Belépés
Brexit - Kampánnyal biztatja a brit kormány a külföldi EU-polgárokat, hogy folyamodjanak letelepedési engedélyé
... postán is elküldhetik a tárcának útlevelüket vagy egyéb személyazonosító okmányaikat.
Theresa May brit miniszterelnök már januárban bejelentette, hogy a korábbi tervekkel ellentétben ingyenes lesz a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok számára a Brexit utáni időre szóló tartós letelepedési engedély kérelmezése, és akik az engedélyezési rendszer próbaüzemeinek idősz...
2019-03-25 07:04:30
Szakértő: használt autó vásárlásakor érdemes megnézni a hitelbiztosítéki nyilvántartást
...
A szakértő szerint ezzel sok kellemetlenségtől megkímélhetik magukat a vevők.
Az öt éve működő hitelbiztosítéki nyilvántartás elérhető az interneten, a hozzáférés mindenki számára ingyenes. A szakértő felhívta a figyelmet arra, hogy a nyilvántartásban már csaknem négyszázezer, ingóságra vonatkozó bejegyzés szerepel, ezek több mint 80 százaléka gépjármű.
Rák Viktor u...
2019-03-24 13:32:25
Migrációs konferencia - Novák Katalin: belső erőforrásokból is vissza lehet fordítani a demográfiai hanyatlást
... részének elengedését gyerekek születése esetén, valamint a jövő januárban életbe lépő négygyerekes nők szja mentességét.
A családokat segíti továbbá a bölcsődei és óvodai rendszer, az ingyenes gyermekétkeztetés és a hároméves gyes lehetősége, 2018. pedig a családok éve volt, amikor több új intézkedést is bevezettek - hangsúlyozta Novák Katalin.
Magyarország 2010-hez ké...
2019-03-23 18:32:28
Budapesti fejlődéskutató központok, babalaborok rendeznek nyílt napot március végén
... arra is megpróbálnak választ adni, hogy tudnak-e a babák számolni, vagy hogy hogyan hat a gyerekekre a "kütyüzés", mit gondolnak a csecsemők az animációkról. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A kutatási központokban azon dolgoznak, hogy többet megtudjanak a csecsemők és kisgyermekek gondolkodásáról, beszédfejlődéséről - mondta el az MTI-nek Háde...
2019-03-23 13:32:27
A 2012.02.23-ai képviselő testületi ülés jegyzőkönyvéből
... Határőr laktanyán hezitált egyedül a gazdasági bizottság. A laktanyához jelentős terület is tartozik, nem biztos, hogy az önkormányzati hasznosítása ekként célszerű. Amikor hasznosításra ingyenesen megkapta a laktanyát az önkormányzat a Magyar Államtól, akkor vállalták, hogy ott tartós közcélt valósítanak meg. Amíg ez a tartós közcél nem kerül eldöntésre, addig helytelen lenne az ...
2019-03-23 12:39:34
Szombaton ingyenes programokkal várják a látogatókat a Bartók Rádió napján
...
Bánkövi Gyula zeneszerző, a Bartók Rádió programszerkesztője elmondta: ezen a napon a Bartók Rádió teljes műsorkínálatát, profilját igyekeznek bemutatni a közönségnek, lesz filmzene, bemutatkoznak fiatal és világjáró művészeik és dzsesszkoncertet is hallgathat a közönség.
A Magyar Rádió Márványtermében 11 órától a Félhetetlen című zenés mese csendül fel, amelynek szövegé...
2019-03-22 19:01:59
Imádkozzunk együtt a Szentatyával Csíksomlyón június 1-én,
... osztják a zarándokokat, amelynél a csoportokat előnyben részesítik. Ezt követően küldik ki a vonalkódos belépőket, melyek egyediek lesznek és egyszeri belépésre jogosítanak. A regisztráció ingyenes!
Imádkozzunk együtt a Szentatyával Csíksomlyón június 1-én, és kérjük mindnyájunk számára a Segítő Szűz Mária közbenjárását.
,,Járjunk együtt az úton" - Feren...
2019-03-22 10:31:28
A román akadémia vitatja, hogy az 1918-as Gyulafehérvári Nyilatkozat autonómiát ígért a kisebbségeknek
... testületben és a kormányzati szervekben.
Az akadémia szerint egyébként ezen "elvek" érvényesítésével sem adós a mai Románia, és ezt jól példázza az, hogy a magyarok saját nyelvükön ingyenesen tanulhatnak az óvodától a doktorátusig, sokan közülük pedig állami ösztöndíjban is részesülnek. "Nincs olyan oktatási program, amit a magyarok kértek és a román állam ne hagyta volna jóv...
2019-03-21 20:11:56
Betiltják a vezetett városnéző sétákat Amszterdam vöröslámpás negyedében
...
Betiltják 2020. január 1-től az ingyenes túrákat, a résztvevők esetenként hangos utcai toborzását, valamint idegenforgalmi adót vetettek ki a jegyekre. Emellett a városközpont többi részén is legfeljebb 15 fős csoportokat szervezhetnek az ezzel foglalkozó irodák.
"Nem tartjuk helyénvalónak azt sem, hogy a turisták a szexmunkásokon legeltessék a szemeiket" - mondta Udo Ko...
2019-03-21 17:12:20
Éjszakába nyúló Íliász-felolvasást tartanak az Ódry Színpadon pénteken
... Tamás, Kováts Adél, Lovas Rozi, Mácsai Pál, Novák Péter, Polgár Csaba, a Sztalker Csoport és ifj. Vidnyánszky Attila olvas fel a műből.
A 15 óra 30 perckor kezdődő eseményre a belépés ingyenes, a nézők bármikor érkezhetnek és távozhatnak a program során. A felolvasást, amely három egyetemi tanár - Ritoók Zsigmond akadémikus, Radnóti Sándor esztéta és Karsai György klasszika-f...
2019-03-21 16:31:49
1 2 3 .................850 851 .........1276 1277 .........1700 1701 1702 
Címkék: Novák Katalin, Bartók Rádió, Szentatyával Csíksomlyón, Gyulafehérvári Nyilatkozat, Ódry Színpadon, Theresa May, MTI-nek Háde, Magyar Államtól, Bánkövi Gyula, Magyar Rádió Márványtermében, Segítő Szűz Mária, Kováts Adél, Lovas Rozi, Mácsai Pál, Novák Péter, Polgár Csaba, Sztalker Csoport, Vidnyánszky Attila, Ritoók Zsigmond, Radnóti Sándor, Karsai György, brit kormány, külföldi EU-polgárokat, hitelbiztosítéki nyilvántartást, demográfiai hanyatlást, román akadémia, 1918-as Gyulafehérvári, vezetett városnéző, tárcának útlevelüket, korábbi tervekkel, engedélyezési rendszer, szakértő szerint, hozzáférés mindenki, szakértő felhívta, figyelmet arra, jövő januárban, családokat segíti, ingyenes gyermekétkeztetés, hároméves gyes, babák számolni, eseményen való, kutatási központokban, gazdasági bizottság, laktanyához jelentős, önkormányzati hasznosítása, tartós közcél, csoportokat előnyben, vonalkódos belépőket, regisztráció ingyenes, kormányzati szervekben, akadémia szerint, magyarok saját, magyarok kértek,
© 2013 TVN.HU Kft.