Belépés
Test, elme, lélek
......nemcsak testünket kell istápolnunk, hanem elménket és lelkünket még sokkal inkább. Mert az ész fénye is, mint a lámpás, ha olajat belé nem csepegtetünk, kialszik öregkorban.

Marcus Tullius...
2019-11-09 20:00:23
Megolajozom
Nem csak testünket kell istápolnunk, hanem elménket
és lelkünket még sokkal inkább, mert az ész fénye is,
mint a lámpás, ha olajat belé nem csepegtetünk, kialszik
öregkorban.

(Cicero)


...
2018-10-13 16:18:38
Bölcsességek, aforizmák
... tanultatok, és minden eszközt fel, miért találtatok, ha azt az egyet el nem éritek soha, hogy észhez térítsétek azt, ki esztelen. (Euripidész)

9. Nem csak testünket kell istápolnunk, hanem elménket és lelkünket még sokkal inkább, mert az ész fénye is, mint a lámpás, ha olajat belé nem csepegtetünk, kialszik öregkorban. (Cicero)

10. Ha az elmét hatni hagyjuk, ...
2017-01-25 18:39:32
Vége a liberális demokráciának
... magunknak kell feltárnunk, kutatnunk, megismernünk földünket, bányászati, növénytermelési, talajismereti, éghajlati és ebből következőleg termelési vonatkozásokban egyaránt. Ezért kell istápolnunk a magyar tudományt, amely erre irányul, s ezért kell a nemzeti élet egészen kis részletmunkásának, a kisbirtokosnak, a mezőgazdasági munkásnak, a bányásznak is követelni az egyetemek fej...
2016-10-11 20:45:16
Cicero bölcsességei
... ingatták meg, az öregek támogatták ésé állították helyre.
A meggondolatlanság ... a virágzó korral, az okosság az öregséggel jár együtt.
... nemcsak testünket kell istápolnunk, hanem elménket és lelkünket még sokkal inkább. Mert az ész fénye is, mint a lámpás, ha olajat belé nem csepegtetünk, kialszik öregkorban.
... semmi sem bánt bennünket, amire nem k...
2016-07-25 15:42:12
Mint a lámpás
Nem csak testünket kell istápolnunk,
hanem elménket és lelkünket
még sokkal inkább, mert az ész fénye is,
mint a lámpás, ha olajat belé nem
csepegtetünk, kialszik öregkorban.

(Cicero)

...
2016-04-21 16:06:01
Felbolydult méhkas
... gondolják egyesek, hogy hetven évvel a

békekötés és negyedszázaddal a kommunista diktatúra bolsevik arculatú elnyomása

után, gyilkosaink személyes áldozatait kellene istápolnunk ? Elszámoltatás nem

történt, nem történhetett, mert a globális elrendeződés baloldalinak nevezett haladó

ága mind a mai napig működik, miközben Európa nemzeteit ...
2014-02-03 18:31:20
aforizmák
... tanultatok, és minden eszközt fel, miért találtatok, ha azt az egyet el nem éritek soha, hogy észhez térítsétek azt, ki esztelen. (Euripidész)

9. Nem csak testünket kell istápolnunk, hanem elménket és lelkünket még sokkal inkább, mert az ész fénye is, mint a lámpás, ha olajat belé nem csepegtetünk, kialszik öregkorban. (Cicero)

10. Ha az elmét hatni hagyjuk, ...
2014-01-20 15:35:10
szeretettel
... minden eszközt fel, miért találtatok, ha azt az egyet el nem éritek soha, hogy észhez térítsétek azt, ki esztelen. (Euripidész)

Január 17.

Nem csak testünket kell istápolnunk, hanem elménket és lelkünket még sokkal inkább, mert az ész fénye is, mint a lámpás, ha olajat belé nem csepegtetünk, kialszik öregkorban. (Cicero)

Január 18.

Ha az...
2012-08-06 17:56:36
Nem csak a testünket kell istápolnunk...
Nem csak testünket kell istápolnunk, hanem elménket és lelkünket még sokkal inkább,
mert az ész fénye is, mint a lámpás, ha olajat belé nem csepegtetünk, kialszik öregkorban.

Cicero
...
2012-05-11 14:58:42
1 2 
Címkék: Marcus Tullius, liberális demokráciának, testünket kell, elmét hatni, magyar tudományt, nemzeti élet, mezőgazdasági munkásnak, öregek támogatták, meggondolatlanság &#8230, virágzó korral, kommunista diktatúra, globális elrendeződés, növénytermelési, negyedszázaddal, vonatkozásokban, kisbirtokosnak, mezőgazdasági, elszámoltatás, demokráciának, talajismereti, történhetett, bölcsességei, csepegtetünk, következőleg, bölcsességek, megismernünk, elrendeződés, baloldalinak, megolajozom, felbolydult, istápolnunk, gyilkosaink, szeretettel, térítsétek, kommunista, feltárnunk, öregkorban, euripidész, öregséggel, állították, tanultatok, találtatok, áldozatait, tchounette, támogatták, bányásznak, bányászati, centerblog, földünket, nemzeteit, lelkünket, liberális, testünket, magunknak, aforizmák, személyes, kutatnunk, éghajlati, bennünket, egyetemek, békekötés, diktatúra, követelni, tudományt, gondolják, elnyomása, munkásnak, termelési, elménket, kialszik, bolsevik,
© 2013 TVN.HU Kft.