Belépés
Közösen kezdeményezik ellenzéki képviselőnők a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását
... szervezeteknek kell kiállnia.
Kunhalmi Ágnes, az MSZP parlamenti képviselője nemzeti ügynek nevezte a devizahitelesek helyzetének megoldását, amelybena kormány szerinte csak látszólagos intézkedéseket tesz.
A szocialista politikus - az egész ellenzék nevében - érthetetlennek nevezte, hogy a kormány a családi otthonteremtési programmal (csok) miért egy újabb, a "nap végé...
2019-04-18 12:31:17
Kamatdöntés - Londoni elemzők: az MNB óvatos lépésekkel jelezheti a piacnak a normalizáció kezdetét
... legnagyobb londoni központú globális pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics európai feltörekvő piacokkal foglalkozó vezető közgazdásza a keddi kamatdöntő üléstől várható intézkedéseket latolgatva szintén kiemelte az erősödő maginflációs és bérkiáramlási nyomást, hangsúlyozva, hogy az éves összevetésű bérnövekedési ütem kétszámjegyű.
Carson hangsúlyozta azt is, hogy...
2019-03-25 16:42:23
Krónika 6. rész (kérdések)
... kapcsolatban.
Rétvári Bence közölte: a választásokon az emberek véleményt nyilvánítottak a szocialista és a mostani kormány egészségügyi politikájáról.
Az államtitkár ismertette, milyen intézkedéseket tettek az egészségügyi helyzet javítására és kijelentette: minden magyar ember orvosi ellátása megoldott.
DK: európai családi pótlékkal segítenék a magyar családokat|...
2019-03-25 16:13:08
Krónika 5. rész (kérdések)
... munkahelyi baleset történt, ebből 78 halálos volt. Hozzátette: a munkavédelmi hatóság az ellenőrzött munkáltatók 73 százalékánál tapasztalt munkavédelmi szabálytalanságot. Milyen konkrét intézkedéseket tesznek a munkakörülmények javítására? - kérdezte.
Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára szerint a munkavédelmi hatóság adatai szerint a súlyo...
2019-03-25 15:02:24
Szakértő: komoly kockázatot jelent a migrációs nyomás
... migrációs konferenciáján neves nyugati gondolkodók és politikusok is kiálltak a szigorúbb migrációs politika mellett.
Nyugat-Európában...
2019-03-24 11:11:24
Nem a zászló a lényeg, hanem az új szelek, amik lobogtatják
... nem érzi magát fenyegetve a Tatár Köztársaság léte által. A norvég alkotmány az állam kifejezett kötelességévé teszi a számik nyelvének és kultúrájának védelme érdekében hozandó intézkedéseket. A Walesi Nemzetgyűlés joga dönteni a központi költségvetésből oda érkező pénzek felosztásáról (és akkor a skótok sokkal szélesebb jogkörű helyi törvényhozását még nem is említettük).
|...
2019-03-22 21:45:11
EU-csúcs - Kétlépcsős megközelítésről állapodtak meg a Brexit-határidő hosszabbításának ügyében
... a legrosszabbra is" - emelte ki.
"Az első naptól kezdve egységesek v...
2019-03-22 07:05:18
Magyarország elkötelezett a klímavédelem mellett
... vidékfejlesztési program keretében számos klímavédelemhez is kapcsolódó projektet támogattak az elmúlt években. Példaként említette az erdőterületek fejlesztését, az agrár-környezetvédelmi intézkedéseket és egyebek mellett az ökológiai gazdálkodás fenntartását.
Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ főigazgatója a klímavédelem, klímaváltozás szempontjáb...
2019-03-21 14:02:33
Ukrajna több mint nyolcszáz orosz magánszemélyt vont szankció alá
... évig terjedő beutazási tilalom Ukrajnába, valamint az országban lévő aktívumok befagyasztása, az Ukrajnából való tőkekivitel és egyéb pénzügyi tranzakciók tilalma.
A büntetőintézkedéseket kiterjesztették azokra a magán- és jogi személyekre, akik ellen szankciókat vezetett be a napokban az Európai Unió, az Egyesült Államok és Kanada.
Az ukrán jegybank javaslata alapján k...
2019-03-20 20:32:15
Matteo Salvini: az olasz kormánypártok közösen döntöttek a Diciotti hajó szállította migránsok sorsáról
... partraszállásának több napon át tartó megtagadása az olasz kormány közös kezdeményezése volt Olaszország nemzeti érdekében. Hangsúlyozta, hogy a kormány az illegális bevándorlással szembeni intézkedéseket és lépéseket egységben hozza meg, vagyis az M5S és a Liga "kettesben" cselekszik.
A migránscsoport "segítségére siettünk, megmentettük és elláttuk őket. Megoldottuk a probl...
2019-03-20 13:11:56
1 2 3 ................407 408 .........611 612 ........814 815 
Címkék: Matteo Salvini, Kunhalmi Ágnes, Capital Economics, Rétvári Bence, Bodó Sándor, Tatár Köztársaság, Walesi Nemzetgyűlés, Gyuricza Csaba, Nemzeti Agrárkutatási, Innovációs Központ, Európai Unió, Egyesült Államok, kilakoltatási moratórium, normalizáció kezdetét, migrációs nyomás, klímavédelem mellett, olasz kormánypártok, devizahitelesek helyzetének, szocialista politikus, egész ellenzék, családi otthonteremtési, keddi kamatdöntő, erősödő maginflációs, éves összevetésű, emberek véleményt, mostani kormány, államtitkár ismertette, egészségügyi helyzet, magyar családokat, munkavédelmi hatóság, ellenőrzött munkáltatók, munkakörülmények javítására, szigorúbb migrációs, norvég alkotmány, állam kifejezett, számik nyelvének, központi költségvetésből, skótok sokkal, első naptól, elmúlt években, erdőterületek fejlesztését, ökológiai gazdálkodás, országban lévő, ukrán jegybank, olasz kormány, illegális bevándorlással, környezetvédelmi, vidékfejlesztési, munkakörülmények, hosszabbításának, megközelítésről,
© 2013 TVN.HU Kft.