Belépés
Rangadót nyert az RB Leipzig, Gulácsi duplán ünnepelt
... német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapján.
A találkozó egyetlen gólját Christopher Nkunku szerezte az 51. percben, Gulácsi a 88. percben egy hatalmas védéssel járult hozzá a sikerhez. A lipcseieknél az ugyancsak magyar válogatott Willi Orbán a 80. percben csereként lépett pályára, míg Szoboszlai Dominik sérülése miatt még nem mutatkozhatott be.
A ha...
2021-01-31 10:35:26
Felföldi László püspökszentelése a Pécsi Székesegyházban
...
Rövid csend, majd a békecsók szertartása következett: a járványhelyzet miatt meghajlással léptek a püspöktársak az új megyéspüspök elé. Végül az egyházmegye áldozópapjai és diakónusai járultak egyenként Felföldi László püspök elé, és meghajlással fejezték ki engedelmessé...
2021-01-07 18:55:13
XXIV. Béke bajnok Szent Patrik 12.10
... Fáradhatatlanul hirdeti, hogy mindannyian Isten gyermekei és egymásnak testvérek vagyunk!! Munkája eredményeként nem csak Írország lesz keresztény, hanem az ír misszionáriusok sokban hozzá járultak Európa evangelizálásához is!! Szent Patrik a béke bajnoka, példája vezessen, imája segítsen, hogy mi is az ő béketeremtő útjára lépjünk!!
Szeretettel, Csaba t.

Videó ...
2020-12-10 16:44:05
Jakabfi Zsanett duplázott a Bajnokok Ligájában
A magyar válogatott Jakabi Zsanett két góllal járult hozzá a német VfL Wolfsburgnak a szerbiai Spartak Subotica otthonában, a női labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának első fordulójában aratott 5-0-s sikeréhez.
..............
Az európai szövetség honlapja szerint Jakabfi végigjátszotta a...
2020-12-10 16:21:46
Szent Fausztina szűz 10.05
... után, kilencéves korában tudatára ébredt Isten jelenlétének lelkében. Három évig járt iskolába, majd szolgáló lett módos családoknál, hogy segítse szüleit és testvéreit.
Szülei nem járultak hozzá, hogy kolostorba lépjen, azonban egy látomás után elhatározta, hogy követi Jézus hívását. Varsóba ment, és 1925. augusztus 1-jén fölvételét kérte az Irgalmas Szűz Nővéreinek zárdájáb...
2020-10-05 20:40:17
Vencel a szőlősgazdák patrónusa Szent Vencel nap
... folyamodnak a szerencsés szüret érdekében.
A zempléni Tállyán a templomban emlékeztek meg a szent Vencelről, s a nevenapját követő követő vasárnap a róla elnevezett oltárhoz szőlősgazdák járultak, égő fáklyával, gyertyával. Az oltárképet és szobrokat szőlőlevelekkel, fürtökkel díszítik föl.
Ki volt Vencel?
A csehek első szentje a 10. században élt, és szeptember...
2020-09-28 16:21:22
Carlo Acutis boldoggá avatására készülnek Assisiben
... Szenvedéseit az Egyházért és a pápáért ajánlotta fel, édesanyjának pedig ezt mondogatta: ,,Azzá válok, aki már most vagyok Isten gondolataiban."
Mindennap szentáldozáshoz járult; ,,Ez az országút a mennyországba" - mondta. Az eucharisztikus csodákat bemutató - ma már több nyelven, magyarul is elérhető - virtuális múzeumát tizenegy évese...
2020-09-24 23:40:12
Szent Kereszt felmagasztalása - Főünnep 09.14
... ivóvíz, és unjuk már e semmit érő manna-étket is!"
Az Úr ekkor mérges kígyókat küldött a népre, s ezek megmarták őket, úgyhogy Izrael fiai közül sokan meghaltak.
Erre Mózes elé járultak, és így kérlelték őt: ,,Vétkeztünk, lázadoztunk Isten ellen és teellened. Imádkozzál, hogy a kígyókat vegye el tőlünk az Úr!"
Mózes tehát közbenjárt a népért, és az ...
2020-09-13 23:32:16
2023 évre megujul a kelenföldi pályaudvar épülete
... múzeumpedagógiai foglalkozás, és korhű jegypénztár is működni fog az egykor szebb napokat is megélt pályaudvar épületében. A tervezés és előkészítés költségeihez a kerület 20 millió forinttal járult hozzá. A Kelenföldi ,,indóház" leghamarabb 2023-ban nyithatja meg kapuit a nagyközönség előtt.
130 éves épület
...........
2020-09-08 21:19:46
Isten éltessen, Magyarország!
... hogy fennmaradásunkat önálló államisággal és azzal biztosítsa, hogy integrálja hazánkat abba a zsidó-keresztény kultúrkörbe, aminek ember- és szabadságképe mind a mai napig egyedülállóan járult hozzá a világ élhetővé tételéhez, és megalapozta népünk történelmi küldetését ennek az értékrendnek a védelmére. Ma, amikor Európa lábbal tiporja keresztény örökségét, amikor globalista és ...
2020-08-19 19:00:44
1 2 3 ......................270 271 ...........405 406 ...........539 540 541 
Címkék: Felföldi László, Pécsi Székesegyházban, Szent Patrik, Jakabfi Zsanett, Bajnokok Ligájában, Szent Fausztina, Szent Vencel, Carlo Acutis, Szent Kereszt, Christopher Nkunku, Willi Orbán, Szoboszlai Dominik, Jakabi Zsanett, Spartak Subotica, Bajnokok Ligája, Irgalmas Szűz Nővéreinek, Erre Mózes, szőlősgazdák patrónusa, kelenföldi pályaudvar, találkozó egyetlen, hatalmas védéssel, ugyancsak magyar, békecsók szertartása, járványhelyzet miatt, egyházmegye áldozópapjai, magyar válogatott, szerbiai Spartak, európai szövetség, látomás után, szerencsés szüret, zempléni Tállyán, templomban emlékeztek, szent Vencelről, nevenapját követő, róla elnevezett, csehek első, pápáért ajánlotta, eucharisztikus csodákat, kígyókat vegye, egykor szebb, nagyközönség előtt, zsidó-keresztény kultúrkörbe, világ élhetővé, múzeumpedagógiai, püspökszentelése, fennmaradásunkat, székesegyházban, felmagasztalása, fáradhatatlanul, szentáldozáshoz, misszionáriusok, szőlőlevelekkel, eucharisztikus, mutatkozhatott, járványhelyzet,
© 2013 TVN.HU Kft.