Belépés
A fosszilis tüzelőanyagok fokozatos kivonásának azonnali megkezdésével elérhető a párizsi klímacél
...
A Leedsi Egyetem szakemberei által vezetett tudóscsoport azt vizsgálta, hogyan alakul a globális hőmérséklet, ha a fosszilis tüzelőanyagokra alapuló infrastruktúrát elkezdték volna megszüntetni 2018 végétől.
Feltételezett forgatókönyvük szerint a fosszilis üzemanyagú erőműveket, gépjárműveket, repülőgépeket, hajókat és ipari infrastruktúrát - amelyek a globális szén-dio...
2019-01-16 20:02:58
Guller Zoltán: Magyarország jobban teljesít, és ez a turizmus teljesítményén is látszik
... f...
2019-01-16 13:51:29
Szigorú biztonsági intézkedésekkel készül Putyin látogatására Belgrád
... testőrök is védik.
A szerb sajtó információi szerint az orosz küldöttség belgrádi tartózkodása idején több mint húsz megállapodást írnak alá a felek. Ezek főként az energiaügy, az infrastruktúra, a mezőgazdaság, az oktatás és a kultúra területét érintik.
Vlagyimir Putyint csütörtökön több mint hetvenezren köszöntik majd a Szent Száva-templom előtt. A Balkán legnagyobb o...
2019-01-16 13:42:10
Elhelyezték a német Bürkle gépgyártó cég összeszerelő üzemének alapkövét Debrecenben
... gyártóüzemük, ahol elsősorban felületkezelő, valamint faipari technológiákat telepítenek - jelezte a vezérigazgató. Hozzáfűzte: több potenciális helyszín közül elsősorban a kiváló infrastruktúra, a repülőtér, a szakképzett munkaerő és a jó hírű egyetem jelenléte miatt választották Debrecent.
Jürgen Schröer a mostani beruházást egy hosszabb távú fejlesztés első lépésének nevez...
2019-01-15 16:33:07
MTA - Megkezdődött az akadémiai kutatóintézet-hálózat átvilágítása
... Kötelezettségvállalási dokumentumok hiányában személyi és dologi kiadás nem kezdeményezhető az alaptámogatás terhére. Ide tartozik a kutatók felvétele, a kutatási alapanyagok beszerezése, a kutatási infrastruktúra fenntartása, leállhatnak futó kutatási programok, veszélybe kerülhet a Lendület Program is. Az akadémiai kutatóintézet-hálózat 2019-es átvilágításának szempontjairól és ...
2019-01-15 15:22:04
Horvát kormányfő: kivizsgálják, mi okozta az izraeli harci gépek megvásárlásának kudarcát
... jelentkezett.
Az izraeli ajánlat tíz együléses és két kétüléses korszerűsített F-16-os harci gép, valamint egy szimulátor leszállítását, 6-8 pilóta és 45 technikus továbbképzését, a teljes infrastruktúra (hangárok és üzemanyagraktár) és a gépekre felszerelhető fegyverek biztosítását tartalmazta. A gépek 25-30 évesek. Az ügylet félmilliárd dollár értékű lett volna.
A legn...
2019-01-14 16:52:21
Magyar Idők: több milliárdos fejlesztés kezdődik a Semmelweis Egyetemen
... tömbjeinek fejlesztése, ennek érdekében a kormány három ingatlant is vásárol a Tűzoltó utcai Elméleti Orvostudományi Központtal szemben. Így egy közel 16 ezer négyzetméteres oktatási infrastruktúra-fejlesztésre nyílik lehetőség.
A kormány támogatja a Semmelweis Egyetem Üllői úti Belső és Külső Klinikai Tömbjeinek bővítését is - tették hozzá.
A kormányhatározat szerint a...
2019-01-14 09:51:12
Több mint 4,5 milliárd forintot nyertek a Pest megyei vállalkozások telephelyük fejlesztésére
... keretében a vállalkozások telephelyeinek fejlesztésére irányuló pályázat 2018 májusában jelent meg, célja a mikro-, kis-, és középvállalkozások működési helyszínéül szolgáló telephelyek infrastruktúra fejlesztésével a vállalkozások üzleti környezetének a javítása. Az igényelhető legmagasabb támogatási összeg 100 millió forint volt.
A megemelt keretből 87 Pest megyei vállalkoz...
2019-01-14 08:41:19
A rendkívüli állapot kihirdetését sürgette Lindsey Graham amerikai szenátor
... párti kormányzója, Steve Bullock még nem döntött arról, aláírja vagy megvétózza a döntést. A kormányzó azzal érvelt, hogy a pénzre nagyobb szükség lenne a helyi egészségügy és az infrastruktúra finanszírozásához.
A texasi kormányzó helyettese, Dan Patrick bejelentette, hogy Texas megépíti az amerikai-mexikói határ texasi szakaszát, amennyiben a szövetségi kormány megtéríti a...
2019-01-11 07:04:23
Horvát védelmi miniszter: Izrael nem tudja leszállítani az F-16-os harci repülőgépeket Zágrábnak
... jelentkezett.
Az izraeli ajánlat tíz együléses és két kétüléses korszerűsített F-16-os harci gép, valamint egy szimulátor leszállítását, 6-8 pilóta és 45 technikus továbbképzését, a teljes infrastruktúra (hangárok és üzemanyagraktár) és a gépekre felszerelhető fegyverek biztosítását tartalmazta. A gépek 25-30 évesek. Az ügylet félmilliárd dollár értékű lett volna.
Az i...
2019-01-10 19:52:15
1 2 3 ......................270 271 ...........406 407 ...........540 541 542 
Címkék: Guller Zoltán, Magyar Idők, Semmelweis Egyetemen, Lindsey Graham, Leedsi Egyetem, Vlagyimir Putyint, Szent Száva-templom, Jürgen Schröer, Lendület Program, Elméleti Orvostudományi Központtal, Semmelweis Egyetem Üllői, Külső Klinikai Tömbjeinek, Steve Bullock, fosszilis tüzelőanyagok, párizsi klímacél, turizmus teljesítményén, német Bürkle, izraeli harci, rendkívüli állapot, globális hőmérséklet, fosszilis tüzelőanyagokra, fosszilis üzemanyagú, globális szén-dio, szerb sajtó, orosz küldöttség, kultúra területét, kiváló infrastruktúra, szakképzett munkaerő, mostani beruházást, hosszabb távú, alaptámogatás terhére, kutatók felvétele, kutatási alapanyagok, kutatási infrastruktúra, izraeli ajánlat, szimulátor leszállítását, teljes infrastruktúra, gépekre felszerelhető, gépek 25-30, ügylet félmilliárd, kormány három, kormány támogatja, kormányhatározat szerint, vállalkozások telephelyeinek, vállalkozások üzleti, igényelhető legmagasabb, megemelt keretből, kormányzó azzal, pénzre nagyobb,
© 2013 TVN.HU Kft.