Belépés
Ady Endre – Készülés tavaszi utazásra
...

(Élek-e én? - éltem-e én?)
Tavasz jön, nagy útra kelek,
Most minden ár elsöpri gátját,
Készítsétek az uti ládát.
Szabad vagyok, szomjas vagyok
S most indultok ti is ragyogva,
Az Élet füttyét túl-zajongva,
Gyors, finom, szobás vonatok,
Télből Tavaszba ébresztők, tik.
Rómába is most készülődik,
Jachtját fűtteti a ...
2016-09-24 06:26:05
Nem hagyom tovább mérgezni az országot!
... az kell a népnek. Szerintem meg a tej bizalmi termék; az a dolga, hogy friss legyen, nem pedig az, hogy tartós" - foglalja össze sikereinek titkát Cserpes István. Mint mondja, abból indul ki, hogy a boltok az élelmezés színhelyei - és a vevőknek kezd elegük lenni a ,,nem is vagy ember, ha nem nálunk vásárolsz" típusú pankrációkból.

Magyarország "legmeré...
2013-01-10 10:13:23
Az elsavasodás biokémiája
... elsavasodás súlyosbodik, az izom gyengül és sérül. Tehát a cukrokon kívül be kell vinni a citrátkör tagjait is, és akkor a folyamat nem megy tejsav irányába, hanem aktivált ecetsav irányba indul, melynek eredménye nem 2db, hanem 36 db ATP (2db a cukorbontásból, 1db a citrátkörből, 32 db a légzési láncból, egy pedig felhasználódik cukorbontáskor). A siker bizony ezen múlik.
...
2009-08-03 12:09:26
1 
Címkék: Télből Tavaszba, Cserpes István, elsavasodás biokémiája, élelmezés színhelyei, vevőknek kezd, izom gyengül, cukrokon kívül, citrátkör tagjait, légzési láncból, pedig felhasználódik, siker bizony, felhasználódik, cukorbontáskor, cukorbontásból, pankrációkból, magyarország, citrátkörből, elsavasodás, súlyosbodik, készítsétek, színhelyei, sikereinek, biokémiája, készülődik, élelmezés, ébresztők, szerintem, citrátkör, vásárolsz, eredménye, zajongva, ragyogva, utazásra, országot, vevőknek, készülés, tavaszba, mérgezni, jachtját, foglalja, indultok, cukrokon, irányába, aktivált, folyamat, vonatok, gyengül, cserpes, legmeré, tagjait, fűtteti, légzési, bizalmi, füttyét, irányba, láncból, ecetsav, elsöpri, tavaszi, szomjas, melynek, tovább, tejsav, bizony, népnek, típusú, legyen, boltok, mondja, titkát, elegük,
© 2013 TVN.HU Kft.