Belépés
Agyi aneurizma felismerése
... történhet. Néhány betegnél, mint pl. a cikk elején említett Lisa-nál, napokig, hetekig csak szivárgás tapasztalható és utána történik meg a nagyobb kitörés. Kis mennyiségű vér is erősen irritálja az agyat, a kifolyó vér pedig növeli a nyomást a koponyában. Ráadásul a szivárgás eltereli a véráramot az agy azon szöveteitől, amik folyamatosan igénylik a vérellátást.

Ez a ...
2023-04-18 20:18:55
A légszennyezettség veszélyezteti a tüdő egészségét
Amikor hideg az idő, a levegő egyre szárazabbá válik. Ez a helyzet még azok számára is megnehezíti a légzést, akik egyébként nem küzdenek semmilyen tüdőbetegséggel. Ha a levegő még szennyezett is, akkor ez jelentősen megnöveli a légzésproblémák és a tüdőbetegségek kialakulásának kockázatát.

A levegőben nagyon sokféle szennyező anyag megtalálható, többek között porrészecs...
2023-02-21 22:33:32
Tüdőkárosítók
... eleve valamilyen tüdőbetegségben szenvednek.

A savas ételek és italok gyomorégést okozhatnak. A savas reflux pedig fokozza a tüdőbetegség tüneteit, mégpedig oly módon, hogy irritálja a légutakat. A savas reflux kiváltói lehetnek a citrusfélék, a szénsavas üdítőitalok, a kávé, a tea, a fűszeres ételek.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/taplalek ok-vitaminok-...
2023-02-03 21:38:13
A stressz és a gyomorfekély – van közöttük kapcsolat
... gyakran számolnak be arról, hogy túl stresszes az életük, túl sokat idegeskednek. Ennek az a magyarázata, hogy stresszes helyzetben a szervezet több gyomorsavat termel, amely viszont irritálja a gyomrot, fájdalmat okozva. Ha ez a probléma állandósul, akkor ennek következménye lesz a gyomorfekély.

A fájdalomcsillapító gyógyszerek visszafogják a prosztaglandin nevű hormon...
2023-02-03 21:26:24
Gyomorhurut csillapítása természetes módszerekkel
Otthoni módszerek a gyomorhurut csillapítására

A gyakran fájdalmas emésztőrendszeri zavarokkal, görcsökkel, émelygéssel vagy hányással járó, gasztritisz néven is ismert gyomorhurut a gyomor nyálkahártyájának gyulladása. Kialakulása vagy kiújulása hátterében leggyakrabban az alkoholfogyasztás áll, ám egyes fájdalomcsillapítók túlzott alkalmazása, vagy a Helicobakter pylor...
2023-01-14 23:23:42
Otthoni módszerek a gyomorhurut csillapítására
Emésztőrendszeri zavarok?
Fájdalmak és görcsök?
Hányinger és hányás?
A következőkben megtudhatjuk, hogyan enyhíthetjük a gyomorhurut kínzó tüneteit.

A gyakran fájdalmas emésztőrendszeri zavarokkal, görcsökkel, émelygéssel vagy hányással járó, gasztritisz néven is ismert gyomorhurut a gyomor nyálkahártyájának gyulladása. Kialakulása vagy kiújulása hátter...
2023-01-05 23:08:04
Gyógynövények savas refluxra
... kell gyógyszerhez nyúlni, hiszen nagyon sok más megoldás is létezik a probléma orvosolására. A savas reflux nem más, mint amikor a gyomorsav visszaáramlik a nyelőcsőbe, és mivel a sav irritálja a nyelőcsövet, így nagyon sok kellemetlenséget okozhat. Azonban vannak olyan gyógynövények, amelyek nagyon hatékonyak lehetnek a probléma orvosolásában.

A gyömbér az egyik leghas...
2022-11-23 22:43:33
A mustárolaj gyógyhatásairól
...

10. Növeli az étvágyat:
A megfelelő egészséges nagy mértékben függ a jó étvágytól. A mustárolaj étvágygerjesztő hatású, mivel serkenti a gyomornedvek termelését. Ezenkívül irritálja a belek falát, így éhséget kelt.

11. Stimulálószer:
A mustárolaj erős stimulálószer, mivel serkenti az emésztőrendszert, a vérkeringést és kiválasztó rendszert. Serken...
2022-09-22 15:49:13
A májkárosodás fontos jelei
... problémák: amikor a máj megbetegszik, nem képes megfelelő mennyiségű epét termelni, ezért gyakrabban fordul elő hasmenés. Az epe hiányában megnő a zsírokkal szembeni érzékenység, ami irritálja a beleket, de okozhat felfúvódást és székrekedést is, valamint a szervezet kevésbé tolerálja az alkohol bevitelt.

4, Hasmenés, székrekedés, bélrendszeri vérzés. A sérült máj eredm...
2022-09-18 18:35:30
A fokhagyma jótékony hatásai
... fokhagymát, hűtse langyosra. Ezután készítsen belőle fokhagyma krémet egy sodrófa segítségével és bőségesen vigye fel a krémet az egész arcára. A főzéssel a fokhagyma veszít erejéből, így nem irritálja a bőrt.

Fekete fejű comedók (mitesszerek) eltüntetése
Az egyik leggyakoribb bőrprobléma a fekete mitesszer, ami gyakran fordul elő zsíros bőrűek esetében.
...
2022-07-29 17:52:54
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......81 82 83 
Címkék: légszennyezettség veszélyezteti, tüdő egészségét, gyomorfekély &#8211, gyomorhurut csillapítására, mustárolaj gyógyhatásairól, májkárosodás fontos, fokhagyma jótékony, cikk elején, nagyobb kitörés, szivárgás eltereli, levegő egyre, tüdőbetegségek kialakulásának, levegőben nagyon, savas ételek, savas reflux, tüdőbetegség tüneteit, szénsavas üdítőitalok, fűszeres ételek, szervezet több, probléma állandósul, prosztaglandin nevű, gyakran fájdalmas, gyomor nyálkahártyájának, következőkben megtudhatjuk, gyomorhurut kínzó, probléma orvosolására, gyomorsav visszaáramlik, probléma orvosolásában, egyik leghas, megfelelő egészséges, mustárolaj étvágygerjesztő, gyomornedvek termelését, belek falát, mustárolaj erős, zsírokkal szembeni, szervezet kevésbé, alkohol bevitelt, sodrófa segítségével, egész arcára, fokhagyma veszít, egyik leggyakoribb, fekete mitesszer, emésztőrendszert, emésztőrendszeri, kellemetlenséget, gyógyhatásairól, légzésproblémák, étvágygerjesztő, tüdőbetegséggel, tüdőbetegségben,
© 2013 TVN.HU Kft.