Belépés
Krónika 8. rész (fogyatékosságügyi program, napirend után)
... közölte: neki és családtagjainak nagy segítséget jelentettek az eddigi szemléletformáló és rehabilitációs programok. Pozitívan szólt az esélyegyenlőségi műsorok indításáról és az integrált iskolákról, a turisztikai szolgáltatók szemléletformálásáról, a felnőttképzési programok bővítéséről, a technikai segítő eszközök kölcsönzési rendszerének fejlesztéséről.
Kiemelte, hogy má...
2015-03-19 19:13:38
Nem lesz általános az iskola
... autonómia - a gyermeki, a tanári és az iskolai autonómia - elismerése. Pedagógiai célkitűzései közt kiemelt szerepet kap az egyenlő esélyek biztosítása.

Az alternatív iskolákról az a kép él, hogy alapítványi fenntartásúak. Ezt az önök iskolája, a Gyermek Háza is cáfolja, hiszen ezt önkormányzat tartja fenn. Mennyire jelent ez kivételt?

Valóban nem csa...
2011-01-27 15:49:20
Debreczeni szerint a jobbik es
... tanáraik sem igazán hisznek..." Ez az idézet a január 3-i Népszabadságból való, amely "Ezzel az emberanyaggal úgysem lehet" címmel, "Megdöbbentő felmérés az integrált oktatást folytató iskolákról" alcímmel számol be a roma felzárkóztatást célzó, kiemelt állami támogatásban részesülő tanintézmények "eredményeiről".

A gyermekeik oktatása és jövője, továbbá biztonsága mia...
2008-01-15 21:57:54
Emberöléssel gyanúsítják a meg
... tanáraik sem igazán hisznek..." Ez az idézet a január 3-i Népszabadságból való, amely "Ezzel az emberanyaggal úgysem lehet" címmel, "Megdöbbentő felmérés az integrált oktatást folytató iskolákról" alcímmel számol be a roma felzárkóztatást célzó, kiemelt állami támogatásban részesülő tanintézmények "eredményeiről". (Kuruc.info: ITT foglalkoztunk a cikkel.)

A gyermekeik o...
2008-01-14 21:17:13
1 
Címkék: Gyermek Háza, eddigi szemléletformáló, esélyegyenlőségi műsorok, integrált iskolákról, turisztikai szolgáltatók, felnőttképzési programok, technikai segítő, iskolai autonómia, egyenlő esélyek, alternatív iskolákról, önök iskolája, emberanyaggal úgysem, integrált oktatást, roma felzárkóztatást, gyermekeik oktatása, esélyegyenlőségi, szemléletformáló, családtagjainak, népszabadságból, felzárkóztatást, fejlesztéséről, felnőttképzési, rehabilitációs, tanintézmények, eredményeiről, foglalkoztunk, emberanyaggal, fenntartásúak, szolgáltatók, célkitűzései, támogatásban, emberöléssel, rendszerének, önkormányzat, biztosítása, indításáról, kölcsönzési, turisztikai, bővítéséről, megdöbbentő, alapítványi, gyanúsítják, jelentettek, iskolákról, alternatív, elismerése, debreczeni, segítséget, gyermekeik, biztonsága, pedagógiai, részesülő, technikai, autonómia, integrált, programok, általános, pozitívan, alcímmel, szerepet, tanáraik, folytató, oktatása, oktatást, felmérés, iskolája, mennyire, kivételt, napirend, kiemelte, eszközök,
© 2013 TVN.HU Kft.