Belépés
Dietetikus: a rostfogyasztás krónikus betegségeket előzhet meg
... ajánlott, ezt azonban Magyarországon a legutóbbi reprezentatív táplálkozási felmérés szerint sem a nők, sem a férfiak nem érik el, bár a férfiak megközelítik az alsó határt - tudatta.
Ismertette, a hazai táplálkozási ajánlás alapján napi négy adag gyümölcsöt vagy zöldséget és egy adag teljes kiőrlésű gabonát kell enni ahhoz, hogy ez a mennyiség meglegyen.
Kitért arra is:...
2019-01-22 10:11:10
Szíriai nuncius: a szíriai konfliktus legfőbb áldozatai a gyermekek
... természetes összetartozást a közel-keleti keresztényekkel - tette hozzá Orbán Balázs.
Giampaolo Silvestri, a szíriai nyitott kórházak programot koordináló AVSI Alapítvány főtitkára ismertette: az alapítványnak 31 országban 179 programja van. Elsősorban az oktatást és az élelmiszerellátást szeretnék biztosítani a háború sújtotta országokban. Elmondta: a nyitott kórházak progra...
2019-01-21 22:02:59
Brexit - Ingyen kérhetnek letelepedési engedélyt a külföldi EU-polgárok
...
Theresa May hétfő délután a londoni alsóházban ismertette a kormány válaszát arra, hogy a képviselők a múlt héten példátlan, 230 fős többséggel elutasították a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét tartalmazó, az EU-val novemberben elért megállapodást.
May a megállapodás legsúlyosabban bírált eleméről, az ír-északír határellenőrzés visszaállításának elkerülésé...
2019-01-21 19:12:21
Ellenzék: a MÁV ne alkalmazza a munka törvénykönyvének módosítását!
... aláíratni Homolya Róberttel, a MÁV vezérigazgatójával. Amennyiben elfogadja a nyilatkozatot, akkor a vezérigazgatónak mindent el kellene követnie, hogy ne alkalmazzák a jogszabályt - ismertette az irat tartalmát.
Bősz Anett (független) arról beszélt, hogy azért akartak újra egy állami vállalatnál tiltakozni, mert az állami cégeknek példát kell mutatniuk, hogy fontosak számukr...
2019-01-21 15:52:06
Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet
...
Ismertette: a több mint 600 oldalas, mintegy 200 illusztrációval és színes térképpel ellátott mű a nemzeti ereklye viszontagságait meséli el, kiderül belőle, hogy hányszor és hova, illetve, hogy milyen okokból és körülmények között szállították a Szent Koronát külföldre, majd miként tért haza.
Elmondta: a magyar koronát tizenegyszer szállították külföldre, többségében Ny...
2019-01-19 15:46:57
Deutsch: meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akar befogadni migránsokat
... jogállamiság érvényesülésével kapcsolatban rendszerszintű probléma merül fel, egy európai bizottsági eljárásban olyan határozatot lehetne hozni, amellyel az uniós források visszavonhatók - ismertette a tervet.
Ezt úgy értékelte: ez megint csak egy "ürügy", a döntés mögött ugyanis az a tényleges politikai szándék áll, hogy a bevándorlásellenes országokat rávegyék álláspontjuk ...
2019-01-18 17:01:45
Modernizál és árakat változtat februártól a Magyar Posta
...
A közlemény szerint a könyvelt levélküldemények elektronikus nyomon követése várhatóan júliustól lesz elérhető.
A lakossági ügyfelek legnépszerűbb terméke, a 30 g-os közönséges levél feladási ára nem változik február elsejétől, az 50g-os levél díja pedig 5 forinttal lesz több.
Az elsőbbségi 30 és 50g-os levelek szintén 5-5 forinttal kerülnek majd többe - ismertetté...
2019-01-18 12:42:08
Január 28-ától lehet a nyári vándortáborokba jelentkezni
... kormány a vándortáborokat 600 millió forinttal támogatja, ami tartalmazza egyebek közt a felszerelések biztosítását, a szálláshelyek kiépítését, a tanárok, bázisgondnokok juttatását - ismertette a kormánybiztos.
Révész Máriusz kiemelte, a táborokban az idén is hangsúlyt fektetnek a környezettudatos szemlélet erősítésére.
Tavaly a vándortáborokban 7 ezren vettek részt, a...
2019-01-18 11:41:35
LMP: hatvanezer forint legyen a köztisztviselői illetményalap!
... v...
2019-01-18 11:01:27
Megnégyszereződött a szabálysértő drónreptetésekkel kapcsolatos bejelentések száma
...
A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy a pilóta nélküli légijárművek nem megfelelő alkalmazásának repülésbiztonsági szempontból komoly kockázata van.
Az egyik legkirívóbb eset Magyarországon tavaly novemberben történt, amikor egy érkező járat pilótája azt jelezte a HungaroControl irányítónak, hogy egy drón mindössze hatvan méterrel volt a repülőgép alatt - isme...
2019-01-18 10:41:27
1 2 3 ..................880 881 .........1321 1322 .........1760 1761 1762 
Címkék: Szent Korona, Magyar Posta, Orbán Balázs, Giampaolo Silvestri, AVSI Alapítvány, Theresa May, Homolya Róberttel, Bősz Anett, Szent Koronát, Révész Máriusz, rostfogyasztás krónikus, szíriai konfliktus, külföldi EU-polgárok, munka törvénykönyvének, nyári vándortáborokba, köztisztviselői illetményalap, szabálysértő drónreptetésekkel, legutóbbi reprezentatív, férfiak megközelítik, alsó határt, hazai táplálkozási, adag teljes, mennyiség meglegyen, közel-keleti keresztényekkel, szíriai nyitott, háború sújtotta, nyitott kórházak, londoni alsóházban, kormány válaszát, múlt héten, brit EU-tagság, megállapodás legsúlyosabban, ír-északír határellenőrzés, vezérigazgatónak mindent, irat tartalmát, állami vállalatnál, állami cégeknek, több mint, nemzeti ereklye, magyar koronát, európai bizottsági, uniós források, döntés mögött, közlemény szerint, könyvelt levélküldemények, lakossági ügyfelek, 50g-os levél, felszerelések biztosítását, szálláshelyek kiépítését, környezettudatos szemlélet, közleményben felhívták,
© 2013 TVN.HU Kft.