Belépés
A munkakönyv
... minden órájában, minden percében hiteltelen hazugnak érzem magamat... és akárhogy is igyekszem szabadulni, annál szorosabbra fonódik körülöttem a háló(zat) ,,Tartó" irányításával... Ebbe bele lehet őrülni!!!
*
Nagy nap volt a tegnapi (2014. aug. 2.) mert ,,Tartó" ,,megtalálta" és átadta nekem a MUNKAKÖNYVEMET egy csomó irattal ...
2020-02-23 10:05:46
A magyar széppróza napja - Programok a Petőfi Irodalmi Múzeumban
... születésnapján megrendezzék a magyar széppróza napját, amelyet először 2018-ban ünnepeltek meg.
Idén a Magyar Írószövetség, a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Petőfi Irodalmi Ügynökség szakmai irányításával csaknem száz rendezvény zajlik határon innen és túl február 18-tól február 28-ig.
Kedden a PIM-ben novellaíróversennyel, antológiabemutatóval és koncerttel várják az érdek...
2020-02-17 07:05:01
Isten gondot visel reánk mindig
... látva,
És magára vállalja azt,
Hogy élted kézben tartsa.

Az Úr tervében nincs kudarc,
Lelked betölti jóval,
Hidd el, hogy a célba juttat
Bölcs irányításával!

Az Úr megtervezi sorsod
Sok-sok meglepetéssel,
Soha nem hallott s nem gondolt
Mesteri bölcsességgel.

Az Úr irányítja lépted,
Tervét tisztán megláto...
2020-02-08 22:10:09
Elhunyt Darázs István, a rövidpályás gyorskorcsolyázók korábbi szakágvezetője
... szakágvezetője, ő volt az, aki 2013-ban Magyarországra hívta dolgozni a kínai Li Nát, akinek vezetésével ...
2020-01-28 19:12:02
Távozik Ivkovics Sztojan, a férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya
...
A szövetség (MKOSZ) honlapján közzétett tájékoztatás szerint az elnökség kedden a szakvezető meghallgatását követően úgy döntött, elfogadja a lemondását azzal, hogy a szerződésben rögzített felmondási időben igényt tart a munkájára. Ez azt jelenti, hogy a februári Eb-selejtezőkön még Ivkovics irányítja a nemzeti csapatot.
A horvát-magyar szakember január elején jelenti, ...
2020-01-28 12:31:39
A Csinibabával folytatódik az M5 csatorna restaurált filmeket bemutató sorozata
... Filmdigitalizálási és Filmrestaurálási Programot. A program keretében a Filmarchívum és Filmlabor összehangolt munkájának köszönhetően évi 25-30 magyar játékfilm újulhat meg az archívum szakmai irányításával, a Magyar Operatőrök Társaságával (HSC) együttműködésben, az alkotók bevonásával.
A felújításokban a Filmarchívum és Filmlabor több tucat szakembere dolgozik. A filmek ké...
2020-01-28 08:51:28
Áder János magyar holokauszt-túlélőkkel találkozott Jeruzsálemben
... kapcsolatban egy győri iskolában szerzett személyes pozitív tapasztalatáról számolt be, ahol a gyerekek magas szinten sajátítottak el ismereteket egy izraeli továbbképzésen részt vett tanár irányításával.
A találkozó végén a köztársasági elnök gyertyát gyújtott a holokauszt áldozatainak emlékére, s a résztvevőkkel kölcsönösen a magyar-izraeli kapcsolatok további virágzását kí...
2020-01-24 07:03:48
Budapest Fejlesztési Központ: a Lánchíd felújítására szánt hatmilliárd forint Karácsonynak is rendelkezésére ál
...
A Fürjes Balázs államtitkár irányításával működő Budapest Fejlesztési Központ azt írta: a Lánchíd a fővárosi önkormányzat tulajdonában van, felújítása az önkormányzat feladata. Tarlós István a kormánytól 6 milliárd forint támogatást kért a munkálatokra. "Álljuk a szavunkat, ez az összeg Karácsony Gergelynek is rendelkezésére áll" - szögezték le.
Hozzátették azt is, hogy ...
2020-01-21 18:27:01
Létrejön a Budapest Fejlesztési Központ, a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelye, Vitézy Dávid a vezéri
... Gergely kiemelte: Budapest jelentősége, szerepe, lakosságszáma és lehetőségei alapján is a legfontosabb magyar város. A kormányzati Budapest-politika szakmai műhelyeként Fürjes Balázs irányításával jön létre és működik a BFK. A névhasználathoz Karácsony Gergely főpolgármester hozzájárulását is megkapták, ezt köszönik neki, korrekt partneri gesztus volt - közölte.
Elmondta, Fü...
2020-01-21 07:05:38
Novák Katalin: az Egyesült Államok szerint Magyarország tölti be a vezető szerepet a családpolitika területén
... járnak. Amerikai partnereink elmondták, hogy e területen szerintük Magyarország tölti be a vezető szerepet a világban" - fogalmazott.
Az államtitkár kiemelte, hogy Washington irányításával olyan nemzetközi koalíció formálódik ezekben a hónapokban, amely kifejezetten a családi értékek megőrzése mellett teszi le a voksot. Fontosnak tartotta azt is, hogy a csütörtöki rendezvényr...
2020-01-17 09:41:02
1 2 3 .....................134 ...........201 ...........267 268 
Címkék: Petőfi Irodalmi Múzeumban, Elhunyt Darázs István, Távozik Ivkovics Sztojan, Áder János, Budapest Fejlesztési Központ, Vitézy Dávid, Novák Katalin, Egyesült Államok, Magyar Írószövetség, Petőfi Irodalmi Múzeum, Petőfi Irodalmi Ügynökség, Filmrestaurálási Programot, Magyar Operatőrök Társaságával, Fürjes Balázs, Tarlós István, Karácsony Gergelynek, Karácsony Gergely, magyar széppróza, rövidpályás gyorskorcsolyázók, kormányzati Budapest-politika, vezető szerepet, családpolitika területén, csomó irattal, célba juttat, elnökség kedden, szakvezető meghallgatását, lemondását azzal, szerződésben rögzített, februári Eb-selejtezőkön, nemzeti csapatot, horvát-magyar szakember, program keretében, archívum szakmai, alkotók bevonásával, győri iskolában, gyerekek magas, izraeli továbbképzésen, találkozó végén, köztársasági elnök, holokauszt áldozatainak, résztvevőkkel kölcsönösen, magyar-izraeli kapcsolatok, fővárosi önkormányzat, önkormányzat feladata, összeg Karácsony, legfontosabb magyar,
© 2013 TVN.HU Kft.