Belépés
Koronavírus - Telefonos és online tanácsadás a krónikus betegeknek országszerte
... elektronikus formában. A bőr-, nemikórtani és onkodermatológiai klinikán például szükség esetén a Skype-on valósul meg a konzultáció.
Az egri Markhot Ferenc Kórházban több olyan intézkedéssel segítik a betegeket, melyek nem igényelnek személyes kontaktust. Ilyen például az anonim lelkisegély-szolgáltatás, melynek keretében tapasztalt pszichológusok telefonon adnak tanácsot a...
2020-04-16 17:42:55
Koronavírus - Operatív törzs: a budapestiek tartsák be a kijárási korlátozás szabályait!
... jelenlétet írtak elő. Amennyiben ez technikailag nem biztosított, úgy az eljárást három hónapra felfüggesztik - mondta.
A parkolás ingyenessé tételével kapcsolatban hangsúlyozta: az intézkedéssel "nem a közterületekre hívják az embereket", hanem meg kívánják könnyíteni a saját gépkocsi használatát ügyintézéskor.
Kormányrendeletben rögzítették a nemzetközi bűnügyi együtt...
2020-04-06 13:32:11
Koronavírus - Biztosított a magyar emberek élelmiszerellátása
... az élelmiszeripar 25 millió ember ellátására képes, az alapanyagok pedig több mint nyolcvan százalékát itthon állítjuk elő.
A kormány a folyamatos áruellátás érdekében több intézkedéssel javította a közúti fuvarozási és a kiskereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeit is.
Az élelmiszerellátásban érintett szaktárcák, az Agrárminisztérium (AM), illetve az Innováció...
2020-03-31 14:02:25
Koronavírus - Osztrák egészségügyi miniszter: következetességgel, elkötelezettséggel és optimizmussal legyőzhet
...
Minden lehetséges demokratikus intézkedéssel, valamint szolidaritással el kell kerülni, hogy Ausztriában a kórházak annyira túlterheltek legyenek, hogy nem lesznek képesek újabb betegeket fogadni - szögezte le Anschober. Hozzátette: a legmélyebben meg van győződve arról, hogy ez sikerülhet.
Ausztriában eddig 14 ezer emberen végezték el a koronavírus-tesztet; azoknak van ...
2020-03-19 15:43:01
Koronavírus - A spanyol kormányfő a gazdasági károk enyhítését célzó intézkedéscsomagot jelentett be
... határidők kitolásáról tett említést.
Utolsó elemként támogatnák a kis- és középvállalkozások (kkv) likviditását hitelkeret biztosításával.
Pedro Sánchez elmondta: a utóbbi intézkedéssel kapcsolatban az Európai Tanács videokonferenciáján kérte, hogy uniós szinten is biztosítsanak forrásokat a kkv-k támogatására.
A javaslatcsomagot csütörtökön ismerteti a kormányfő a...
2020-03-10 22:43:32
Koronavírus - Klebelsberg Központ: az ellenzék olcsó politikai haszonszerzésre használja fel a vírust
... iskolákban legyen megfelelő mennyiségű kézmosó, valamint fertőtlenítőszer, ezek beszerzése és pótlása prioritást élvez. Kérték azt is, hogy mindenki, aki a fertőzés következtében hatósági intézkedéssel érintett területről érkezik haza, maradjon otthon két hétig, akár pedagógusról, akár gyermekről van szó. Ha ilyen személyről az iskolák és a tankerületek tudomást szereznek, azonnal...
2020-03-07 17:42:56
Koronavírus - Gulyás: továbbra sincs koronavírusos megbetegedés Magyarországon
... öt legfertőzöttebb tartományban. Olaszországot illetően szinte lehetetlen felmérni, hány magyar van ott, de a KKM tőlük is kérte a regisztrációt.
Az egri uszoda ügyében hozott intézkedéssel kapcsolatban kérdésre a miniszter elmondta: a jelenlegi helyzetben a védekezésben a politikai vitáknak nem szabad teret engedni. Azt kérte, hogy az önkormányzatok az intézkedésekről konzul...
2020-02-27 14:01:43
Iráni-amerikai viszály - A Wizz Air járatai biztonsági okokból nem érintik az iraki és az iráni légteret
... közleményükben.
A Wizz Airnek eddig egyetlen járatát sem kellett törölnie, ám mivel a térségben folyamatosan változik a helyzet, a légitársaság készen áll arra, hogy minden szükséges intézkedéssel garantálja utasai, személyzete és repülőgépei biztonságát Dubajba közlekedő járatain. Ha a térségben zajló események miatt változtatni kell a menetrenden, az érintett utasokat e-mai...
2020-01-08 13:02:09
Krónika 4. rész (eszközkezelő program)
... annak a több száz családnak, akik nem nyilatkoztak arról, hogy visszavásárolják-e ingatlanjukat. A kormányt arra kérte, hogy segítsen azoknak a családoknak is, akik eddig semmilyen intézkedéssel nem tudtak élni.

DK: hosszú távú megoldásra lenn szükség
Arató Gergely, a DK vezérszónoka hosszú távú megoldást sürgetett az ügyben, mert szerinte a javaslat azt mutatja, h...
2019-10-22 12:31:39
Az Európai Bizottság vizsgálatot indít a Samsung magyarországi üzeme számára javasolt állami támogatás ügyében
... munkahelyeket helyeznek át Magyarországra.
A részletes vizsgálat megkezdése lehetőséget biztosít Magyarország és az érdekelt harmadik felek számára, hogy észrevételeket tegyenek az intézkedéssel kapcsolatban. Ez azonban semmi esetre sem befolyásolja az eljárás kimenetelét - tették hozzá.
Az uniós bizottság közleményében arra emlékeztetett, hogy az uniós állami támogatási...
2019-10-14 18:52:09
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Klebelsberg Központ, Wizz Air, Európai Bizottság, Markhot Ferenc Kórházban, Pedro Sánchez, Európai Tanács, Wizz Airnek, Arató Gergely, krónikus betegeknek, budapestiek tartsák, kijárási korlátozás, magyar emberek, spanyol kormányfő, gazdasági károk, ellenzék olcsó, iráni légteret, egri Markhot, eljárást három, parkolás ingyenessé, közterületekre hívják, saját gépkocsi, nemzetközi bűnügyi, alapanyagok pedig, folyamatos áruellátás, közúti fuvarozási, kiskereskedelmi tevékenységek, kórházak annyira, utóbbi intézkedéssel, kkv-k támogatására, javaslatcsomagot csütörtökön, fertőzés következtében, tankerületek tudomást, egri uszoda, miniszter elmondta, jelenlegi helyzetben, politikai vitáknak, intézkedésekről konzul, térségben folyamatosan, légitársaság készen, térségben zajló, érintett utasokat, több száz, kormányt arra, részletes vizsgálat, érdekelt harmadik, intézkedéssel kapcsolatban, eljárás kimenetelét, uniós bizottság, uniós állami, javaslatcsomagot, visszavásárolják, fertőtlenítőszer,
© 2013 TVN.HU Kft.