Belépés
Illegális műsorszórással szerzett százmilliókat budapesti társával egy nagykanizsai férfi
... városban élő édesanyja meglévő tévészolgáltatását szerette volna valahogyan a saját otthonában nézni. Ehhez egy budapesti férfit talált társnak, aki vállalta a szerverszolgáltatást, így interneten kezdte el közvetíteni az egyik legismertebb, országos lefedettségű távközlési szolgáltató tévécsatornáinak műsorát.
A lopott műsorok szolgáltatójához először csak néhányan csatlako...
2020-07-30 09:31:39
Plágiumgyanúba keveredett a szlovák oktatásügyi miniszter
... saját kérésére távolították el volt iskolája nyilvánosan hozzáférhető elektronikus könyvtárából. Gröhling ezt azzal magyarázta, hogy a szakdolgozatot, amely 11 évig elérhető volt az interneten, az erre vonatkozó licenszszerződés alapján "el kellett" távolítani.
A Gröhlinget ért plágiumvádakra egyelőre jóval visszafogottabban reagált a szlovák politikum, mint a házelnök esetéb...
2020-07-14 19:03:07
KSH: júniusban 2,9 százalékkal nőttek a fogyasztói árak
... összeírásra nincs lehetőség, ezért ebben a helyzetben alternatív árösszeírási módszerek (internetes gyűjtés, telefonos, illetve e-mailes felkeresés) alkalmazása szükséges.
Mivel az interneten keresztül csak korlátozott számú ár érhető el, továbbá a telefonos, illetve az e-mailes felkeresés esetén az adatszolgáltatói teher és az adatgyűjtés erőforrásigénye is jelentősen emelke...
2020-07-08 09:11:17
Online bemutatóra készül a Kolozsvári Állami Magyar Színház
... Gábor színházigazgató felidézte: az alkotók épp elkezdték próbálni a darabot, amikor életbe léptek a kijárási korlátozások. Ekkor azonban úgy gondolták, hogy nem adják fel, hanem az interneten hozzák össze az előadást, amely immár se nem színház, se nem film, hanem inkább a performanszművészethez hasonlít. Jeleneteit a színészek a saját lakásukban rögzítették a saját mobiltelefonj...
2020-06-09 19:33:08
Péntektől újra kinyitnak a fővárosi állatkert jegypénztárai
...
Az állatkert két héttel ezelőtti újranyitása bizonyos megelőző intézkedések mellett történt, de ezek közül többet megszüntet az intézmény vezetése. Péntektől már nemcsak az interneten lehet jegyet váltani, hanem a helyszínen, az állatkerti jegypénztáraknál is - olvasható a közleményben.
Mint írják, néhány kivételtől eltekintve az összes jegytípus és fizetési lehetőség új...
2020-06-04 14:11:52
Koronavírus - Fejlesztésekkel egybekötött jutalékemeléssel segíti kisvállalkozói partnerhálózatát a Szerencsejá
... online, illetve sms-alapú szolgáltatásokra. A lottójátékoknál csekély volt a visszaesés, mivel a játékosok átálltak a digitális fogadási módokra. A sportfogadások több mint fele érkezik az interneten az eddigi 30 százalék helyett, a kizárólag személyesen elérhető sorsjegyek esetében azonban 40-50 százalék körüli a visszaesés - sorolta.
Dr. Czepek Gábor kiemelte, a járvány ide...
2020-05-25 13:52:16
Hangjáték készül a Szegedi Nemzeti Színházban
...
A közlemény szerint az elmúlt időszakban számtalan versmondást, meseolvasást, előadást hallhatott és láthatott az interneten a közönség, a színdarabból készült hangjáték azonban újdonság az online kínálatban.
A cím önmagában egy lehetetlennek tűnő mértani feladat: egy adott kör területével egyenlő területű négyzet szerkesztése. Valentyin Katajev vígjátékában egy ma már l...
2020-05-16 14:42:33
Földes Gábor az 1956-os Tudásbázisban
Az interneten elérhető '56-os tudásbázisban a Diákoknak c. főmenüpont alatt a Hősök almenüben Földes Gáborról az alábbi olvasható:

"A színész és rendező Földes Gábor (1923-1958) a Kommunista Párt tagjaként Nagy Imre reformjaiként lett híve, így a forradalom kitörésekor, és Győrbe gyűrűzésekor beszédében hitet is tett Nagy mellett, követelve Magyarország szuverenitásának ...
2020-05-15 07:05:57
Gulyás Lajos az 1956-os Tudásbázisban
Az interneten elérhető '56-os tudásbázisban a Diákoknak c. főmenüpont alatt a Hősök almenüben az alábbi olvasható Gulyás Lajosról:

"Gulyás Lajos (1918-1957) református lelkész. Pozsonyból a mosonmagyaróvári eseményekre ért haza, ahol egyből a vérengzés ellen foglalt állást, és így mentett meg egy ÁVH-s tisztet, Máté Lajost is. Máté 1957 elején felkereste Gulyást, és tuda...
2020-05-14 06:12:05
Koronavírus - ITM: megnyílt a jelentkezési lehetőség az ingyenes online informatikai oktatásra
... koronavírus váratlan helyzet elé állította a gazdaságot, ugyanakkor egyben új lehetőséget teremt mindenki számára. A turizmus, a vendéglátás megtorpanása, a távoktatásra történő átállás, az interneten rendelt házhozszállítás megerősítette és felgyorsította az elmúlt években már érzékelhető folyamatot, az informatikai és számítástechnika felértékelődését - mutatott rá.
György...
2020-05-11 16:11:40
1 2 3 .................56 57 .........84 85 ........111 112 113 
Címkék: Kolozsvári Állami Magyar Színház, Szegedi Nemzeti Színházban, Földes Gábor, Gulyás Lajos, Czepek Gábor, Valentyin Katajev, Földes Gáborról, Kommunista Párt, Nagy Imre, Gulyás Lajosról, Máté Lajost, nagykanizsai férfi, szlovák oktatásügyi, fogyasztói árak, fővárosi állatkert, 1956-os Tudásbázisban, jelentkezési lehetőség, ingyenes online, saját otthonában, budapesti férfit, egyik legismertebb, lopott műsorok, erre vonatkozó, szlovák politikum, házelnök esetéb, helyzetben alternatív, interneten keresztül, e-mailes felkeresés, adatszolgáltatói teher, adatgyűjtés erőforrásigénye, kijárási korlátozások, interneten hozzák, saját lakásukban, saját mobiltelefonj, intézmény vezetése, interneten lehet, állatkerti jegypénztáraknál, összes jegytípus, lottójátékoknál csekély, játékosok átálltak, digitális fogadási, sportfogadások több, kizárólag személyesen, közlemény szerint, elmúlt időszakban, színdarabból készült, online kínálatban, lehetetlennek tűnő, interneten elérhető, alábbi olvasható,
© 2013 TVN.HU Kft.