Belépés
Idősek világnapja - Infópontokat hoztak létre Debrecenben
...
Papp László fontosnak nevezte, hogy Debrecen ne maradjon le az időskorúak ellátásában, ezért ez a cél a következő időszak fejlesztéseiben is kiemelkedő jelentőségű. Az önkormányzat egyébként - a városi szociális szolgálat keretében - nappali ellátást, házi segítségnyújtást, étkeztetést és otthoni szakápolást biztosít a rászorulóknak.
Debrecenben az idősek számára lakhatá...
2014-10-01 16:44:58
Tanévkezdés - Nyílt napokon mutatkozik be a Kello kibővített kínálata
...
A könyvtárellátó arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az esemény első napját szakmai előadások színesítik majd, szombaton pedig a termékkínálat kapja a főszerepet. A kiállító partnerek bemutatják széles körű választékukat: tanszereket, taneszközöket, fejlesztő és logikai játékokat.
A 2013/2014-es tanévben bevezetett állami tankönyvforgalmazás új rendszerében az országos ta...
2014-08-26 07:04:48
Elkészült a főváros turisztikai marketingstratégiai alapvetése
...
Molnár József elmondta: a következő egy évben szeretnék ezt az alapvetést az önkormányzatokkal, szakmai szervezetekkel, a piaci szereplőkkel megvitatni, és elkészíteni a következő öt évre vonatkozó turisztikai marketingstratégiát.
Az ügyvezető igazgató egy korábbi nemzetközi felmérésre hivatkozva megjegyezte, hogy 2005 és 2010 között azon városok turizmusa fejlődött, aho...
2012-04-03 12:52:53
1 
Címkék: Papp László, Molnár József, főváros turisztikai, időskorúak ellátásában, következő időszak, önkormányzat egyébként, városi szociális, idősek számára, könyvtárellátó arról, esemény első, termékkínálat kapja, kiállító partnerek, évben szeretnék, piaci szereplőkkel, ügyvezető igazgató, korábbi nemzetközi, segítségnyújtást, fejlesztéseiben, könyvtárellátó, szervezetekkel, választékukat, termékkínálat, rászorulóknak, taneszközöket, infópontokat, szereplőkkel, önkormányzat, tájékoztatta, rendszerében, ellátásában, jelentőségű, megjegyezte, tanévkezdés, tanszereket, turisztikai, elkészíteni, debrecenben, szakápolást, étkeztetést, kibővített, megvitatni, világnapja, mutatkozik, alapvetése, színesítik, bevezetett, bemutatják, kiemelkedő, főszerepet, alapvetést, időskorúak, felmérésre, hivatkozva, nemzetközi, előadások, szeretnék, elkészült, fejlődött, következő, fontosnak, játékokat, fejlesztő, partnerek, szombaton, turizmusa, keretében, szociális, szolgálat, egyébként, ügyvezető, vonatkozó,
© 2013 TVN.HU Kft.