Belépés
Krónika 4. rész (eszközkezelő program)
... annak a több száz családnak, akik nem nyilatkoztak arról, hogy visszavásárolják-e ingatlanjukat. A kormányt arra kérte, hogy segítsen azoknak a családoknak is, akik eddig semmilyen intézkedéssel nem tudtak élni.

DK: hosszú távú megoldásra lenn szükség
Arató Gergely, a DK vezérszónoka hosszú távú megoldást sürgetett az ügyben, mert szerinte a javaslat azt mutatja, h...
2019-10-22 12:31:39
Az Európai Bizottság vizsgálatot indít a Samsung magyarországi üzeme számára javasolt állami támogatás ügyében
... munkahelyeket helyeznek át Magyarországra.
A részletes vizsgálat megkezdése lehetőséget biztosít Magyarország és az érdekelt harmadik felek számára, hogy észrevételeket tegyenek az intézkedéssel kapcsolatban. Ez azonban semmi esetre sem befolyásolja az eljárás kimenetelét - tették hozzá.
Az uniós bizottság közleményében arra emlékeztetett, hogy az uniós állami támogatási...
2019-10-14 18:52:09
Kovács: a bevándorláspártiak bosszúból nem engednék Trócsányit a biztosi székbe
... kormányt kellett támadni.
Mondvacsinált okokkal akkor is feljelentéseket tettek az új alaptörvény, a médiatörvény, a sarkalatos törvények és egy sor másik gazdasági, társadalmi intézkedéssel szemben - mondta.
"A migrációs válság 2015-ös kirobbanását követően ez csak rosszabb lett" - fogalmazott. Azt mondta, hogy a Demokratikus Koalíció eljárása a kommunista időket idéz...
2019-09-29 07:30:55
Brüsszeli liberális képviselő: megbukott az európai menekültpolitika
... kritikusan" szemléli azokat a civil szervezeteket, amelyek az emberi jogok védelmében szólalnak fel.
Kifejtette: 2000-ig nagyjából kézben tartották a helyzetet, de néhány akkori intézkedéssel nagymértékben elősegítették a bevándorlás jelentős növekedését. Ennek következtében mintegy húsz év alatt tíz százalékkal nőtt a népesség.
Ezeknek a bevándorlóknak az érkezéséről ...
2019-01-30 19:52:33
Müncheni rendőrség: nyugodt és békés volt az idei Oktoberfest
... után 192 ember jogosítványát vonták be a helyszínen.
Az esetek száma a szabálysértések és bűncselekmények csaknem valamennyi típusánál csökkent, de a testi sértés és a rendőri intézkedéssel szembeni ellenállás kategóriájában emelkedett, 254-ről 256-ra, illetve 19-ről 20-ra.
Az idén halálos kimenetelű bűncselekmény is történt az Oktoberfesten, 1991 óta először. Az áldoza...
2018-10-07 18:41:43
Palkovics László: Magyarország nem ért egyet az uniós költségvetés jelenleg előterjesztett formájával
... felelős biztossal folytatott beszélgetésen hangsúlyozta, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) finanszírozását érintő intézkedés nem az intézmény autonómiájának megsértését jelenti. Az intézkedéssel Magyarország egyértelműsíteni szeretné, hogy milyen forrásból finanszírozza a vállalati innovációt, és hogyan kell ettől elválasztani a kutatás finanszírozását.
Palkovics László elmo...
2018-07-24 19:01:54
Sneider: új alapokon politizál a Jobbik szeptembertől
... foglalkoztatására vonatkozó kedvezményt eltörlő rendelkezést emelte ki. Előbbiről azt mondta, hogy jövőre akár csaknem 100 ezer forinttal is rosszabbul járhatnak a dolgozók. A másik intézkedéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a Fidesz embertelenül viszonyul a fizikai munkát végző 55-60 éves férfiakhoz. Megjegyezte, ők teszik ki az 52 ezer forintos bérhez jutó közmunkások jele...
2018-07-24 17:12:20
Volt rendőr a városligeti tüntetőverésről: “Mintha a
... vagyonvédelmi céggel szemben érvényesíthetnek polgári jogi igényt, de élhetnek közérdekű bejelentéssel is a Valton Security tevékenységére vonatkozóan vagy panaszt tehetnek a rendőri intézkedéssel szemben. Ez utóbbit tartotta a volt tiszt a legjobb megtehető lépésnek.

A Valton-Sec Kft., amelyet a Fidesz kedvenc biztonsági vállalkozásának tartanak, az Opten információs r...
2018-04-30 22:31:31
Magyar EP-képviselők: elfogadhatatlan a magyar munkavállalók hátrányos megkülönböztetése
... Bizottságot, hogy a jövőben határozottan és késedelem nélkül lépjen fel minden indexálással és a legális munkavállalók más tagállamban élő családtagjait hátrányosan megkülönböztető intézkedéssel szemben.
A tervezett osztrák intézkedés a családi támogatások csökkenéséhez vezetne 132 ezer nem Ausztriában, hanem más uniós tagállamban élő - köztük 26 ezer magyar - gyermek esetébe...
2018-03-22 12:12:02
Brexit - Davis: az ír határellenőrzés elkerülésének megoldásán még dolgozni kell
... kapcsolatban".
David Davis nem részletezte, hogy mit ért külön intézkedéseken, de a brit kormány eddig határozottan elutasította az Európai Unió azon javaslatát, amely markáns, egyedi intézkedéssel - ha egyéb megállapodás nem születik - "közös szabályozási térség" kialakítását célozza az ír sziget egészén, annak érdekében, hogy Észak-Írország és az Ír Köztársaság között a bri...
2018-03-19 18:22:39
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Európai Bizottság, Palkovics László, Magyar EP-képviselők, Arató Gergely, Demokratikus Koalíció, Magyar Tudományos Akadémia, Valton Security, Valton-Sec Kft, David Davis, Európai Unió, biztosi székbe, európai menekültpolitika, idei Oktoberfest, uniós költségvetés, városligeti tüntetőverésről, magyar munkavállalók, több száz, kormányt arra, részletes vizsgálat, érdekelt harmadik, intézkedéssel kapcsolatban, eljárás kimenetelét, uniós bizottság, uniós állami, sarkalatos törvények, migrációs válság, kommunista időket, civil szervezeteket, emberi jogok, bevándorlás jelentős, esetek száma, testi sértés, rendőri intézkedéssel, idén halálos, intézmény autonómiájának, intézkedéssel Magyarország, vállalati innovációt, kutatás finanszírozását, másik intézkedéssel, fizikai munkát, volt tiszt, legjobb megtehető, jövőben határozottan, legális munkavállalók, tervezett osztrák, családi támogatások, brit kormány, menekültpolitika, érvényesíthetnek, egyértelműsíteni, visszavásárolják, finanszírozását,
© 2013 TVN.HU Kft.