Belépés
Az inaktív életmód veszélyes is lehet
Manapság rengetegen kénytelenek ülő életmódot folytatni, hiszen sokan dolgoznak irodában, azonban a napi 8 óra vagy ennél több ülés súlyosan károsíthatja az egészséget. A legutóbbi kutatások során bebizonyosodott, hogy az ülő életmód jelentősen megnöveli a halálozási kockázatokat.

Egy kutatásba olyan idősebb nőket vontak be, akik inaktív életmódot folytattak és súlytöbbl...
2021-03-02 22:21:07
1/4
A négy napos maraton első felvonása véget ért. Még jó, hogy reggel ránéztem a telefonra és láttam, hogy 2°c fok van csak, ezért magamra vettem a vasutas kabát bélését is, és már az irodában de betettem a kabátba. Jó döntésnek bizonyult, mert amíg sötét volt bizony hideg volt. A derekam érzékeny a hidegre és jobb megelőzni a problémákat.
Intéztem recepteket és beutalót is. ...
2020-11-06 20:22:19
Erősítsük az elménket egyszerű módszerekkel!
... kütyüt használjunk és több testedzést iktassunk be az életünkbe. Mindannyiunknak elegendő mozgásra és friss levegőre van szüksége, sajnos azonban sok időt kell töltenünk a lakásban, az irodában, ami nem kedvez az egészségnek. A legjobb, ha a mozgás a szabadban, a friss levegőn, a természetben történik. A számítógép előtt üldögélés, a telefon babrálása akár még negatívan is hathat ...
2020-10-15 21:05:17
Igazam lett
... a többi tévelygés. Hegyesben vegzálták egy kicsit a hozzánk utazókat. Visszafelé komikusabb volt a 14 negyvenes gyorsvonat, hálókocsikból tákolták össze. Pesten jártam az Iskola utcai irodában, rendberaktam a gépemet. Bementem a minisztériumba. Hőkamera, majd mire a három osztályt végigjártam, elment az idő. Hasznos volt, sok mindent meg tudtam beszélni.
Ezt most Jászapátin ...
2020-09-19 19:21:50
A sok ülés veszélyezteti az egészséget
Manapság sokunkra jellemző, hogy a munkánk miatt túl sokat ülünk naponta, pontosabban fogalmazva órákig ülünk egyhuzamban és nem tartunk kisebb-nagyobb szünetet. Fontos tudni, hogy az ülő életmód megnöveli a szívbetegségek kialakulásának kockázatát, ezért érdemes tudatosan kezelni ezt a problémát.

Kikre veszélyes az ülő életmód?
Voltaképpen minden korosztály érintet...
2020-09-01 08:45:56
Letartóztatták a mátyusi polgármesteri hivatalba betörő két férfit
... a hivatalból két számítógépet, számítástechnikai eszközöket és szeszes italokat loptak el, amelyeket egy helyi ingatlanban elrejtettek, majd később visszamentek és tüzet gyújtottak az irodában.
Ezután a betörtek a helyi könyvtárba is, ahonnan szintén számítástechnikai eszközöket vittek el és gyújtogattak. A gyanúsítottak a lopással legalább 200 ezer, a rongálással egymillió ...
2020-07-14 18:12:51
Egy férfi és egy nő fogja együtt vezetni a César-díjakat jelölő francia filmakadémiát
... lemondott vezetők zárt ajtók mögött fogadtak el, az akadémia mind a 4313 tagja szavazhat majd a szeptemberi választáson a vezetőség új tagjaira.
A közgyűlés, a vezetőség és az egyesületi irodában dolgozók között is arányos lesz a nők és a férfiak aránya, az elnöki tisztet pedig egy nőből és egy férfiból álló páros fogja betölteni - olvasható az akadémia közleményben, amelyet ...
2020-07-09 22:42:53
Megnyitották a kínai kormányzat nemzetbiztonsági irodáját Hongkongban
... hivatkozva azt írta: a helyszín kiválasztásának fő szempontja volt, hogy az iroda "nyíltnak és korrektnek" mutatkozzon a hongkongiak szemében. Egy másik forrás pedig a lapnak elmondta: az irodában kétszáz-háromszáz ember dolgozik majd.
Az iroda megnyitásával egy napon Kevin Yeung hongkongi oktatási miniszter egy, a hongkongi diákok szólásszabadságáról szóló kérdésére adott ír...
2020-07-08 10:21:20
Dr. Gyökössy Endre
... mondat után rátért, mi nyomja a szívét, legbelül. Névnapjára a felesége kezébe adott valami szépen csomagolt bigyulát, és azt mondta: Isten éltessen, kezet rázott vele, mint a főnöke az irodában. Kibotorkált a kertbe, a kutya a nyakába ugrott, és végig nyalta a képét.

- Legalább megcsókolt valaki. - Kínosan felnevetett, de megpárásodott a szeme.

- Sokat...
2020-06-29 22:00:40
A fogyás 10 törvénye
... erényeid, és a hibáid is az életed része. Ettől lesz kerek egész a világod.

9.Tornázz, mozogj minél többet. Egy-két könnyebb gyakorlatot, például vállkörzést, fejkörzést még az irodában is elvégezhetsz. Hetente egy-két alkalommal pedig menj edzőterembe.

10.Csodáld magad. A kitartó munka meghozza eredményét, nézegesd magad a tükörben, és osztogass dicséretet m...
2020-06-14 22:43:39
1 2 3 ........................148 149 ............223 224 ............296 297 298 
Címkék: Gyökössy Endre, Kevin Yeung, inaktív életmód, elménket egyszerű, mátyusi polgármesteri, kínai kormányzat, legutóbbi kutatások, halálozási kockázatokat, kutatásba olyan, négy napos, vasutas kabát, derekam érzékeny, friss levegőn, természetben történik, számítógép előtt, telefon babrálása, többi tévelygés, hozzánk utazókat, három osztályt, munkánk miatt, szívbetegségek kialakulásának, helyi ingatlanban, helyi könyvtárba, lopással legalább, rongálással egymillió, akadémia mind, 4313 tagja, szeptemberi választáson, egyesületi irodában, férfiak aránya, elnöki tisztet, férfiból álló, akadémia közleményben, helyszín kiválasztásának, hongkongiak szemében, másik forrás, lapnak elmondta, irodában kétszáz-háromszáz, iroda megnyitásával, napon Kevin, hongkongi diákok, felesége kezébe, nyakába ugrott, életed része, kitartó munka, nemzetbiztonsági, kiválasztásának, mindannyiunknak, bebizonyosodott, letartóztatták, kialakulásának, minisztériumba, szívbetegségek, polgármesteri, filmakadémiát, megpárásodott, megnyitásával,
© 2013 TVN.HU Kft.