Belépés
Tisztelet a Hősöknek!
... műszakilag megerősített állásaikban. Az egri seregtest honvédei keményen álltak helyt, olyannyira, hogy két napon keresztül dacoltak a túlerőben lévő ellenséggel, és csak parancsra, iszonyatos veszteségek árán törtek ki a bekerítésből.

Az első ütközetnap

Az egri 14-esek legsúlyosabb küzdelmeit kívánjuk megidézni a korabeli harctudósítások segítségével, különö...
2019-01-12 13:15:45
A szeretete a gazoknak megvehető
... bűnös, azért, hogy védtem őket a feketemágiától, nem szólva arról 1992-es észlelésem óta, mi történik a lakásban, szolgáltam őket szeretet és tisztelet nélkül a szomszéd Ágnesek sorsaként iszonyatos állapotban, gondoskodva róluk.

Tehát a karácsony a tiszta szívű emberek ünnepe lett volna, pénzzel és ajándékkal csak megvenni lehet a tékozló Föld őrjöngését, amelyet ragas...
2018-12-18 13:18:48
Ferenczi György: családi zenekarokat gyűjtöttünk be
... Szalonnáéknak. A lábdob beütések kiadták egy-egy magyar tájegység tánclépéseit, ez volt a kiindulási pont a közös munkához.
"Egyszerre játszottuk fel, ahogy az ötvenes években csinálták, iszonyatos ereje van, ahogy a két zenekar együtt muzsikál" - tette hozzá a szájharmonikás, énekes, hegedűs.
A lemez harmadik szereplője a Söndörgő, amely egy több mint nyolcperces darabb...
2018-12-11 10:21:04
Az emberség okkultizmus?
... megszülettetve, s a vaskommunista sorozatuk születésem óta tartott. Mivel mindent lebontó csapást kaptam a számba, nem tudok enni, nincsenek fogaim, így falni kényszerülök csontozat nélkül iszonyatos módon. A gyomorba az étel egybe kerül majdnem, amelyik felmondta a szolgálatot, különféle emésztési betegségekkel jelentkezett. Nem kell ezen csodálkozni, a fog erőt jelent, mindegyik...
2018-12-07 01:22:47
Majtényi Erik
... döfött penge,
már úgy fáj a hiányod,
mint amikor a durván hasított
kéreg alól a gyanta felszivárog.

Estéim sárga lámpafénybe
burkolnak, és az éjjelem
iszonyatos: kifestett szájú
vigasztalanság hál velem.

Mint aki lopna s reszket a keze,
úgy lapulok meg az időben,
a léted fáj most, varázsos valód,
amelyet eloroztál ...
2018-11-27 19:30:06
Sziénai Szent Katalin egyház tanító
... segített. Egyháztanító, Olaszország védőszentje, Európa társ védőszentje. S ő a haldoklók védőszentje is.
1380 nagyböjtjére Katalin fekvőbeteg lett. Tanítványai tanúsága szerint iszonyatos kísértéseket szenvedett, az ördögök valósággal tomboltak körülötte, míg végül április 29-én a tercia idején eltávozott égi Vőlegényéhez.
Leírás itt olvasható http://talit...
2018-11-25 12:25:29
A falu orvosa
A falu orvosa iszonyatos sebességgel száguld végig a falu főutcáján.
- Lassabban vezess! - figyelmezteti a felesége -, mert megállít a rendőr!
- Nem hiszem. Megmondtam neki, hogy egész nap maradjon az ágyban!...
2018-11-20 17:42:18
Képes idézetek
... álmodozom, hogy végre jönni fog az, akit annyira akarok majd, hogy az utána való sóvárgás elnyomja az összes félelmemet és bizalmatlanságomat, és végre eszemet vesztem.

Hűha. Iszonyatosan jó álmodozó vagyok!

Valaki szerint hiteles oldalról másoljunk!

Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló k...
2018-11-12 08:44:08
Szép estét kívánok mindenkinek!
... rázó mennydörgéssel válaszoltak. Zuhogott az eső, a cikázó villámok megvilágították a koromsötét éjszakát. Hajnaltájban hatalmas robajjal óriási szikladarabok zuhantak a mélybe, és az iszonyatos földindulás maga alá temetett mindent, a lányt, a zsiványt, sőt meg a pásztort is nyájastól, aki a szembe levő hegyoldalban legeltetett. Július utolsó vasárnapjának hajnalán, a nap első ar...
2018-11-06 18:01:43
Nemzeti gyásznap

NEMZETI GYÁSZNAP


Hatvankét éve fojtották vérbe a magyar forradalmat...
2018-11-04 20:00:21
1 2 3 ..................223 224 .........335 336 ..........446 447 448 
Címkék: Ferenczi György, Majtényi Erik, Sziénai Szent Katalin, Magyarország Törökország, NEMZETI GYÁSZNAP, gazoknak megvehető, emberség okkultizmus, falu orvosa, egri seregtest, túlerőben lévő, első ütközetnap, egri 14-esek, korabeli harctudósítások, szomszéd Ágnesek, tiszta szívű, tékozló Föld, lábdob beütések, kiindulási pont, közös munkához, ötvenes években, lemez harmadik, több mint, vaskommunista sorozatuk, étel egybe, durván hasított, gyanta felszivárog, haldoklók védőszentje, ördögök valósággal, tercia idején, falu főutcáján, utána való, összes félelmemet, erről szóló, cikázó villámok, koromsötét éjszakát, iszonyatos földindulás, szembe levő, magyar forradalmat, megvilágították, harctudósítások, mennydörgéssel, szájharmonikás, feketemágiától, vigasztalanság, megszülettetve, szikladarabok, betegségekkel, vasárnapjának, szalonnáéknak, vaskommunista, figyelmezteti, kísértéseket, nagyböjtjére, egyháztanító, megerősített, vőlegényéhez, jelentkezett, tánclépéseit, iszonyatosan, legsúlyosabb, hegyoldalban, segítségével,
© 2013 TVN.HU Kft.