Belépés
A kormánypárt elleni politikai hadüzenettel mozgósít a népszavazásra és EP-választásra a román államfő
...
Csütörtök esti televíziós beszédében Iohannis úgy értékelte: mindkét május 26-án megrendezendő voksolás Európáról szól, ugyanis a referendumnak is szerinte az a tétje, hogy a román választók kiállnak-e egy európai, tisztességes, fejlődő társadalomért, elutasítják-e a korrupciót, és az igazságszolgáltatás elleni "PSD-s ostromot".
Az elnök arra buzdította a választókat, ho...
2019-04-25 19:29:33
Könnyű,nyugodt napot
PÉNTEK VAN, ÚJRA ITT A 7 VÉGE KEDVES BARÁTAIM.
EGY KÖNNYŰ NYUGODT NAPOT ÉS SZÉP JÓ REGGELT
KIVÁNOK.
KICSIT HŰV0SEK A REGGELEK DE NAPKÖZBEN SZÉP AZ IDŐ.
VIGYÁZZ MAGADRA.PUSZ ANNAMARY


...
2019-03-29 16:44:23
Hazaárulás címén súlyos fegyházbüntetésre ítélték az FSZB és a Kaspersky Lab egy-egy volt munkatársát
...
A súlyosabb büntetést Szergej Mihajlov, az FSZB információbiztonsági központjának egyik volt vezetője, az enyhébbet pedig Ruszlan Sztojanov, a Kaspersky Lab komputeres incidenseket kivizsgáló osztályának volt vezetője kapta. Az ügy kényessége miatt a bíróság zárt ajtók mögött tárgyalta az ügyet.
Mihajlov és Sztojanov ügyével kapcsolatban az FSZB további két munkatársát i...
2019-02-26 21:22:00
Egy sztálinista lengyel vérbíró kiadatásának elutasítása miatt bekérették Varsóban a svéd nagykövetet
...
"Felháborodásunkat jeleztem a nagykövet úrnak" - számolt be sajtóértekezletén Szymon Szynkowski vel Sek lengyel külügyminiszter-helyettes arról a megbeszélésről, amelyet a svéd nagykövettel Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő személyes megbízásából folytatott.Reményét fejezte ki, hogy Svédország mégis kiadja Michniket.
A lengyel diplomata a bírót "az egyik legjellegzete...
2019-02-19 17:01:57
Norvégia lengyel konzult utasítana ki, Varsó alaptalannak minősíti a döntést
...
Szymon Szynkowski vel Sek külügyminiszter-helyettes a Twitteren megerősítette, hogy a norvég külügyminisztérium hétfőn felszólította Varsót Kowalski leváltására. Egyúttal hozzáfűzte: tárcája "egyértelműen pozitívan" értékeli Kowalski konzulnak a lengyel családok érdekében végzett munkáját. A lengyel válasz egy ügyben "nyugodt, egyben megfelelő is lesz" - írta bejegyzésében....
2019-01-22 13:31:32
Tisztelet a Hősöknek!
TISZTELET A HŐSÖKNEK!


1943. január 12-én kedd délelőtt a Magyar Hadsereg katonái mínusz 35-40 fokos szörnyű hidegben, minden tekinte...
2019-01-12 13:15:45
Békességes új esztendőt....
...
2018-12-31 11:03:46
Krónika 10. rész (határozathozatalok)
...
Felkészülési időt kapnak az önkormányzatok a bölcsődei ellátás biztosítására
Pontosítja a gyermekek napközbeni ellátását végző intézmények által kezelt adatok körét a gyermekvédelemről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény módosítása, amelyet 132 igen szavazattal fogadtak el a képviselők.
A változtatás növeli az önkormányzatok felkészülési idejét arra, hogy bizt...
2018-12-12 14:11:49
Fidesz-KDNP: Gyurcsány és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól
...
A kereszténydemokrata képviselő úgy fogalmazott: az MSZP és a DK meghatározó politikusai kormányon és ellenzékben egyaránt a családok ellen szavaztak.
Amikor Gyurcsány és a szocialisták kormányoztak, a családok voltak a megszorításaik első számú célpontjai - mondta. Elvették az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, megszüntették a hároméves gyest, elvették az o...
2018-12-05 12:31:25
Itt a hó, a Ké­ke­sen már szán­kóz­ha­tunk
Or­szág­szerte több he­lyen már meg­kez­dő­dött a ha­va­zás, ami az elő­re­jel­zé­sek sze­rint hol­nap estig tart. A Mát­rá­ban és a Bükk­ben akár már szán­kóz­hat­nak is a vál­lal­kozó ked­vűek, több­cen­tis hó esett ma reg­gelre.
Alig néhány napot kell már csak várnunk a naptári télig, ám a magasabban fekvő területeken, főleg a Mátrában és a Bükkben már pár centis hó esett m...
2018-11-27 10:14:58
1 2 3 ...............................95 96 ...............142 143 ...............189 190 191 
Címkék: Kaspersky Lab, PÉNTEK VAN, ÚJRA ITT, VÉGE KEDVES, KÖNNYŰ NYUGODT NAPOT ÉS SZÉP JÓ REGGELT, KICSIT HŰV0SEK REGGELEK DE NAPKÖZBEN SZÉP, VIGYÁZZ MAGADRA, Szergej Mihajlov, Ruszlan Sztojanov, Szymon Szynkowski, Mateusz Morawiecki, Varsót Kowalski, TISZTELET HŐSÖKNEK, Magyar Hadsereg, Amikor Gyurcsány, kormánypárt elleni, román államfő, sztálinista lengyel, svéd nagykövetet, szocialisták mindig, román választók, elnök arra, súlyosabb büntetést, enyhébbet pedig, bíróság zárt, nagykövet úrnak, svéd nagykövettel, lengyel diplomata, egyik legjellegzete, lengyel családok, lengyel válasz, bölcsődei ellátás, gyermekek napközbeni, gyámügyi igazgatásról, változtatás növeli, önkormányzatok felkészülési, családok ellen, szocialisták kormányoztak, családok voltak, megszorításaik első, hároméves gyest, elő­re­jel­zé­sek sze­rint, vál­lal­kozó ked­vűek, naptári télig, magasabban fekvő, külügyminiszter, mcofmlcfqvsciwn, adókedvezményét, kétgyermekesek, megbeszélésről, megszorításaik, önkormányzatok, referendumnak,
© 2013 TVN.HU Kft.