Belépés
Augusztus 20.az egyik legősibb magyar ünnep, Szent István k.
... van, itthon vagyunk de
otthont is érzünk. Nemzetben kezdtünk gondolkodni, templomokat építünk, iskolákat
avatunk, akkor is ha a szomszédaink pont az ellenkezőjét teszik, mi más irányban
megyünk. Mindennek ellenére, a magyarság mégis áll az új évezred küszöbén.
Akármennyire is nehéz akarnunk kell együtt, mert itt a pillanat és miénk most az
esztendő. Az ide...
2019-08-18 17:27:52
A leendő M9-es autópályáról egyeztetett Szita Károly és Vári Attila
... városnak azonban nemcsak az a feladata, hogy saját magát, hanem hogy a régiót is erősítse, és határon átnyúló régiós központtá nőjön - hangsúlyozta.
Hozzátette, fontos, hogy minden irányba, így Mohácson át az Alföld felé is jó minőségű, közvetlen útkapcsolata legyen a városnak.
Az egyeztetést követően Szita Károly közösségi oldalán azt írta, Pécs és Kaposvár közös érdeke...
2019-08-17 20:35:36
Szeretem, ha egy férfi bókol, ha tud is bókolni
... megerősítés. Szeretem, ha egy férfi nem mérgez, és nem lehúz, hanem észrevétlenül terel a jó ösvény felé, ha gondolatai megerősítenek, építenek. Szeretem, ha egy férfival személyiségem pozitív irányba fejlődik. Szeretem, ha teret ad nekem, a meglátja bennem a csillogó kincset, ha fejlődni enged, ha szelíd erőszakkal kiráncigál a jól bejáratott komfortzónámból, ha elém tár egy mási...
2019-08-15 13:24:23
Csodák
... visszaadja egészségét.

Léteznek csodái az isteni gondviselésnek, amikor teljesen üres a pénztárca. És vannak csodái Isten vezetésének, amikor válaszútnál állunk, és nem tudjuk, melyik irányba menjünk.

Lehet csodás az isteni megőrzés, amikor valaki egyetlen karcolás nélkül mászik ki a bádog és üvegcseréphalmaz alól, amely valaha az autója volt.

Igen...
2019-08-10 07:25:59
18. évközi hét csütörtök 08.08
... gyógyítja a betegeket. A vélemények meglehetősen sokfélék és arról tanúskodnak, hogy nagy volt a találgatás Jézus személyét illetően a nép körében. A vélemények abból a szempontból egy irányba mutatnak, hogy valamelyik újraéledt prófétának tartják őt, Isten emberének, Isten küldöttének. És bizonyára az is benne van ezekben a vélekedésekben, hogy valamilyen sajátos küldetést tulajd...
2019-08-08 10:19:31
V. Németh Zsolt: kuvaszok polgárőröknek
... védelmér...
2019-08-02 20:32:54
Jogszabály-módosítások révén lényegében megszűnik a repülőgépek okozta éjszakai zajterhelés Budapesten
... az lesz, hogy a mélyalvás időszakában gyakorlatilag Budapest felett a repülések megszűnnek" - fogalmazott.
Tarlós István rámutatott, a változások révén a repülőtértől északnyugati irányba lévő sűrűn lakott rész zajterhelése gyakorlatilag megszűnik, és a délkeleti irányba szállhatnak majd le és fel az 1-es kifutóról a repülőgépek.
Palkovics László elmondta, az intézkedése...
2019-08-01 19:55:15
Mol-INA-ügy - Új befektetési tanácsadót választott a horvát kormány a Mol Nyrt. kivásárlásához az INA-ból
... kizárva.
Úgy vélte: nem sérültek az INA érdekei azért, mert a visszavásárlási folyamat lassabban alakult a tervezetnél.
Mint mondta, mindent megtettek annak érdekében, hogy az INA jó irányban haladjon. "A tavalyi év eredményei jók voltak, bízunk benne, hogy a jövőben is folytatódik ez az üzleti irányvonal" - húzta alá.
Zágráb 2014 elején fordult nemzetközi döntőb...
2019-08-01 11:11:42
Magyar Nagydíj - Vasárnapig forgalmi változások lesznek Mogyoród környékén
... buszforduló között a forgalom végig kétirányú lesz, de a Hungaroring főbejárata és a Szilasligeti buszforduló között, a főbejárat felől a 7-es és a 6-os kapu irányába Szilasliget felé egy irányba lehet haladni.
A Mogyoród HÉV átjárótól a délelőtti órákban a versenypálya felé a 2-es kapuig, délután pedig kifelé szintén egyirányú lesz a forgalom.
Az M3-as autópálya 19. kil...
2019-08-01 07:05:04
Tokió 2020 - Erdei Zsolt: a profiknak is lehetőséget adunk a kvótaszerzésre
... sportolóként olimpiai bronzérmes, amatőr és profi világbajnok kiemelte: az ökölvívás magyar hagyományaihoz méltó szereplés csak akkor érhető el, hogyha a sportág minden képviselője egy irányba tart, egy célért küzd. Éppen ezért úgy alakították ki az elnökség által jóváhagyott felkészülési tervet, hogy az ne tegyen különbséget amatőr és profi versenyzők között.
Hozzátette: azo...
2019-07-31 16:01:48
1 2 3 ...........1151 ......1726 1727 .....2301 2302 
Címkék: Szent István, Szita Károly, Vári Attila, Németh Zsolt, Magyar Nagydíj, Erdei Zsolt, Tarlós István, Palkovics László, Mogyoród HÉV, egyik legősibb, leendő M9-es, férfi bókol, repülőgépek okozta, horvát kormány, szomszédaink pont, ellenkezőjét teszik, magyarság mégis, egyeztetést követően, férfival személyiségem, meglátja bennem, csillogó kincset, isteni gondviselésnek, isteni megőrzés, autója volt, vélemények meglehetősen, találgatás Jézus, vélemények abból, irányba mutatnak, mélyalvás időszakában, repülések megszűnnek, változások révén, repülőtértől északnyugati, délkeleti irányba, 1-es kifutóról, visszavásárlási folyamat, üzleti irányvonal, forgalom végig, főbejárat felől, 6-os kapu, irányba lehet, délelőtti órákban, versenypálya felé, 2-es kapuig, ökölvívás magyar, sportág minden, irányba tart, célért küzd, elnökség által, üvegcseréphalmaz, visszavásárlási, komfortzónámból, vélekedésekben, hagyományaihoz, gondviselésnek, kivásárlásához, kvótaszerzésre, megerősítenek, észrevétlenül, gyakorlatilag,
© 2013 TVN.HU Kft.