Belépés
Szigorítják a felhőkarcolók építésére vonatkozó szabályokat Londonban a járókelők érdekében
... a 39 emeletes Walkie Talkie néven emlegetett felhőkarcoló a brit főváros pénzügyi negyedében, a Cityben, az emberek panaszkodni kezdtek, hogy olyan erős szél alakult ki miatta, amely járókelőket sodort el - emlékeztettek brit lapok.
Ismertették a helyi vezetés arról szóló friss döntését, hogy azoknak az építőipari cégeknek, amelyek 25 méternél magasabb épületet akarnak felhúz...
2019-08-22 18:52:00
Enneagram - Hármas Archetípus Szintjei
... Erőszakos cselekedeteik véletlenszerű jellege miatt úgy tűnhet, hogy pszichopátiás viselkedésüknek nincs indítéka, mint például amikor valaki egy épület tetejéről vaktában kezd lövöldözni a járókelőkre. Csakhogy a pszichopata szempontjából megvan a kellő indíték: mások elpusztításával tudja visszanyerni a felsőbbrendűség érzését.

Érdemes megemlíteni, hogy a pszichopata ...
2019-01-29 11:49:05
Teréz körúti robbantás - Életfogytiglant kért az ügyész a vádlottra
... szándékosan akkor robbantotta fel, mikor a két rendőr odaért.
A robbanás után a vádlott a sértet...
2018-06-18 12:11:59
Bűncselekmény áldozata a debreceni Nagyerdőben holtan talált nő
...
Dobó Dénes tájékoztatása szerint a járókelők találtak rá a nő holttestére.
A rendőrök a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint lefolytatták a helyszíni szemlét és halottszemlét. Az eset körülményeinek kivizsgálása érdekében a nyomozó hatóság igazságügyi orvosszakértőt rendelt ki, aki megállapította, hogy az 55 éves nő halálát idegenkezűség okozta.
A rendő...
2018-02-23 09:41:19
Metrófelújítás - Tarlós: álkampány az akadálymentesítésről szóló népszavazási kezdeményezés
... támogatottságú csatlósa valamire a város pénzéből, ami semmit nem jobbít, semmit nem változtat meg. Álkampány a mozgáskorlátozottakat felhasználva átlátszó választási célra, félrevezetve a járókelőket" - fogalmazott Tarlós István.
A főpolgármester azt írta: a Kúria annyit mondott ki, hogy meg lehet tartani a kérdésben a népszavazás. "Számos olyan kérdés van, amiben nem tilos ...
2018-02-05 13:32:47
Teréz körúti robbantás - Megkezdődött a büntetőper, a vádlott mindent visszavont
... szándékosan akkor robbantotta fel, mikor a két rendőrjárőr odaért. A robbanás után a vádlott a sértettek felé ment, a földön heverő testeken átlépett, de látta, hogy élnek, a közelben járókelők is voltak, megijedt és ezért eredeti céljától eltérően a rendőrök fegyvereit nem vette magához - derült ki a tárgyaláson ismertetett vallomásokból.
A fiatalember nyomozati vallomásai t...
2018-01-31 13:11:47
Évértékelő - Spanyolországban a katalán politikai krízisről és a barcelonai terrormerényletről marad emlékezete
... augusztus 17-én a Barcelona központjában lévő, a turisták által közkedvelt La Rambla sétányon a gyalogosok közé hajtott egy kisteherautó és mintegy hatszáz méteren keresztül gázolt el járókelőket.
A dzsihadista Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet merényletében 16 ember veszítette életét és több mint 150-en megsebesültek, több ország állampolgárai.
Nyolc órával a barcelona...
2017-12-28 07:04:50
A vízimadarakat SOHA NE ETESSÜK!
... kóborlásukat az etetőhelyeknél nyüzsgő madarak látványa miatt megszakítókkal folyamatosan nő;
5. ez tovább erősíti az emberek etetési hajlamát, aktivitását;
6. amit helyenként sajnos a járókelőket hamis információkkal megtévesztő kacsaetető automatákat kihelyező vállalkozások is erősítenek (holott az ezekben felkínált táplálék ugyan olyan felesleges, értéktelen és visel...
2017-11-11 22:41:23
Elképesztő medencék, amikben tuti nem fürödtél
A Fővárosi Vízművek létesítménye Kőbánya legmagasabb pontján fekszik, a j...
2017-11-07 18:45:47
Barcelonai gázolás - Fidesz-KDNP: a bevándorlással együtt a terror Európába költözött
... integráció politikája zsákutca.
Csütörtök délután egy feltételezett dzsihadista kisteherautójával gyalogosok közé hajtott Barcelona központjában, és hatszáz méteren keresztül gázolt el járókelőket, legkevesebb 13 ember meghalt. Péntekre virradóra Cambrils katalán tengerparti üdülőhelyen is gázolásos merényletet követtek el.
Hollik István a sajtótájékoztatón kérdésre mege...
2017-08-18 12:32:04
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Hármas Archetípus Szintjei, SOHA NE ETESSÜK, Walkie Talkie, Dobó Dénes, Tarlós István, Iszlám Állam, Fővárosi Vízművek, Hollik István, felhőkarcolók építésére, járókelők érdekében, debreceni Nagyerdőben, vádlott mindent, katalán politikai, vízimadarakat SOHA, bevándorlással együtt, terror Európába, brit főváros, emberek panaszkodni, helyi vezetés, építőipari cégeknek, épület tetejéről, pszichopata szempontjából, kellő indíték, felsőbbrendűség érzését, robbanás után, járókelők találtak, közigazgatási hatósági, helyszíni szemlét, eset körülményeinek, nyomozó hatóság, város pénzéből, sértettek felé, földön heverő, közelben járókelők, rendőrök fegyvereit, tárgyaláson ismertetett, fiatalember nyomozati, turisták által, gyalogosok közé, dzsihadista Iszlám, etetőhelyeknél nyüzsgő, emberek etetési, járókelőket hamis, ezekben felkínált, feltételezett dzsihadista, sajtótájékoztatón kérdésre, spanyolországban, felsőbbrendűség, elpusztításával, életfogytiglant, terrorszervezet, viselkedésüknek, bevándorlással,
© 2013 TVN.HU Kft.