Belépés
Roma holokauszt - Vecsei: a gonosz ma is létezik, de soha többé nem lehet hatalma felettünk
... József István, a IX. kerületi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke szintén arról beszélt, hogy "az érzékenyítést ki kellene terjeszteni", a középiskolásoknak biztosítani kellene, hogy ingyenesen látogathassanak el az egykori auschwitzi haláltábor területére, megismerni, "mi történt zsidó és cigány testvéreikkel".
A megemlékezésen elhangzott az is, hogy tíz évvel ezelőtt, 200...
2019-08-02 19:32:37
Július 20-án rendezik meg a második Libegők éjszakáját
... végéig 12-20 percenként fogja szállítani az érdeklődőket. Zugligetből az utolsó járat 2 óra 30 perckor indul vissza a Széll Kálmán térre. Emellett a rendezvény napján 18 órától folyamatosan ingyenes különjárati autóbuszok indulnak a helyszínre a Clark Ádám térről.
A Zemplén Kalandparkban reggel 9 órától 24 óráig lehet majd libegőzni. Jegyelővétel nem szükséges, retúrjegyet 23...
2019-07-14 13:21:19
A Ten Years After és Eric Gales is fellép a paksi Gastroblues fesztiválon
... Parazolt, ez utóbbi csapat Tátrai Tiborral lép a fesztivál nagyszínpadára. Tátrai az idén 25 éves Magyar Atom tagjaként is játszik majd.
A fesztivál utolsó napján nyílt napot rendeznek ingyenes koncertekkel, ahol magyar előadók - a Magyar Atom mellett többek között a Soulbreakers, Varga János és barátai, a Tűzkerék xT - Woodstockot idéző zenével lépnek fel.
Az eseményen ...
2019-06-19 19:36:46
Az ország 22 pontjáról érkeznek a gyerekek a TérTáncKoncertre
...
A Budapesti Fesztiválzenekar ötödik alkalommal rendezi meg TérTáncKoncert elnevezésű ingyenes szabadtéri programját, amelyen idén 400 gyerek és fiatal táncol együtt Beethoven 7. szimfóniájára Fischer Iván vezényletével - közölte a zenekar csütörtökön az MTI-vel.
"Ez a darab azért illik nagyon ehhez az eseményhez, mert ez a tánc ünnepe. A gyerekek az utolsó tételre fognak...
2019-06-06 16:03:01
Pünkösdölés és várjáték Hollókőn
...
Kelecsényi Péter, a Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a vasárnapi ingyenes rendezvényen nevezni lehet a Hollókő Pünkösdi Királya cím elnyerésére, a pályázóknak népi ügyességi feladatokat kell teljesíteniük.
Az ófaluban 11 órakor kezdődnek a programok. Hollókői, tari és üllési életképekkel készülnek a Csalogató Táncházban, lesz né...
2019-06-06 13:12:24
Rick Astley és a The Jacksons is fellép a nyolcadik Paloznaki Jazzpikniken
... Orsolya kiemelte, programjaikkal elsősorban a harminc év feletti korosztályt célozzák meg és a családoknak is biztonságos környezetet nyújtanak, ráadásul 14 éves kor alatti gyermekeknek ingyenesek programjaik.
Az első napon, augusztus elsején, csütörtökön a Michael Jackson fiútestvéreiből álló The Jacksons formáció lép fel a nagyszínpadon, akik először adnak koncertet Magyaro...
2019-05-29 12:55:19
Több mint 1,2 millió fesztiválturistát várnak a Balatonra a hetedik MOL Nagyon Balaton programjaira
... induló, majd a tó közepén összekapcsolódó kompjain.
A BAHART negyedszer rendezi meg Siófokon a Nemzeti Regattát, Magyarország településeinek vitorlás fesztiválját június első hétvégéjén ingyenes koncertekkel, és idén a Balatonnál, Zamárdiban rendezik meg július 13-14-én a Red Bull Air Race futamát is.
A kultúrára szomjazókat a balatonföldvári Kultkikötő több mint 200 pro...
2019-05-24 16:29:44
BTF - Nemzetközi fellépők műsora zárja a rendezvénysorozatot
... Viktor színésszel közösen alapított Wigama Lekko pedig az Uránia Nemzeti Filmszínházban lép fel.
Szintén vasárnap ad koncertet az Akvárium Tavasz Teraszon a Rutkai Bori Banda, az ingyenes koncertet az énekesnő színes bábjai teszik egyedivé.
A fesztivál két helyszínen is izgalmas tárlatokkal ünnepli az idén 100 éves Bauhaus-mozgalmat. A Ludwig Múzeumban Bauhaus100. Progra...
2019-04-19 16:41:30
"Nyújtógyakorlatok”.
... fellélegezzen a testedben!
Bármilyen kérdésed van, szívesen állok rendelkezésedre! Jakab Tündi
A nyújtógyakorlatok és a másik mappában szereplő jóga gyakorlatok INNEN LETÖLTHETŐEK ingyenesen, e-mail cím megadása nélkül!
http://masszazsmegoldasok.com/letolt heto-pdf-ek-itt/
Masszázsok és lelki terápiák az egészséges és bőséggel teli életért! Mikor, ha nem most? :...
2019-04-14 16:11:27
Boldoggá avatták az orvost , aki vértanúságot szenvedett
... diplomáját.
1922-ben feleségül vette iskolatársát, Dolors Sans i Bovét; Arbecában kötöttek házasságot, ahol letelepedtek, és a fiatal orvos praktizálni kezdett. Kezdettől járta a környék városait, és ingyenesen gondozta a szegényeket. A súlyos betegeket mindig buzdította, hogy gyakran vegyék magukhoz a szentségeket, és arról is gondoskodott, hogy a rászorulók élelemhez és orv...
2019-04-03 21:22:03
1 2 3 ......................70 71 ...........105 106 ..........139 140 141 
Címkék: Years After, Eric Gales, Rick Astley, Paloznaki Jazzpikniken, Nagyon Balaton, József István, Cigány Kisebbségi Önkormányzat, Széll Kálmán, Clark Ádám, Zemplén Kalandparkban, Tátrai Tiborral, Magyar Atom, Varga János, Budapesti Fesztiválzenekar, Fischer Iván, Kelecsényi Péter, Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft, Hollókő Pünkösdi Királya, Csalogató Táncházban, Michael Jackson, Nemzeti Regattát, Bull Air Race, Wigama Lekko, Uránia Nemzeti Filmszínházban, Akvárium Tavasz Teraszon, Rutkai Bori Banda, Ludwig Múzeumban Bauhaus100, Jakab Tündi, INNEN LETÖLTHETŐEK, Dolors Sans, második Libegők, paksi Gastroblues, nyolcadik Paloznaki, középiskolásoknak biztosítani, egykori auschwitzi, megemlékezésen elhangzott, utolsó járat, rendezvény napján, fesztivál nagyszínpadára, fesztivál utolsó, zenekar csütörtökön, darab azért, tánc ünnepe, utolsó tételre, vasárnapi ingyenes, pályázóknak népi, első napon, kultúrára szomjazókat, balatonföldvári Kultkikötő, ingyenes koncertet, énekesnő színes, másik mappában,
© 2013 TVN.HU Kft.