Belépés
Tavalyhoz képest több mint három héttel későbbre tolódott idén a túlfogyasztás világnapja
...
Noha a járvány több százezer emberéletet követelt eddig világszerte és jelentős gazdasági károkat okozott, a közép- és kelet-európai országok ökológiai lábnyoma többé-kevésbé változatlan maradt 2019-hez képest. A régió állampolgárai idén is jóval december 31. előtt felélték a rendelkezésükre álló természeti erőforrásokat. Magyarország tavalyhoz hasonlóan idén is június 14-én ...
2020-08-14 17:43:03
Magyar válogatott - Marco Rossi: kőkemény munka következik
... nincs több szöveg, csak kőkemény munka!" - írta a szerdai bejegyzésben az olasz szakember, hozzátéve, hogy bár csak most tértek vissza stábjával a hagyományos munkarendbe, a koronavírus-járvány miatti hosszú szünetben otthon is sokat dolgoztak az elmúlt hónapokban.
"Rengeteg meccset és még több játékost néztünk meg. Nem volt könnyű az élet a járvány alatt, de nagyon sokat gon...
2020-08-12 12:52:01
Valter Attila legszívesebben a Giro d'Italián indulna
... de lehet, hogy a Vuelta jobb volna, mert az később van, és könnyebb lenne jó eredményt elérni" - nyilatkozta a CCC csapat sportolója kedden az M1 aktuális csatornán.
A koronavírus-járvány miatt módosított nemzetközi versenynaptár szerint az olasz körversenyt október 3-25. között rendezik, a spanyolra pedig október 20-tól november 8-ig kerül sor.
Valter hozzátette, már na...
2020-08-12 07:19:58
Trump: nagyszerű volt a személyes viszony a kínai elnökkel, de ez mára megváltozott
...
Kifejtette azt is, hogy ezt a "nagyszerű viszonyt" az új típusú koronavírus járványa változtatta meg. "Kedvelem őt, de ma nem ugyanúgy érzek iránta, mint korábban" - fogalmazott Hsziről. Hozzáfűzte, hogy nagyon régóta nem beszélt a kínai vezetővel.
Hangsúlyozta, hogy a járvány sokkal rosszabb következményekkel járt, mint az amerikai-kínai kereskedelmi vita miatti nézetk...
2020-08-12 07:18:31
Tőzsde - Emelkedéssel indult a kereskedés New Yorkban
... megoldják nézeteltéréseiket és meg tudnak állapodni az újabb masszív gazdaságösztönző csomagról, amely segítséget nyújt a mintegy 30 millió amerikai munkanélkülinek, miközben a koronavírus-járvány miatti egészségügyi válságnak még messze nincs vége. Az Egyesült Államokban meghaladta az ötmilliót az igazolt fertőzöttek száma a múlt héten.
Emellett a vártnál jobb gyorsjelentési...
2020-08-12 07:15:31
Harminc zenei esemény a Nemzetközi Fúvósnapok Fesztivál programjában
... szempontból is egyedülálló, hogy felhívja a figyelmet az utánpótlás fontosságára, hiszen három kurzust is rendeznek.
Szabó Péter, Paks polgármestere hangsúlyozta: öröm, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások után megtartható a nemzetközi fesztivál.
Kovács Zalán László tubaművész, fesztiváligazgató a programokról szólva elmondta: a fesztiválon fellépnek szólisták...
2020-08-12 07:04:16
Az ember tragédiája folytatásával nyitja új évadát a Vörösmarty Színház
...
Szikora János szerint soha nem volt ennyire aktuális az a kérdés, hogy lesz-e jövője az embernek a Földön, mint a koronavírus-járvány kellős közepén, így nem volt kérdés, hogy ezzel a darabbal indítják az új évadot. A színház felkérésére Darvasi László, Márton László, Tasnádi István és Závada Pál írt új színeket a folytatásba, amely hamarosan könyvként is megjelenik.
A d...
2020-08-03 13:43:24
Tőzsde - Emelkedéssel indult a kereskedés a főbb európai piacokon
... emelkedett a New York-i árupiacon.
Pénteken csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek, miután a vártnál jobb gyorsjelentések nem tudták ellensúlyozni a koronavírus-járvány által recesszióba taszított világgazdaság miatti aggodalmakat.
A londoni FTSE-100 mutató 1,54 százalékos, a frankfurti DAX-index 0,54 százalékos, a párizsi CAC-40 index 1,43 százalékos,...
2020-08-03 09:21:13
Tovább erősödött a kínai feldolgozóipar teljesítménye júliusban
... jósolva júliusra.
A Caixin kínai gazdasági lap szerint a júliusi felmérés eredménye azt mutatja, hogy a kínai gazdaság az év második felében folytatja a helyreállást a koronavírus-járvány okozta visszaesést követően. Az új megrendelések és a termelés 2011 januárja óta a leggyorsabb ütemben bővült júliusban. Bár az ország egyes részein a járvány újabb hullámai jelentek meg az ...
2020-08-03 07:10:55
Zamárdi - ez a program is elmarad
Ez is elmarad
.............

- Elmarad a Strand Fesztivál, a Balaton Piknik, a Paloznaki Jazzpiknik és a B my Lake Fesztivál
Újabb fesztiválok kerültek ki a balatoni rendezvénynaptárból a koronavírus-járvány miatti rendeletek értelmében....
2020-07-31 16:10:19
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 
Címkék: Marco Rossi, Valter Attila, Nemzetközi Fúvósnapok Fesztivál, Vörösmarty Színház, Egyesült Államokban, Szabó Péter, Kovács Zalán László, Szikora János, Darvasi László, Márton László, Tasnádi István, Závada Pál, Strand Fesztivál, Balaton Piknik, Paloznaki Jazzpiknik, Lake Fesztivál, túlfogyasztás világnapja, személyes viszony, kínai elnökkel, ember tragédiája, főbb európai, kínai feldolgozóipar, járvány több, régió állampolgárai, rendelkezésükre álló, szerdai bejegyzésben, olasz szakember, hagyományos munkarendbe, elmúlt hónapokban, járvány alatt, olasz körversenyt, spanyolra pedig, kínai vezetővel, járvány sokkal, amerikai-kínai kereskedelmi, újabb masszív, igazolt fertőzöttek, múlt héten, vártnál jobb, utánpótlás fontosságára, nemzetközi fesztivál, programokról szólva, fesztiválon fellépnek, darabbal indítják, színház felkérésére, vezető nyugat-európai, londoni FTSE-100, frankfurti DAX-index, párizsi CAC-40, júliusi felmérés, kínai gazdaság, termelés 2011, leggyorsabb ütemben, ország egyes,
© 2013 TVN.HU Kft.