Belépés
A MEGFÁZÁS KEZELÉSE otthon
... fogyasztása segít enyhíteni a tüneteket megfázáskor, de egyes kutatások szerint egyfajta természetes probiotikumként segít elkerülni a megfertőződést!

Echinacea
Az amerikai indiánok több, mint 400 éve használják az echinacea növény virágát és gyökerét a fertőzések kezelésére. Aktív összetevői közé tartoznak a flavonoidok, olyan vegyi anyagok, amelyeknek számos terá...
2020-02-07 22:26:43
Régi indián bölcsességek
Az indiánok szerint az ember rokona a többi élőlénynek, és nem felsőbbrendű azoknál.
Úgy vélik, hogy a természet egy nagy közösség, amelynek minden része kölcsönösen függ egymástól. Éppen ezért nem csak vigyáznak a természetre, hanem örömmel és csodálattal szemlélik annak szépségeit. Erről tanúskodnak rajzaik, dalaik, legendáik és imádságaik. Náluk a vallás nem vált egy nagy ...
2020-01-29 22:15:14
Erdogan az Incirlik légi bázis bezárásával fenyegetett amerikai szankciók esetére
... előtt.
A török kormány a mai napig nem ismeri el, hogy 1915 és 1917 között az ottomán török birodalom mintegy másfélmillió örményt tervszerűen és szervezetten lemészárolt.
"Az indiánok története az amerikaiak 'fekete foltja', de sok hasonló dolgok történt Afrikában is" - mondta végül Erdogan, és jelezte: Ankara kezében is vannak ezekkel kapcsolatos dokumentumok, amelyeke...
2019-12-16 10:41:05
Ölelj meg egy fát ....
... egybeolvadni-, együtt lélegezni Vele! És még pénzbe sem kerül.

Az ősidők óta tudják, hogy a fákban gyógyító erők rejtőznek. AFa-terápiát már az ókori görögök és rómaiak, a kelták és az indiánok is alkalmazták. Ők úgy tartották, hogy a fáknak szellemük, lelkük van, akik képesek erőt adni, segíteni rajtuk.

Őseink egyértelműen hittek a fáktól kapott gyógyító, n...
2019-11-12 13:04:11
Itt van a sütőtök szezonja
... sütőtök íze persze nagy mértékben függ a fajtájától is, de egy kis fortéllyal mennyeivé varázsolhatjuk.
Miért érdemes fogyasztani?
A sütőtök kedvező élettani hatásait már az indiánok is ismerték, kígyómarást kúráltak a segítségével és szeplő eltüntetésére is használták.

Napjainkban tudományos kutatások támasztják alá, hogy a sütőtök kalcium, cink, mangán, réz,...
2019-10-13 16:22:50
A vörösáfonyalé
... kellene fogyasztani, mivel a tanulmányok kimutatták, hogy a vörösáfonya erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

A vörösáfonya Észak-Amerikában őshonos, és először az indiánok fogyasztották, később jutott csak el Európába. A növény latin neve Vacciniummacrocarpon.

A vörösáfonya leve sötétpiros, édesítetlen lé, amely az egész szemű vörösáfonya bogyókból ...
2019-09-20 14:10:07
Mosolyogtál már ma?
... elbizonytalanodik:
- És honnan tudja a termosz, hogy nyár van, vagy tél?

És 1 vadas.....
A vadnyugaton 2 ember űl az ivóban. Egyszer csak kiszól az egyik:
- Te, jönnek az indiánok.
- És barátok, vagy ellenségek?
- Szerintem barátok.
- Miből gondolod?
- Együtt jönnek!...!

Mc 1
-MI lesz a kecske és a kacsa kereszteződéséb...
2019-08-27 11:23:54
Limai Szent Róza szűz - virágárusok, kertészek, hímzők ....
... Sienai Szent Katalin példáját; buzgón olvasta Granadai Szent Lajos és Keresztes Szent János írásait; csodálattal és imádsággal kísérte Solanói Szent Ferenc perui misszióját, melyet az indiánok között végzett.
,,Ha nem nő volnék, tanulmányaim végeztével azonnal teljes erőmmel a missziós munkának szentelném magam. Arra törekednék, hogy a legvadabb és legelhagyatottabb vid...
2019-08-23 17:10:32
Fekete lobogó alatt (Fejezetek a kalózkodás történetéből)
... anyagából egy úgynevezett "hosszú csónakot" (evezős-vitorlás bárka) építenek, amellyel majd megpróbálnak egy nagyobb hajót zsákmányolni. Az egyik folyótorkolatban azonban emberevő arawak indiánok ütöttek rajtuk, és foglyaikat elevenen feldarabolták, megsütötték és megették. Így végezte a kegyeten és szadista L'Olonnois, aki végül gonosz tetteiért elnyerte méltó büntetését.
...
2019-08-22 00:32:07
Fogadd a szívedbe és élj az indián etikett szerint: 20 szabá
Fogadd a szívedbe és élj az indián etikett szerint: 20 szabály, hogy maradj EMBER az embertelen világban:

Talán nem véletlenül mondják az indiánokra mind a mai napig azt, hogy a természettel és a világgal legharmonikusabb nép.

Talán ...
2019-08-13 10:37:21
1 2 3 .......................75 76 ...........112 113 ............149 150 151 
Címkék: MEGFÁZÁS KEZELÉSE, Limai Szent Róza, Sienai Szent Katalin, Granadai Szent Lajos, Keresztes Szent János, Solanói Szent Ferenc, sütőtök szezonja, kalózkodás történetéből, indián etikett, tüneteket megfázáskor, amerikai indiánok, echinacea növény, fertőzések kezelésére, indiánok szerint, ember rokona, többi élőlénynek, nagy közösség, török kormány, ottomán török, indiánok története, fákban gyógyító, ókori görögök, fáknak szellemük, fáktól kapott, sütőtök kedvező, sütőtök kalcium, tanulmányok kimutatták, vörösáfonya erős, vörösáfonya Észak-Amerikában, indiánok fogyasztották, növény latin, vörösáfonya leve, egész szemű, kacsa kereszteződéséb, indiánok között, missziós munkának, nagyobb hajót, egyik folyótorkolatban, embertelen világban, indiánokra mind, világgal legharmonikusabb, folyótorkolatban, tulajdonságokkal, legharmonikusabb, probiotikumként, kereszteződéséb, megfertőződést, varázsolhatjuk, feldarabolták, vörösáfonyalé, eltüntetésére, fogyasztották, szervezetten, történetéből, egyértelműen,
© 2013 TVN.HU Kft.