Belépés
Izrael célzott légicsapással megölte az iráni pénzek Gázába juttatásának felelősét
... a terrorszervezetekhez.
A ynet szerint ezzel az izraeli hadsereg visszatért a terrorért felelős személyek elleni kivégző akciók gyakorlatához.
Az Iszlám Dzsihád nevű gázai iszlamista csoport szóvivője a célzott kivégzés után bejelentette, hogy Izrael minden városát lőni fogja.
"Készen állunk egy nyílt hadműveletre Izraellel szemben, és nem lesz benne sehol sem bizt...
2019-05-05 16:31:47
Többen súlyosan megsebesültek becsapódó gázai rakétáktól
... szerint az askelóni Barziláj kórház onkológiai osztályánál csapódott be, és komoly anyagi károkat okozott.
A Háárec című újság honlapja szerint a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamász terrorszervezet jelenleg mintegy öt-hatezer rakétával rendelkezik, harmincezer harcost tud bevetni, és rendkívüli helyzetben további hétezret tud mozgósítani. Mellettük az Iszlám Dzs...
2019-05-05 14:01:23
Több száz rakétát lőttek ki Gázából Izraelre, a hadsereg válaszul harckocsikat és rakétákat
... ország déli részének kirándulóhelyeit, valamint az askelóni tengeri fürdőhelyeket, s a környező településeken megnyitották a közösségi óvóhelyeket.
Az Iszlám Dzsihád nevű gázai iszlamista terrorszervezet azzal fenyegetőzött, hogy pokollá teszi az övezet környékén lakók életét, ha Izrael nem szünteti be a gázai katonai célpontok elleni csapásokat. Mindeközben az Ynet gázai fo...
2019-05-04 19:02:58
Több mint száz rakétát lőttek ki Gázából Izraelre, a hadsereg válaszul harckocsikat vetett be
... ellenrakétái. Az övezet közelében lévő Netív Haaszara nevű településen egy házat azonban eltalált egy gázai rakéta, de csak anyagi kár keletkezett.
Az Iszlám Dzsihád nevű gázai iszlamista terrorszervezet azzal fenyegetőzik a rádió szerint, hogy pokollá teszi az övezet környékén lakók életét, ha Izrael nem szünteti be a gázai katonai célpontok elleni csapásokat.
Az izra...
2019-05-04 13:11:16
Két izraeli katona megsebesült, két palesztin meghalt a Gázai övezetnél
... megsebesítettek.
A sebesülteket helikopteren a Beér-Séván lévő Szoroka kórházba szállították, majd az izraeli légierő és harckocsik támadást intéztek a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamász terrorszervezet övezetben található állásai ellen. Palesztin források szerint ekkor haltak meg ketten.
Mindez akkor történt, amikor a Hamász vezetői Kairóban tartózkodnak, ...
2019-05-03 20:12:36
Média: Izrael kemény válaszcsapással torolja meg a palesztin rakétatámadást
... előtt. A híradások szerint várhatóan a légierő hajtja majd végre a válaszcsapásokat. A tévében megszólaló szakértők azt feltételezik, hogy a palesztin lakosságú Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet vezetői a várható izraeli rakétatámadások elől a föld alatti alagútrendszerbe húzódtak.
Benjámin Netanjahu miniszterelnök közölte, hogy megszakítja egyesült állam...
2019-03-25 10:01:03
Száz légicsapással válaszolt az izraeli hadsereg a Tel-Avivra lőtt két rakétára
...
Izrael a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamászt tekinti felelősnek a Tel-Avivra célzott rakétákért, noha a Hamász és az Iszlám Dzsihád is tagadta a támadást.
Az ellentámadás célpontjai között volt a Hamásztengerparti támaszpontja, föld alatti rakétakészítő üzeme és raktára, egyik kiképző központja és gyakorló pályája. A létesítményekben nem tartózkodtak ember...
2019-03-15 07:20:50
Két rakétát lőttek ki Tel-Avivra a Gázai övezetből
...
A tévé szakértői szerint az esti órákban két iráni gyártmányú Fadzsr rakétát indítottak az iszlamista Hamász mozgalom által irányított Gázai övezetből.
Tel-Avivban és környékén megszólaló légvédelmi szirénák hangjára a közel félmilliós izraeli nagyváros lakói védett szobákba vagy más fedezékekbe menekültek, majd két robbanás hallatszott.
A Gázai övezetből származó f...
2019-03-14 21:42:45
Molotov-koktélt dobtak egy rendőrségi posztra az al-Aksza mecsetnél, a Templom-hegyen
... rejt, amit a Templomhegy vagy arab nevén a Haram al-Sarif felől lehet csak megközelíteni.
Az izraeli hatóságok szerint a második intifáda idején, 2000 után a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász vezetői ebben a teremben működtették szervezetüket, s ezért 2003-ban bírósági végzéssel lezárták a helyiséget. Jeruzsálem azzal is vádolja a palesztinokat, hogy illegálisan ásatások...
2019-03-12 15:57:48
Az Európai Bíróság elutasította a Hamász fellebbezését, marad a vagyonbefagyasztás
...
A Gázai övezetet uraló iszlamista szervezet azzal fordult a törvényszékhez, hogy töröljék a feketelistáról, amelynek alapján szankciókat rendeltek el ellene.
Szerdán a luxembourgi székhelyű bíróság elutasította a beadványt, a Hamász összes jogi érvével egyetemben.
Mint közölték, ezzel megerősítették a Hamásszal szembeni vagyonbefagyasztás meghosszabbítására vonatkoz...
2019-03-06 15:02:08
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .28 29 30 
Címkék: Gázából Izraelre, Európai Bíróság, Iszlám Dzsihád, Iszlám Dzs, Netív Haaszara, Benjámin Netanjahu, iráni pénzek, hadsereg válaszul, palesztin rakétatámadást, izraeli hadsereg, rendőrségi posztra, al-Aksza mecsetnél, ynet szerint, terrorért felelős, célzott kivégzés, nyílt hadműveletre, askelóni Barziláj, askelóni tengeri, környező településeken, közösségi óvóhelyeket, övezet környékén, gázai katonai, övezet közelében, házat azonban, gázai rakéta, rádió szerint, sebesülteket helikopteren, izraeli légierő, híradások szerint, légierő hajtja, tévében megszólaló, palesztin lakosságú, várható izraeli, föld alatti, ellentámadás célpontjai, tévé szakértői, esti órákban, iszlamista Hamász, közel félmilliós, izraeli hatóságok, második intifáda, teremben működtették, luxembourgi székhelyű, létesítményekben, válaszcsapásokat, alagútrendszerbe, kirándulóhelyeit, terrorszervezet, válaszcsapással, megsebesítettek, rakétatámadások, törvényszékhez, rakétatámadást, feketelistáról, megerősítették, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.