Belépés
Több mint 1,2 millió fesztiválturistát várnak a Balatonra a hetedik MOL Nagyon Balaton programjaira
... induló, majd a tó közepén összekapcsolódó kompjain.
A BAHART negyedszer rendezi meg Siófokon a Nemzeti Regattát, Magyarország településeinek vitorlás fesztiválját június első hétvégéjén ingyenes koncertekkel, és idén a Balatonnál, Zamárdiban rendezik meg július 13-14-én a Red Bull Air Race futamát is.
A kultúrára szomjazókat a balatonföldvári Kultkikötő több mint 200 pro...
2019-05-24 16:29:44
BTF - Nemzetközi fellépők műsora zárja a rendezvénysorozatot
... Viktor színésszel közösen alapított Wigama Lekko pedig az Uránia Nemzeti Filmszínházban lép fel.
Szintén vasárnap ad koncertet az Akvárium Tavasz Teraszon a Rutkai Bori Banda, az ingyenes koncertet az énekesnő színes bábjai teszik egyedivé.
A fesztivál két helyszínen is izgalmas tárlatokkal ünnepli az idén 100 éves Bauhaus-mozgalmat. A Ludwig Múzeumban Bauhaus100. Progra...
2019-04-19 16:41:30
"Nyújtógyakorlatok”.
... fellélegezzen a testedben!
Bármilyen kérdésed van, szívesen állok rendelkezésedre! Jakab Tündi
A nyújtógyakorlatok és a másik mappában szereplő jóga gyakorlatok INNEN LETÖLTHETŐEK ingyenesen, e-mail cím megadása nélkül!
http://masszazsmegoldasok.com/letolt heto-pdf-ek-itt/
Masszázsok és lelki terápiák az egészséges és bőséggel teli életért! Mikor, ha nem most? :...
2019-04-14 16:11:27
Boldoggá avatták az orvost , aki vértanúságot szenvedett
... diplomáját.
1922-ben feleségül vette iskolatársát, Dolors Sans i Bovét; Arbecában kötöttek házasságot, ahol letelepedtek, és a fiatal orvos praktizálni kezdett. Kezdettől járta a környék városait, és ingyenesen gondozta a szegényeket. A súlyos betegeket mindig buzdította, hogy gyakran vegyék magukhoz a szentségeket, és arról is gondoskodott, hogy a rászorulók élelemhez és orv...
2019-04-03 21:22:03
Több mint 51 ezren síeltek idén Eplényben
... során hóágyúikkal mintegy 200 ezer köbméter havat gyártottak a pályákra, síoktatásban pedig csaknem nyolcezren vettek részt idén - tette hozzá.
A téli sportok szerelmeseit még egy ingyenes utolsó csúszásra várják szombaton - amikor már gyalogosan is fel lehet libegőzni a hegyre -, aztán megkezdődik a felkészülés a tavaszi szezonra - mondta László Márk.
Március utolsó hé...
2019-03-05 13:06:05
Silviu Purcarete rendezésében mutatja be a Meggyeskertet a Nemzeti Színház
... rendezvényen jelen lesznek a Nemzeti Színházbeli Meggyeskert alkotói, Silviu Purcarete rendező mellett Vasile Sirli zeneszerző és Dragos Buhagiar díszlet- és jelmeztervező. A programra a belépés ingyenes.
A Meggyeskertet a Nemzeti Színház Morcsányi Géza fordításában Udvaros Dorottya, Szász Júlia, Ács Eszter, Blaskó Péter, Kristán Attila, Bordás Roland, Szarvas József, Szűcs N...
2019-02-27 12:51:43
Ingyenesen nézhető filmekkel ünnepli a 120 éve született Székely Istvánt a Filmalap
...
Az évforduló alkalmából a Filmarchívum gazdagon dokumentált összeállításban foglalkozik a rendező pályájával. Számos fotó és dokumentum mellett közreadnak egy fényhangszalagot is, amely a Pardon, tévedtem! (1933) című német-magyar produkció kapcsán készült az alkotókkal és a szereplőkkel, Gaál Franciska, Paul Hörbiger színészek, Joe Pasternak producer, Nóti Károly forgatóköny...
2019-02-27 11:21:50
Ingyenes a belépés egy héten át az olaszországi múzeumokba
...
Az ingyenes múzeumok hetéhez Olaszország összes állami múzeuma csatlakozik: jövő hétfőtől szombatig minden nap, a nyitva tartás teljes ideje alatt, mindenki számára díjmentes lesz a látogatás. Az ingyenes belépés a turistákra is vonatkozik akár EU-állampolgárokról, akár távolabbról érkezőkről legyen szó.
Ez az első alkalom, hogy Olaszországban ilyen kezdeményezés indul....
2019-02-27 09:41:38
Dunai hajózás és villamostúra is lesz az idegenvezetők világnapján
...
Az idegenvezetők világnapját minden évben február utolsó hétvégéjén szervezik meg, amelyhez kapcsolódva a főváros idegenvezetői évről évre ingyenes városnézésekre hívják a magyar érdeklődőket - közölték az esemény szervezői az MTI-vel.
Az idei évben is több mint 100 programmal, 100 idegenvezető vesz részt a rendezvényen és mintegy 100 közreműködő partner segít a megvalós...
2019-02-16 13:51:21
A magyar kultúra napja - Ady halálának századik évfordulójáról emlékeznek meg Veszprémben
... világháború centenáriuma alkalmából kiírt pályázat eredményhirdetését jövő pénteken tartják a veszprémi Dubniczay-palotában.
A Laczkó Dezső Múzeum és a Bakonyi Ház kiállításai jövő kedden ingyenesen látogathatók, de színházi programok és koncertek is várják az érdeklődőket a város több pontján - mondta a szervező.
A Világszép nádszálkisasszony című mesét mutatják be a Ka...
2019-01-16 11:31:36
1 2 3 .....................69 70 ...........104 105 ...........138 139 140 
Címkék: Nagyon Balaton, Silviu Purcarete, Nemzeti Színház, Székely Istvánt, Nemzeti Regattát, Bull Air Race, Wigama Lekko, Uránia Nemzeti Filmszínházban, Akvárium Tavasz Teraszon, Rutkai Bori Banda, Ludwig Múzeumban Bauhaus100, Jakab Tündi, INNEN LETÖLTHETŐEK, Dolors Sans, László Márk, Nemzeti Színházbeli Meggyeskert, Vasile Sirli, Dragos Buhagiar, Nemzeti Színház Morcsányi Géza, Udvaros Dorottya, Szász Júlia, Blaskó Péter, Kristán Attila, Bordás Roland, Szarvas József, Szűcs, Gaál Franciska, Paul Hörbiger, Nóti Károly, Laczkó Dezső Múzeum, Bakonyi Ház, olaszországi múzeumokba, idegenvezetők világnapján, magyar kultúra, kultúrára szomjazókat, balatonföldvári Kultkikötő, ingyenes koncertet, énekesnő színes, másik mappában, fiatal orvos, környék városait, súlyos betegeket, rászorulók élelemhez, téli sportok, ingyenes utolsó, tavaszi szezonra, belépés ingyenes, évforduló alkalmából, rendező pályájával, ingyenes múzeumok, nyitva tartás, ingyenes belépés, első alkalom, idegenvezetők világnapját, főváros idegenvezetői,
© 2013 TVN.HU Kft.