Északkelet-Szíriában
...
A tárca fogalmazása szerint a fiatal fiú a terroristákkal kialakult tűzharcban veszítette életét. Az incidensben további három török katona megsebesült.
Az Anadolu török állami hírügynökség azt jelentette, hogy a fiú halálhíre eljutott az Ankarában élő családjához. A hozzátartozók óriási török zászlót akasztottak ki a ház falára. A török főváros önkormányzata sátrat állí...
2019-10-11 10:11:08
Horvát-magyar - Szurkolói összecsapások, egy magyar megsérült, egyet őrizetbe vettek
... tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe.
Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A rendőrség azonnal közbelépett, és két embert letartóztatott, az incidensben senki nem sérült meg. Mindkét esetben bűnügyi nyomozás indult az elkövetők ellen.
A horvát-magyar labdarúgó Európa-bajnoki selejtezője kapcsán rendkívüli biztonság intézkedése...
2019-10-10 09:41:16
Horvát-magyar - Megrongáltak egy autót, és magyar szurkolókra támadtak huligánok Splitben
... tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe.
Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A rendőrség azonnal közbelépett, és két embert letartóztatott, az incidensben senki nem sérült meg. Mindkét esetben bűnügyi nyomozás indult az elkövetők ellen.
A világbajnoki ezüstérmes Horvátország vendégeként a magyar labdarúgó-válogatott csütörtökö...
2019-10-09 19:22:17
Őrizetbe vette a horvát rendőrség a hétvégén erdőtüzet okozó gyújtogatót
... főlegfiatalokat kellett a horvát hatóságoknak kimenekíteniük a dalmáciai Pag szigetről, mert tűz ütött ki ott egy felkapott szórakozóhely melletti fenyőerdőben. Senki nem sérült meg az incidensben. A múlt héten pedig Zára (Zadar) környékén volt erdőtűz, amelyben hét hektár sűrű fenyőerdő égett le, a tűz itt is több települést fenyegetett.
Horvátország erdeiben - főleg a tenge...
2019-07-30 10:48:23
A 2016-os puccskísérlet harmadik évfordulójára emlékeztek Törökországban
... sajtóorgánumokat zártak be a puccskísérletet követően bevezetett rendkívüli állapot idejé...
2019-07-15 23:02:31
Török puccskísérlet - Országszerte újabb 137 ember ellen adtak ki elfogatóparancsot gülenizmus miatt
... a parlamentre és az országos rendőr-főkapitá...
2019-07-02 09:31:29
1 2 3 .9 10 .14 15 .17 18 19 
Címkék: Népvédelmi Egységek, Arndale Centre, Russ Jackson, hadsereg eddig, végleges adatok, manchesteri késeléses, első török, magyar megsérült, horvát rendőrség, hétvégén erdőtüzet, 2016-os puccskísérlet, katonai beavatkozás, szíriai Rász, épületet kiürítették, támadás utáni, első jelentés, harmadik közlemény, manchesteri rendőrség, rendőrök elektromos, negyvenes éveiben, támadás gyanújával, tárca fogalmazása, terroristákkal kialakult, incidensben további, hozzátartozók óriási, török főváros, rendőrség három, rendőrség azonnal, incidensben senki, elkövetők ellen, horvát-magyar labdarúgó, világbajnoki ezüstérmes, horvát hatóságoknak, felkapott szórakozóhely, múlt héten, puccskísérletet követően, országos rendőr-főkapitá, nemzetbiztonsági, sajtóorgánumokat, főlegfiatalokat, puccskísérletet, kimenekíteniük, terrorgyanúval, törökországban, letartóztatott, terroristákkal, önkormányzata, megsebesültek, puccskísérlet, összecsapások, hozzátartozók, évfordulójára, gyanúsítottat, szórakozóhely, kettészakítja,
© 2013 TVN.HU Kft.