Belépés
Tour de Hongrie - Filutással és Giro-szakaszgyőztessel indul a Giotti Victoria
... mellett ott lesz az olasz Andrea Guardini, aki 2012-ben ünnepelt etapsikert az olasz körversenyen.
A Tour de Hongrie-n így már 12 csapat részvétele biztos, köztük négy World Tour-istállóé, a kazah Asztanáé, az amerikai Trek-Segafredoé, a holland Jumbo-Vismáé, illetve - Peák Barnabással a soraiban - az ausztrál Mitchelton-Scotté.
A prokontinentális szintű csapatok közül o...
2020-01-31 20:46:19
Mexikói Nagydíj - Verstappen a pole pozícióban
... versenyt, szombaton pedig egyedüliként került 1:15 perc alá.
Az időmérőn két Ferrari végzett a második, illetve harmadik helyen azután, hogy ezt megelőzően sorozatban ötször az olasz istállóé volt a pole pozíció. A második időt a monacói Charles Leclerc, a harmadikat a négyszeres vb-győztes német Sebastian Vettel autózta.
A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton ...
2019-10-26 21:32:26
Jókai Mór: Életemből (részlet)
... készen.
Friss szalma! Illatos széna! Milyen jó angol urak lovainak lenni! Jójcakát, édes barátom. Majd csak magam aluszom itt.
Reggel megy a vendéglőshöz, s mondja, hogy fizetni akar az istállóért, egy lóért.
- Hát hol az a ló?
- Én vagyok magam az a ló.


Kép: Lesták J. Hunor
Egy ilyen ötlettel valami francia vaudeville-író div...
2012-12-29 11:50:12
Tormay : Az ősi küldött 3.1/2
...
VIII.Azidőkben egy fehér sólyom keringett Magyarországon a romok felett.
Lelkében új fényt vitt és a fényt kis lángokra szaggatta, hogy számlálhatatlanoknak világítson. A szívét szétosztotta, mert nem volt egyebe.
Róla beszéltek a falvakban, a városok terecskéin, a kutaknál. A templomokban nyugtalanul néztek hátra a hívők, ha szok...
2011-03-20 15:09:49
1 
Címkék: Giotti Victoria, Mexikói Nagydíj, Jókai Mór, Andrea Guardini, World Tour-istállóé, Peák Barnabással, Charles Leclerc, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Lesták, pole pozícióban, olasz Andrea, olasz körversenyen, kazah Asztanáé, amerikai Trek-Segafredoé, holland Jumbo-Vismáé, ausztrál Mitchelton-Scotté, prokontinentális szintű, olasz istállóé, pole pozíció, második időt, monacói Charles, négyszeres vb-győztes, ilyen ötlettel, fehér sólyom, romok felett, szívét szétosztotta, városok terecskéin, templomokban nyugtalanul, prokontinentális, magyarországon, templomokban, egyedüliként, vendéglőshöz, körversenyen, szétosztotta, barnabással, nyugtalanul, világbajnok, mitchelton, etapsikert, részvétele, segafredoé, terecskéin, istállóért, vaudeville, világítson, négyszeres, harmadikat, pozícióban, filutással, megelőzően, verstappen, sorozatban, beszéltek, sebastian, életemből, falvakban, szombaton, keringett, szaggatta, azidőkben, istállóé, ausztrál, csapatok, kutaknál, asztanáé, amerikai, versenyt, időmérőn, harmadik,
© 2013 TVN.HU Kft.