Belépés
Informatikai eszközöket kapott a Szent Imre Kórház
... eszközfejlesztésen részesül.
Bedros J. Róbert, a Szent Imre kórház főigazgatója, a dél-budai centrumkórház miniszterelnöki megbízottja arról beszélt, hogy míg néhány évvel ezelőtt az informatikának még szinte semmilyen szerepe nem volt a betegellátásban, manapság már egy jól működő egészségügyi rendszert nem lehet komoly informatikai háttér nélkül működtetni.
Mint mondta...
2018-05-29 12:22:14
E-taxi drosztot adtak át Budapesten a Graphisoft Parkban
... ahol nagyon hamar kifizetődővé válik az elektromos autók használata, mivel jelentősen csökkenthető az üzemanyag- és a karbantartási költség is.
Rámutatott arra is, hogy az informatikának a jövőben nagy szerepe lesz az elektromos töltőoszlopok hálózatának működtetésében, így nem véletlenül választották a mostani töltőállomás létesítésének helyszínéül a Graphisoft Parkot....
2014-10-21 13:53:14
Általános iskolában mit tanítanak informatikából a napjainkban?
Semmit!
Amit neketek "informatikának" adnak el, annak az informatikához semmi köze! A vőm informatikát tanult, s egyetemet végzett. (Gazdasági informatikus) Csak a matematika könyve 470 oldalas volt.

Amit itthon az iskolákban tanítanak, az tipikus "felhaszálói oktatás". Windoof, office, stb. Még egy alap porgrammozást sem oktatanak, vagy esetleg a síma HTML 4 vag...
2014-06-09 11:23:25
Fővárosi Főügyészség: vádemelés a Dataplex-ügyben
... költözésre már kifizetett költségekkel, valamint a szolgáltatás igénybevétele nélkül kifizetett díjjal több mint százmillió forint vagyoni hátrányt okozott a volt vezérigazgató a MÁV Informatikának.
A főügyészség a Budai Központi Kerületi Bíróságon emelt vádat.
A Magyar Nemzet a vádemelésről beszámoló cikkében azt írta: a Bajnai Gordon vezette Wallis Rt.-heztartozó leány...
2014-02-15 12:13:42
Kedvez az informatikának az új kínai növekedési program
...
A 2010-es GDP, valamint a városi és vidéki lakosság egy főre jutó jövedelmének a tervben előirányzott megduplázása hatalmas keresletet támaszt majd a tartós fogyasztási cikkek mellett az informatikai termékek és szolgáltatások iránt.
Az elkövetkező tíz évben a kínai gazdaság az előrejelzések szerint évi 7,5 százalékos ütemben növekszik majd. Az egy főre jutó személyi jö...
2012-11-18 14:42:53
Kibertér-konferencia - Orbán: az informatikának komoly a múltja, ígéretes a jövője Magyarországon
...
A kormányfő ezt csütörtökön a budapesti kibertér-konferencia megnyitóján mondta, felidézve, hogy a magyarok mindig is élen jártak az informatikai szektor fejlesztésében: elég csak a matematikus Neumann Jánosra, a beszélőgépet feltaláló Kempelen Farkasra vagy a BASIC komputernyelv megalkotójára, Kemény Jánosra gondolni.
Orbán Viktor szerint azonban az infokommunikációs te...
2012-10-04 10:32:57
Két és fél év szabadságvesztést kapott Amerikában a Marriottot zsaroló magyar hacker
... Marriott-alkalmazottnak címzett e-mail csatolmányában juttatta be a rendszerbe.
Varga Levente korábban az MTI-nek számítógépzseniként jellemezte védencét, aki tízéves kora óta szinte az informatikának él. Az ügyvéd szerint a férfi csak álláshoz akart jutni, de ehhez rossz módszert választott, naivan azt gondolta, nem követ el bűncselekményt.
A jogi képviselő azt mondta: ...
2012-02-03 21:46:37
Keretszámok - A felsőoktatási felvételi keretszámok intézményi bontásban
... természettudományok 550 helyet kaptak. Részösztöndíjjal 1350-en tanulhatnak, ebből 440-en természettudományos képzésekben.
Az ELTE-n 3410 állami hely van, ebből a bölcsészeknek 1050, az informatikának 4000, a pedagógusképzésre 530, a természettudományokra 1140 hely jutott. A résztámogatás 1400 helynek jár, ebből az informatika 500, a természettudományok 900, a jogi képzés 50 ...
2012-01-20 15:09:33
A fiatalos lazaság kockázatai - Biztonságpotáltól
... azokon változtatni kellene. John Stewart, a Cisco biztonsági igazgatója elmondta, hogy a fiatalok folyamatosan keresik a minél nyitottabb információelérési lehetőségeket. Ezért az informatikának és a biztonsági szabályoknak lehetőleg úgy kell kezelniük a kockázatokat, hogy közben lehetőséget biztosítsanak a mobilitás és a termelékenység fokozására.

Kényelmes információe...
2012-01-19 21:24:55
Ügyvéd: legkevesebb két év börtönre számíthat a Marriottot zsaroló magyar hacker
... Marriott-alkalmazottnak címzett e-mail csatolmányában juttatta be a rendszerbe.
Varga Levente csütörtökön az MTI-nek számítógépzseniként jellemezte védencét, aki tízéves kora óta szinte az informatikának él. Az ügyvéd szerint a férfi csak álláshoz akart jutni, de ehhez rossz módszert választott, naivan azt gondolta, hogy nem követ el bűncselekményt.
A jogi képviselő azt ...
2011-11-24 14:53:12
1 2 
Címkék: Szent Imre Kórház, Graphisoft Parkban, Fővárosi Főügyészség, Bedros, Szent Imre, Graphisoft Parkot, Budai Központi Kerületi Bíróságon, Magyar Nemzet, Bajnai Gordon, Wallis Rt, Neumann Jánosra, Kempelen Farkasra, Kemény Jánosra, Orbán Viktor, Varga Levente, John Stewart, informatikának komoly, jövője Magyarországon, felsőoktatási felvételi, fiatalos lazaság, dél-budai centrumkórház, elektromos autók, karbantartási költség, jövőben nagy, elektromos töltőoszlopok, mostani töltőállomás, informatikához semmi, matematika könyve, iskolákban tanítanak, alap porgrammozást, síma HTML, szolgáltatás igénybevétele, volt vezérigazgató, vádemelésről beszámoló, főre jutó, tervben előirányzott, tartós fogyasztási, informatikai termékek, kínai gazdaság, előrejelzések szerint, magyarok mindig, informatikai szektor, matematikus Neumann, beszélőgépet feltaláló, ügyvéd szerint, férfi csak, jogi képviselő, bölcsészeknek 1050, informatikának 4000, résztámogatás 1400, jogi képzés, fiatalok folyamatosan, minél nyitottabb,
© 2013 TVN.HU Kft.