Belépés
A boldogság 12 eszköze
A boldogság a sikeres élet kifejeződése. Ezért át kell hatnia az egész emberi lényt, a szellemi dimenzióját, az intelligenciáját, érzelmi képességeit, testi és anyagi dimenzióját. Mindenki szívében van annyi, hogy megmentse az életét. A jóság, a szeretet, a boldogság sokakban olyan, mint a kialudt kanóc. Egy kis gyufa elég a meggyújtásához.

Mozgás

Amikor b...
2023-01-24 22:31:42
Párttá alakult a Horvát Szuverenisták platformja
... értenek egyet Plenkovic politikájával, és 2020 őszén tartandó horvát parlamenti választásokon 20-25 mandátumra számítanak. "A horvát kormányfő alulértékelte a horvát állampolgárok intelligenciáját, ezért azok megbüntették őt az európai parlamenti választásokon" - mondták.
A HDZ az idei EP-választásokon önállóan, korábbi szövetségesei nélkül állított listát, és a 2014-es válas...
2019-11-11 11:51:08
Anya és én
... nagyobb a felelősség vállalás tudatuk. Ők tisztában vannak azzal amit csinálnak és nagyobb sikereket is érnek el. Több kutatás is bizonyítja, hogy a gyerek az anyjától örökli az intelligenciáját, ez a szoros anya és gyermeke közötti kapcsolat eredménye.

5. Folytonosság

Egy fiú megtanulja az anyjától, hogyan legyen türelmes, gyengéd, nagylelkű, kedves és minde...
2019-10-28 15:14:20
Instagramon mutatják be a tizenhárom éves korában Auschwitzban megölt magyar zsidó kislány naplóját
... Ugyankkor vannak, akik szerint a megölt lány fiktív Instagram-fiókja tiszteletlenség emlékével szemben, és egy Háárecben megjelent bírálat szerint alábecsüli az izraeli fiatalok intelligenciáját. De voltak, akik ezzel a véleménnyel is vitába szálltak, mert szerintük nem az a kérdés, hogy hol, milyen médiában, hanem hogy hogyan, milyen színvonalon fogják életre kelteni Heyman Éva e...
2019-05-01 19:45:47
Félidejénél jár Bergendy Péter Post Mortem című filmjének forgatása
... találjuk ki, hogy legyen" - mesélte.
Az Annát alakító Hais Fruzsina remek partner - árulta el Klem Viktor. Mint mondta, már forgatott gyermekszereplőkkel, de Fruzsina tehetségét, intelligenciáját és humorát egészen különlegesnek tartja. "Olyan érett és megbízható, mintha egy felnőtt kollégával dolgoznék" - dicsérte.
Az első magyar horrorfilm a Magyar Nemzeti Filmalap 600...
2019-01-29 11:41:35
Vitályos: a kormány célja a felsőoktatás teljesítményelvű átalakítása
... megterhelés.
Az új berendezéssel az álló- és ülőmunkák során jelentkező tipikus feladatok mellett olyan képességvizsgálatok is elvégezhetők, amelyek a dolgozók logikus gondolkodását, intelligenciáját, személyiségét jellemzik. A rendszer újdonsága, hogy segít a munkavállalókat érő fizikai és szellemi terhelések egymásra gyakorolt hatását is megérteni - írták.
Az összegzés...
2019-01-24 14:32:35
Kryon: Az emberi kvantummező
... leolvashatnátok, hogy kicsoda, ki volt, és milyen témákkal érkezett.

Látnátok azt, amit mi az Emberi Lény veleszületett ösztöneinek nevezünk, magának a sejtszerkezetnek az intelligenciáját. Vannak olyanok, akik rendelkeznek ezzel a látásmóddal - olyan látók, akik az egészségügyi problémákat érzékelik, "olvasnak" az előző életekben és hasonlók.

A g...
2018-05-20 11:48:18
Mi köti össze Gaspazt és Rókát?
...#7.
"én értékelem Foxi intelligenciáját. logikai képességét ( bár mindig jeleztem, hogy nem értek egyet a stílusával ), "
Az lehet, hogy értékelted a mizéjét... amit sok mindennek lehetne nevezni csak intelligenciának és logikának nem. Azt meg, hogy mindig jelezted, miszerint nemértesz egyet a stílusával, azt pedig én sosem tapasztaltam.
Ha egy szobafestőnek nagyon ...
2018-04-20 10:40:00
Mi köti össze Gaspazt és Rókát?
... miattad ...

Amikor beléptem, én megpróbáltam veled normálisan, civilizáltan vitatkozni, úgy nézett ki, hogy ez menni fog is ... de amikor láttad, hogy én értékelem Foxi intelligenciáját. logikai képességét ( bár mindig jeleztem, hogy nem értek egyet a stílusával ), rögtön a célpontod lettem, gondolom akkor aludnál nyugodtan, ha engem is elüldöznél .. lehet, hogy sikerül...
2018-04-19 21:27:20
Ma kezdődik a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
... számára: csak Németországban 2,3 millió példányt adtak el belőle és 46 nyelvre, köztük magyarra is lefordították. Kritikusai világszerte kifinomultságát, hatalmas tárgyi tudását, intelligenciáját és páratlan humorát dicsérik.

A könyvfesztivál díszvendég országa ezúttal Szerbia lesz, ehhez kapcsolódva számos szakmai program, könyvbemutató és pódiumbeszélgetés várja a...
2018-04-19 20:09:40
1 2 3 ..10 11 .15 16 .20 21 
Címkék: Horvát Szuverenisták, Bergendy Péter Post Mortem, Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, Heyman Éva, Hais Fruzsina, Klem Viktor, Magyar Nemzeti Filmalap, Emberi Lény, tizenhárom éves, kormány célja, felsőoktatás teljesítményelvű, emberi kvantummező, sikeres élet, egész emberi, szellemi dimenzióját, boldogság sokakban, kialudt kanóc, horvát kormányfő, horvát állampolgárok, európai parlamenti, idei EP-választásokon, 2014-es válas, felelősség vállalás, anyjától örökli, szoros anya, megölt lány, izraeli fiatalok, felnőtt kollégával, első magyar, dolgozók logikus, rendszer újdonsága, látásmóddal &#8211, egészségügyi problémákat, előző életekben, szobafestőnek nagyon, célpontod lettem, könyvfesztivál díszvendég, sejtszerkezetnek, intelligenciáját, teljesítményelvű, intelligenciának, munkavállalókat, kifinomultságát, tiszteletlenség, leolvashatnátok, németországban, meggyújtásához, könyvfesztivál, szuverenisták, szobafestőnek, különlegesnek, veleszületett, választásokon, gondolkodását, lefordították,
© 2013 TVN.HU Kft.