Belépés
Az FBI egyik volt vezetője először ismerte el, hogy vizsgálatot rendelt el Donald Trump esetleges elmozdítása ü
... című vasárnap esti politikai magazinműsora sugározza, de a CBS csütörtökön részleteket közöltabból.
McCabe interjúja megerősítette a The New York Times című lap tavaly megjelent információit, melyek szerint a James Comey FBI-igazgató menesztése és Robert Mueller, a különleges vizsgálóbizottság vezetőjének kinevezése közötti időszakban bűnügyi nyomozást indított az Egyesült Á...
2019-02-14 17:22:21
Új utastájékoztatási monitorokat helyeztek el a Déli pályaudvaron
...
A közlemény szerint a monitorok jelenleg tesztüzemben működnek, az induló vonatok összesítő információit jelenítik meg, de február 26-tól már a váratlan vasúti eseményekről szóló tájékoztatók kijelzésére is alkalmasak lesznek.
Az eddigi utastájékoztató rendszert kiegészítő új berendezések rendkívüli események esetén az utasok bővebb és folyamatos vizuális tájékoztatását ...
2019-02-14 07:50:55
Kanada keleti és középső vidékeit megbénította a hóvihar
... 35-40 centiméteres hótakaró borítja, óránkénti 80-90 kilométeres szél süvít, Torontóban és környékén például csaknem teljesen leállt a forgalom. A The Globe and Mail című kanadai lap információi szerint a viharzóna elérte az ország középső és nyugati vidékeit is, Saskatchewan és Alberta tartományokban szintén szakadatlanul hullik a hó.
Az ország nyugati vidékein szélsőségese...
2019-02-13 17:12:23
Venezuelai válság - The Wall Street Journal: Kína tárgyalásokat folytat a venezuelai ellenzékkel
...
A lap információi szerint Kína aggódik a venezuelai olajiparnak nyújtott kölcsönei jövője miatt, mivel Caracasnak a kínai kereskedelmi minisztérium adatai szerint csaknem húszmilliárd dolláros adóssága van Pekinggel szemben. Ezért az elmúlt hetekben Washingtonban tárgyalásokat folytatott Juan Guaidó ellenzéki vezető képviselőivel.
A kínai külügyminisztérium a The Wall S...
2019-02-12 21:02:58
Az ukrán titkosszolgálat több mint félszáz, Szíriában elesett orosz zsoldos útlevelét tette közzé honlapján
...
Az SZBU információi szerint az orosz zsoldosok 2018. februári részvételét a szíriai ellenzék elleni támadásokban közvetlenül a Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz közel álló, a "Kreml szakácsaként" emlegetett étteremtulajdonos oligarcha, Jevgenyij Prigozsin pénzelte. "A Prigozsin által finanszírozott Wagner katonai magánvállalkozás több mint száz zsoldosa esett el 2018. február 7...
2019-02-08 17:01:44
Szíria - The Wall Street Journal: az amerikai hadsereg április végi kivonulásra készül
... hivatkozva tette közzé értesüléseit, hozzáfűzve, hogy a Trump-kormányzat még mindig nem terjesztette elő tervét a Szíriában harcoló kurd szövetségesei védelmére a kivonulás után.
A lap információi szerint, hacsak az amerikai kormányzat menetközben nem változtat a tervein, a Pentagon (védelmi minisztérium) március közepére már kivonja a Szíriábanállomásozó amerikai katonák tö...
2019-02-08 07:05:37
A kijevi parlament törvényben tiltotta meg orosz megfigyelők részvételét az ukrajnai választásokon
... visszaintegrálásáról szóló, tavaly februárban életbe lépett törvény Oroszországot agresszor, megszálló államnak minősítette.
Közölte, hogy az ukrán külső hírszerzési szolgálat információi alapján Oroszország példa nélküli beavatkozásra készül az idei választásokon, titkosszolgálatainak e tevékenység finanszírozására mintegy 350 millió dollárt irányzott elő.
Az előterjes...
2019-02-07 18:31:48
Újabb géneket hoztak kapcsolatba a depresszióval
...
Az Edinburgh-i Egyetem szakemberei által vezetett kutatócsoport három nagy adatbázis információit felhasználva elemezte több mint kétmillió ember egészségügyi adatait és DNS-ét, aminek eredményeként 269 olyan gént azonosítottak, amely összefüggésben áll a depresszióval - írja a medicalxpress.com.
A kutatók egy újfajta statisztikai módszert alkalmazva azonosították a DNS ...
2019-02-07 17:01:54
Lemondott a flamand környezetvédelmi miniszter
... hogy a múlt hétvégén a flamand mezőgazdasági unió tagjai előtt tartott beszédében azt állította, a megmozdulások összeesküvés alapján szerveződtek, amelyet a nemzetbiztonsági hivatal információi is megerősítettek.
A fórumon elhangzott szavai szerint a menetből sokan nem is fogják fel, hogy egy jól előkészített terv részesei.
A flamand politikus sajtótájékoztatóján azt mo...
2019-02-05 22:29:52
The Wall Street Journal: a szaúdi trónörökös reformkísérleteit gátolja a saját kormánya
... A hercegnek Mohamed al-Dzsadan pénzügyminiszter ellenállása miatt mindkét tervét el kellett halasztania. Mohamed al-Tuvaidzsri gazdasági miniszter pedig - a The Wall Street Journal információi szerint - a privatizációs folyamatot lassítja.
A lap egyébként meg nem nevezett forrásokra hivatkozva idézte Szalmán egyik tavalyi magánbeszélgetését Theresa May brit kormányfővel. Moh...
2019-02-04 23:32:39
1 2 3 ...............373 374 ........560 561 ........746 747 748 
Címkék: Donald Trump, Wall Street Journal, York Times, James Comey FBI-igazgató, Robert Mueller, Egyesült, Juan Guaidó, Wall, Vlagyimir Putyin, Jevgenyij Prigozsin, Edinburgh-i Egyetem, Theresa May, venezuelai ellenzékkel, ukrán titkosszolgálat, amerikai hadsereg, kijevi parlament, ukrajnai választásokon, flamand környezetvédelmi, szaúdi trónörökös, saját kormánya, különleges vizsgálóbizottság, közlemény szerint, monitorok jelenleg, induló vonatok, váratlan vasúti, eddigi utastájékoztató, utasok bővebb, viharzóna elérte, ország középső, ország nyugati, venezuelai olajiparnak, kínai kereskedelmi, elmúlt hetekben, orosz zsoldosok, szíriai ellenzék, kivonulás után, amerikai kormányzat, ukrán külső, idei választásokon, újfajta statisztikai, múlt hétvégén, flamand mezőgazdasági, megmozdulások összeesküvés, nemzetbiztonsági hivatal, fórumon elhangzott, menetből sokan, flamand politikus, hercegnek Mohamed, privatizációs folyamatot, pénzügyminiszter, környezetvédelmi, magánvállalkozás, finanszírozására,
© 2013 TVN.HU Kft.