Belépés
Kihallgattak több embert tanúként a német közszereplőktől ellopott adatok ügyében
... kapcsolatban a Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) regionális közszolgálati médiaszolgáltató hétfőn azt jelentette, hogy a BKA nyomozói több órán keresztül faggattak egy 19 éves heilbronni informatikai szakembert, a háztartási hulladékát is átkutatták és lefoglalták informatikai eszközeit.
A fiatalemberről a közösségi médiában elterjedt, hogy ő a magát Orbit néven azonosító hac...
2019-01-07 13:42:24
Romániai népszavazás - Kisebb rendellenességek, alacsony részvétel jellemzik a voksolást
... Egyrészt azért, mert a referendumon nem használják a részvételi adatoknak a 2016-os választásokon alkalmazott valós idejű követését és a többszöri voksolás kiküszöbölését megkönnyítő új informatikai rendszert, márpedig a népszavazás érvényessége szempontjából kulcskérdés a részvétel.
Másrészt a román ellenzéki média közvetlenül a szavazás előtt figyelt fel arra, hogy a válasz...
2018-10-06 16:51:17
Romániai népszavazás - Alacsony részvételt mutatnak az első felmérések
... kulcskérdés a részvétel, a referendumon nem használják a részvételi adatoknak a 2016-os választásokon alkalmazott valós idejű követését és a többszöri voksolás kiküszöbölését megkönnyítő új informatikai rendszert sem. A mintavételezésen alapuló részvételi becsléseket a központi választási bizottság közli egy előre meghatározott menetrend szerint.
Romániában a választói névjeg...
2018-10-06 11:21:46
Rétvári: több program indult a diákok műszaki és természettudományos képességeinek fejlesztésére
... épülnek. Ezek a programok hozzájárulnak ahhoz, hogy minél több tanuló kedvelje meg a természettudományos tárgyakat és akarjon továbbtanulni matematikai, természettudományos, műszaki vagy informatikai irányban.
Az államtitkár jelezte: a kormány továbbra is támogatja, hogy a digitális pedagógia ne csak a tanórákon, hanem egyéb tanulási formákban is megjelenjen. Ezt támasztják ...
2018-06-06 09:15:58
Választási csalás történt 8.-án?
... választókerület van az országban, és azon belül mintegy 10 000 (tízezer) választókör!...

Ember! 1989. óta nem fordult elő, hogy az urnalezárás utáni szavazatszámlálás eredményének az informatikai központba küldését követően, HÁROM ÉS FÉL ÓRÁN ÁT NEM VOLTAK HOZZÁFÉRHETŐEK A HIVATALOS VÁLASZTÁSI ADATOK !

Ember! Napnál világosabb, hogy választási csalás történt!...
2018-04-15 20:06:36
Választási csalást gyanítanak az ellenzéki pártok...
... kapcsolatban felmerült kételyek miatt a Nemzeti Választási Irodához és a Nemzeti Választási Bizottsághoz fordulnak.

,,A választás napján az Nemzeti Választási Iroda informatikai rendszerében tapasztalt problémák feltárása érdekében az MSZP kedden hivatalosan az iroda vezetőihez fordult. Azt kérjük, hogy fogadják szakértőinket, részükre biztosítsanak betekintést a v...
2018-04-14 09:15:13
Választási csalás történt 8.-án?
......Egy VALÓDI demokráciában, MÁR RÉG LEMONDOTT VOLNA A KORMÁNY, amennyiben a kormány által fenntarott és kezelt választási informatikai rendszer, A SZAVAZÓKÖRÖKBEN LEZAJLOTT SZAVAZAT-SZÁMLÁLÁSOK ADATAINAK AZ INFORMATIKAI RENDSZERBE KERÜLÉSÉT KÖVETŐEN, HÁROM ÉS FÉL ÓRÁN ÁT NEM TUDJA HOZZÁFÉRHETŐVÉ TENNI AZ ADATOKAT!

● Eddig már 3 informatikus jelentette ki a Klubrád...
2018-04-12 21:19:29
Választási csalás történt 8.-án?
... ADATOKAT A VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEKRŐL! — Az NVI elnöke Pálffy Ilona, erről az ,,anomáliáról" azt állította, hogy nem a választási eredmények közvetlen feldolgozását végző rendszer informatikai egységei mondták fel a szolgálatot, hanem az NVI honlapját ,,szolgáltató" szerver... (...Cö-cö-cö...)

2. Tény: Több tucat választókörzetben NEM VOLT DELEGÁLVA ELLENZÉKI VÁL...
2018-04-10 21:22:15
Választási csalás történt 8.-án?
... VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEKRŐL! — Az NVI elnöke Pálffy Ilona, erről az ,,anomáliáról" azt állította, hogy nem a választási eredmények közvetlen feldolgozását végző rendszer informatikai egységei mondták fel a szolgálatot, hanem az NVI honlapját ,,szolgáltató" szerver... (...Cö-cö-cö...) :((

2. Tény: Több tucat választókörzetben NEM VOLT...
2018-04-10 20:35:05
Kifizetődő a testvérpárti kapcsolat? Nekik igen…
... ezt meg lehet-e oldani akkor úgy, hogy...
Siewert: Hát ez egy ...
Alexsandrov: Ütközik-e törvénybe?
Siewert: ... adatbázis-biztonsági kérdés... ez egy informatikai kérdés, nem jogi.
Tolmács: Tehát akkor nincs törvényi akadálya ennek?
Siewert: Minek nincs törvényi akadálya? Annak, hogy adatbázist csinálj, nincs törvényi akadálya önmagában. S...
2018-04-06 20:33:26
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Rundfunk Berlin-Brandenburg, HÁROM ÉS FÉL ÓRÁN ÁT NEM VOLTAK HOZZÁFÉRHETŐEK HIVATALOS VÁLASZTÁSI ADATOK, Nemzeti Választási Irodához, Nemzeti Választási Bizottsághoz, Nemzeti Választási Iroda, LEMONDOTT VOLNA KORMÁNY, SZAVAZÓKÖRÖKBEN LEZAJLOTT SZAVAZAT-SZÁMLÁLÁSOK ADATAINAK AZ INFORMATIKAI RENDSZERBE KERÜLÉSÉT KÖVETŐEN, HÁROM ÉS FÉL ÓRÁN ÁT NEM TUDJA HOZZÁFÉRHETŐVÉ TENNI AZ ADATOKAT, ADATOKAT VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEKRŐL, Pálffy Ilona, VOLT DELEGÁLVA ELLENZÉKI VÁL, VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEKRŐL, német közszereplőktől, első felmérések, diákok műszaki, ellenzéki pártok, testvérpárti kapcsolat, háztartási hulladékát, közösségi médiában, magát Orbit, részvételi adatoknak, 2016-os választásokon, többszöri voksolás, népszavazás érvényessége, román ellenzéki, szavazás előtt, mintavételezésen alapuló, központi választási, előre meghatározott, választói névjeg, programok hozzájárulnak, államtitkár jelezte, kormány továbbra, digitális pedagógia, urnalezárás utáni, informatikai központba,
© 2013 TVN.HU Kft.